Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Nie bądź taka , no nie bądź no zlituj się ...
sa wyniki i wszystko ok ???czy znalazł się dom ???
No plis plis akurat z Rudzinkami tego mi nie róbcie ...

są połowiczne wyniki:) i są ok:)...ale to nie wszystko;)

Posted

ewab napisał(a):
Molly od 7 dni nie miała ataku:).

ha....nie miała ataku i 2 dni po podaniu tłuszczy wy...ła lateksową rękawiczkę!!!! i - OBY!!! - mogło to być przyczyną wszystkich dolegliwości!!!
wszyscy mają taką nadzieję!!!!:):) więc czekamy teraz na drugą polowę wyników!:)

ale to nie wszystko;)

Posted

andzia69 napisał(a):
ha....nie miała ataku i 2 dni po podaniu tłuszczy wy...ła lateksową rękawiczkę!!!! i - OBY!!! - mogło to być przyczyną wszystkich dolegliwości!!!
wszyscy mają taką nadzieję!!!!:):) więc czekamy teraz na drugą polowę wyników!:)

ale to nie wszystko;)

Andziu jakżem chora to zaraz wsiadam w auto i jadę Cie udusić ...

Posted

Hi, hi. Ciekawam czy spełniłabyś swoje obietnice:evil_lol:. Ale strzeż się, będę Andzi bronić własną piersią:evil_lol:.

Posted

to przyjeżdżaj - wcisnę ci jakąś bidę;):) tylko muszę w tym Grzybowie poszukać - a z tym będzie ciężko, bo tu ni ma psów bezdomnych:):)

Posted

ewab napisał(a):
Hi, hi. Ciekawam czy spełniłabyś swoje obietnice:evil_lol:. Ale strzeż się, będę Andzi bronić własną piersią:evil_lol:.

andzia69 napisał(a):
to przyjeżdżaj - wcisnę ci jakąś bidę;):) tylko muszę w tym Grzybowie poszukać - a z tym będzie ciężko, bo tu ni ma psów bezdomnych:):)

Nie prowokujcie mnie :diabloti:
A jak już bym przyjechała to bez Molly bym nie wyjechała ...

Posted

ale musiałabyś nad morze przyjechać!:) bo mnie nie ma w Kielcach:eviltong:

Posted

Znajdziemy Ci coś w zastępstwie:).

Posted

No o to mi chodziło, to już wszystko wiem ;) i już nic mi pisać nie musicie ...

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dt zamówił nawet posłanko z jej imieniem już:p

Posted

[quote name='ewab']Molly od 7 dni nie miała ataku:).
[quote name='andzia69']ha....nie miała ataku i 2 dni po podaniu tłuszczy wy...ła lateksową rękawiczkę!!!! i - OBY!!! - mogło to być przyczyną wszystkich dolegliwości!!!
ale to nie wszystko;)
:multi::multi::multi: Ale totalne jaja.Noooo, niezła agentka....A tyle kombinowania było....:evil_lol: Diagnoza:lateksacja...:cool1:

[quote name='andzia69']to przyjeżdżaj - wcisnę ci jakąś bidę;):) tylko muszę w tym Grzybowie poszukać - a z tym będzie ciężko, bo tu ni ma psów bezdomnych:):)
wszystkie wyłapałaś???:evil_lol:
[quote name='andzia69']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dt zamówił nawet posłanko z jej imieniem już:p
Noooo od tej strony Cie nie znałam....:cool3: Dyskretna....

Posted

andzia69 napisał(a):

Super wieści u maleńkiej:).

Andzia69, nie wierzę, jest gdzies w naszym pięknym kraju miejsce bez bezdomnych psów:crazyeye:???
Ja chcę tam mieszkać!!!

Posted

no - tu nie uświadczysz ani jednego bezdomniaka - ja tylko od czasu do czasu widzę pitkę bez przedniej lapki - ale to domna psica po amputacji łapki z powodu nowotworu kości:( ale chyba jest dobrze, bo już 2 lata tak chodzi sobie po ulicy obok pensjonatu, który jest własnością jej państwa więc chyba nie ma przerzutów:)

przyszła reszta wyników Molki...no i zonk - są podwyższone te kwasy...ale nie ponad 180 czegoś tam - a dopiero ponoć wyniki ponad 180 wskazywalyby na to oboczno-wrotne paskudztwo...

w każdym bądź razie - jeśli jeszcze tydzień Molka nie będzie miała ataków - to ją tylko obserwujemy i nie tykamy:) więc trzymajcie kciuki, żeby ataków nie było, a wszystko co do tej pory przeżyła było z przyczyny tej rękawiczki;)