andzia69 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 a ja coś wiem...ale nie powiem;):) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 andzia69 napisał(a):a ja coś wiem...ale nie powiem;):) Nie bądź taka , no nie bądź no zlituj się ... sa wyniki i wszystko ok ???czy znalazł się dom ??? No plis plis akurat z Rudzinkami tego mi nie róbcie ... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 no Andzia bo mnie zabanują jak będę co min post pod postem pisać ... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 No .......iel prosić można to choć na pw , choć smsem , jakkolwiek ... Quote
andzia69 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Nie bądź taka , no nie bądź no zlituj się ... sa wyniki i wszystko ok ???czy znalazł się dom ??? No plis plis akurat z Rudzinkami tego mi nie róbcie ... są połowiczne wyniki:) i są ok:)...ale to nie wszystko;) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 andzia69 napisał(a):są połowiczne wyniki:) i są ok:)...ale to nie wszystko;) A zlituj się Kobieto jam chora umierająca a Ty mnie katujesz ... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ewab napisał(a):Molly od 7 dni nie miała ataku:). I niech już tak zostanie na zawsze , Molly kochana moja trzymaj się dzielnie. A może ona coś w tym domu pożarła i stąd te ataki? Może jaka trutka albo co ? Quote
andzia69 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 ewab napisał(a):Molly od 7 dni nie miała ataku:). ha....nie miała ataku i 2 dni po podaniu tłuszczy wy...ła lateksową rękawiczkę!!!! i - OBY!!! - mogło to być przyczyną wszystkich dolegliwości!!! wszyscy mają taką nadzieję!!!!:):) więc czekamy teraz na drugą polowę wyników!:) ale to nie wszystko;) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 andzia69 napisał(a):ha....nie miała ataku i 2 dni po podaniu tłuszczy wy...ła lateksową rękawiczkę!!!! i - OBY!!! - mogło to być przyczyną wszystkich dolegliwości!!! wszyscy mają taką nadzieję!!!!:):) więc czekamy teraz na drugą polowę wyników!:) ale to nie wszystko;) Andziu jakżem chora to zaraz wsiadam w auto i jadę Cie udusić ... Quote
ewab Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Andziu jakżem chora to zaraz wsiadam w auto i jadę Cie udusić ... Hi, hi. Ciekawam czy spełniłabyś swoje obietnice:evil_lol:. Ale strzeż się, będę Andzi bronić własną piersią:evil_lol:. Quote
andzia69 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Andziu jakżem chora to zaraz wsiadam w auto i jadę Cie udusić ... to przyjeżdżaj - wcisnę ci jakąś bidę;):) tylko muszę w tym Grzybowie poszukać - a z tym będzie ciężko, bo tu ni ma psów bezdomnych:):) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ewab napisał(a):Hi, hi. Ciekawam czy spełniłabyś swoje obietnice:evil_lol:. Ale strzeż się, będę Andzi bronić własną piersią:evil_lol:. andzia69 napisał(a):to przyjeżdżaj - wcisnę ci jakąś bidę;):) tylko muszę w tym Grzybowie poszukać - a z tym będzie ciężko, bo tu ni ma psów bezdomnych:):) Nie prowokujcie mnie :diabloti: A jak już bym przyjechała to bez Molly bym nie wyjechała ... Quote
andzia69 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Nie prowokujcie mnie :diabloti: A jak już bym przyjechała to bez Molly bym nie wyjechała ... ale musiałabyś nad morze przyjechać!:) bo mnie nie ma w Kielcach:eviltong: Quote
ewab Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Nie prowokujcie mnie :diabloti: A jak już bym przyjechała to bez Molly bym nie wyjechała ... Znajdziemy Ci coś w zastępstwie:). Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ewab napisał(a):Znajdziemy Ci coś w zastępstwie:). No o to mi chodziło, to już wszystko wiem ;) i już nic mi pisać nie musicie ... Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 andzia69 napisał(a):ale musiałabyś nad morze przyjechać!:) bo mnie nie ma w Kielcach:eviltong: No to tym piękniejsza wycieczka ;) Nie ubliżając urokom świętokrzyskiego :) Quote
andzia69 Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):No o to mi chodziło, to już wszystko wiem ;) i już nic mi pisać nie musicie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dt zamówił nawet posłanko z jej imieniem już:p Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 andzia69 napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dt zamówił nawet posłanko z jej imieniem już:p No to już przesada, nawet BB tak nie ma :crazyeye: Quote
ewab Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Andzia to jednak umie trzymać język za zębami:):evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 ewab napisał(a):Andzia to jednak umie trzymać język za zębami:):evil_lol: No przeca nic nie napisała :) :diabloti: Quote
savahna Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 [quote name='ewab']Molly od 7 dni nie miała ataku:). [quote name='andzia69']ha....nie miała ataku i 2 dni po podaniu tłuszczy wy...ła lateksową rękawiczkę!!!! i - OBY!!! - mogło to być przyczyną wszystkich dolegliwości!!! wszyscy mają taką nadzieję!!!!:):) więc czekamy teraz na drugą polowę wyników!:) ale to nie wszystko;) :multi::multi::multi: Ale totalne jaja.Noooo, niezła agentka....A tyle kombinowania było....:evil_lol: Diagnoza:lateksacja...:cool1: [quote name='andzia69']to przyjeżdżaj - wcisnę ci jakąś bidę;):) tylko muszę w tym Grzybowie poszukać - a z tym będzie ciężko, bo tu ni ma psów bezdomnych:):) wszystkie wyłapałaś???:evil_lol: [quote name='andzia69']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dt zamówił nawet posłanko z jej imieniem już:p Noooo od tej strony Cie nie znałam....:cool3: Dyskretna.... Quote
erka Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 andzia69 napisał(a):to przyjeżdżaj - wcisnę ci jakąś bidę;):) tylko muszę w tym Grzybowie poszukać - a z tym będzie ciężko, bo tu ni ma psów bezdomnych:):) Super wieści u maleńkiej:). Andzia69, nie wierzę, jest gdzies w naszym pięknym kraju miejsce bez bezdomnych psów:crazyeye:??? Ja chcę tam mieszkać!!! Quote
Rudzia-Bianca Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 erka napisał(a):Super wieści u maleńkiej:). Andzia69, nie wierzę, jest gdzies w naszym pięknym kraju miejsce bez bezdomnych psów:crazyeye:??? Ja chcę tam mieszkać!!! A co Ty byś erko robiła ???? Quote
andzia69 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 no - tu nie uświadczysz ani jednego bezdomniaka - ja tylko od czasu do czasu widzę pitkę bez przedniej lapki - ale to domna psica po amputacji łapki z powodu nowotworu kości:( ale chyba jest dobrze, bo już 2 lata tak chodzi sobie po ulicy obok pensjonatu, który jest własnością jej państwa więc chyba nie ma przerzutów:) przyszła reszta wyników Molki...no i zonk - są podwyższone te kwasy...ale nie ponad 180 czegoś tam - a dopiero ponoć wyniki ponad 180 wskazywalyby na to oboczno-wrotne paskudztwo... w każdym bądź razie - jeśli jeszcze tydzień Molka nie będzie miała ataków - to ją tylko obserwujemy i nie tykamy:) więc trzymajcie kciuki, żeby ataków nie było, a wszystko co do tej pory przeżyła było z przyczyny tej rękawiczki;) Quote
Recommended Posts