iwonamaj Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Metoda dedukcji wyszło mi: 1. nasza Jedynka to Alf, 2. Filuś to Uszatek, 3. Trójka to Niunio...Mamy jeszcze fotkę gładkiej czekoladki czy to Alf? Quote
sharka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='iwonamaj']Metoda dedukcji wyszło mi: 1. nasza Jedynka to Alf, 2. Filuś to Uszatek, 3. Trójka to Niunio...Mamy jeszcze fotkę gładkiej czekoladki czy to Alf?[/QUOTE] czekoladka to Alf :) i doszedł Bubu - zobacz cioteczko na zdjęcia powyżej - zgadza się? Quote
sharka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 wg mnie czterech... ale reszta psiaków bardzo podobna, niedługo kończy się wyróżnienie - możemy ogłaszać tych co są :) tylko czy trochę tekstu nie przerobić? Quote
iwonamaj Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Chodziło mi o Alfika, który wygląda jak Niunio ;)..Ja zaraz oszaleję... Quote
sharka Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 w końcu to wyprostujemy :] bo to wszystko przez to że taka odległość między nami... Quote
iwonamaj Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Na pewno :)...Ja chyba muszę się z tym przespać ;) bo już mi się mieszają... Quote
Sylwiia_ Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Skoro było dziewięć psów razem na początku, to teraz zostało siedem, ja myślę, że chyba najlepiej byłoby je ogłaszać wszystkie w jednym ogłoszeniu dodając tylko te wszystkie fotki, imiona też. One są tak do siebie podobne, że trudno się połapać :-D Quote
iwonamaj Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Nie uwierzycie, one mi się dzisiaj śniły :crazyeye:... Stały sobie wszystkie 7, tylko pyszczki miały niewyraźne, takie zamazane i znowu miałam problem z imionami... Na FB są ich indywidualne duże fotki, jeszcze tam raz zobaczę... Quote
Sylwiia_ Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Iwonomaj bardzo się przejęłaś losem sierotek:smile: Quote
abra43 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Jak to nie przejąć się ich losem-biedaki,sieroty nie maja już swojej pańci,płakać się chcę,zwłaszcza,gdy wiemy,że ludzie mogą być okrutni. Quote
iwonamaj Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 [quote name='Sylwiia_']Iwonomaj bardzo się przejęłaś losem sierotek:smile:[/QUOTE] Bardzo :(...bidusie słodkie, malutkie, żebym tak mogła... Quote
Sylwiia_ Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Cóż, no takie życie, ja dzisiaj dostałam sygnał od pani dr, że w centrum naszego miasteczka błąka się rudy, maleńki szkielecik podbiegający do ludzi, i że osoba powiadamiająca, zaniosła mu jedzenie, które wyrywał łapczywie z rąk, nic więcej zrobić nie mogła, bo wyjeżdzała. Kiedy mój mąż podjechał z jedzeniem obadać sytuację psiny już nie było:-( I tak jest co chwilę. I znając zycie znowu będzie problem, co zrobić... Quote
iwonamaj Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Zaglądam do moim ulubieńców :)...Czy ktoś podejmie się dopasowania fotek do imion? A u mnie na działce 2 maluszki- kotusie śliczne dzikuski... Drżę o nie...Dokarmiam je na razie, ale nie będę tam już za często bywać niedługo :(...A na wiosnę kilka kotów zostało otrutych. :( :( :( Quote
sharka Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='iwonamaj']Zaglądam do moim ulubieńców :)...Czy ktoś podejmie się dopasowania fotek do imion? [/QUOTE] ktoś już to zrobił na poprzedniej stronie ;) wieczorem napiszę imiona na zdjęciach Quote
barb Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Nie wiecie czy ta osoba. ktora odpowiedziala na ogloszenie na alegratka kontaktowala sie z P.Doktor ? Z pieniążkow wplaconych przez iwonamaj zostalo jeszcze na wyróżnienie dwoch punktów. Wyróżnić już ? Quote
iwonamaj Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Jeśli o mnie chodzi, to zrób, jak uważasz :), nie znam się za bardzo na tym... Quote
barb Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 [quote name='iwonamaj']Jeśli o mnie chodzi, to zrób, jak uważasz :), nie znam się za bardzo na tym...[/QUOTE] Ogłoszenie będzie o 2 punkty wyżej Quote
sharka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Przedłużyłam wyróżnienie ogłoszenia na tablicy na miesiąc, teks jest bez zmian, zdjęcia wstawiłam z imionami: Quote
sharka Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 jak zapisać rozliczenie za to wyróżnienie, to powiem dziś lub jutro :) Quote
abra43 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Ale sliczne psionki a jakie wypielęgnowane -domki bijcie się o nie. Quote
iwonamaj Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Piękni są, młodzi, grzeczni... Jeszcze tylko 3 brakuje...Czekamy na resztę fotek i imion... Quote
Recommended Posts