ewab Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 No i robale wszelakie też zostały wykluczone. Pod tym względem Molly miała przegląd na dziesiątą stronę. Quote
savahna Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Molucha, słodziaku nie daj sie.:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Zaglądam do cudeńka ślicznego :) Quote
ewab Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 savahna napisał(a):Molucha, słodziaku nie daj sie.:loveu: Stara się:), a my z nią... Rudzia-Bianca napisał(a):Zaglądam do cudeńka ślicznego :) A zaglądaj, zaglądaj. Zapraszamy:) Quote
andzia69 Posted September 3, 2012 Author Posted September 3, 2012 No i z amoniakiem to d..a blada - technicznie awykonalne (trzeba z osocza coś tam zamrozić i musi to być w ciagu 20 min. w laboratorium)...więc w srodę badania jadą do W-wy a stamtąd do Niemiec na kwasy tłuszczowe...tak więc czekamy:( Quote
ewab Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 A jak z atakami? Czy dieta niskobiałkowa jest efektywna? Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Oj maleństwo . A gdzie robią badania amoniaku ? Quote
ewab Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Oj maleństwo . A gdzie robią badania amoniaku ? Oficjalnie nigdzie:cool3: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Tak mi źle że nie mogę pomóc Bianulinkom ani jednej ani drugiej :( Quote
ewab Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Dzisiaj miała być pobrana krew do badań kwasów żółciowych i przekazana do badań w Niemczech. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Cały czas trzymam kciuki za maleństwo, może dziś uda mi się bazarek sklecić , jak nie dziś to na pewno w ciągu najbliższych dni ... Quote
ewab Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Rozmawiałam z Panią Doktor. Potwierdziła, że wyniki jadą dziś w świat. Quote
andzia69 Posted September 5, 2012 Author Posted September 5, 2012 ewab napisał(a):Rozmawiałam z Panią Doktor. Potwierdziła, że wyniki jadą dziś w świat. to teraz czekamy na wyniki...w sumie to nie wiem, czy lepiej, zeby się potwierdziło to oboczno-wrotne (bo wtedy tylko operacja, nie w Kielcach, nie wiadomo jakie koszta:(:() czy żeby się nie potwierdziło ...ale wtedy będziemy w punkcie wyjścia... Quote
ewab Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 andzia69 napisał(a):to teraz czekamy na wyniki...w sumie to nie wiem, czy lepiej, zeby się potwierdziło to oboczno-wrotne (bo wtedy tylko operacja, nie w Kielcach, nie wiadomo jakie koszta:(:() czy żeby się nie potwierdziło ...ale wtedy będziemy w punkcie wyjścia... To samo tłucze się w mojej głowie. Quote
muufinka Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Ewab dzięki za przekierowanie;) jakoś umknął mi ten wątek i szukałam na pozostałych...to dobrze, że z małą na diecie ciut lepiej;) zawsze to już coś. Czyli czekamy na wyniki...szkoda że faktycznie w tym wypadku chyba każde wieści w sumie będa złe:-( mnie mimo wszystko korci by z nia pojechać do tego lekarza o którym wspomniałam. Płacę za wizytę (mam nadzieję, że nie pożałuje tych słów:lol: ) przywiozę, zawiozę itd. Zabrała bym wszystkie badania, wyniki i Molly oczywiście;) Quote
ewab Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Teraz to poczekajmy na wyniki. Potem zobaczymy co potem. Quote
Rudzia-Bianca Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 (edited) Zgodnie z obietnicą -zapraszam na bazarek z którego 25 % dochodu przeznaczone zostanie na Molli proszę o reklamowanie podnoszenie i oczywiście kupowanie jak ktoś znajdzie coś dla siebie aby przenieść się na bazarek wystarczy kliknąć na obrazek Zapraszam na bazarek , a żeby na niego wskoczyć wystarczy kliknąć plakacik Edited September 6, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
ewab Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Rudzia dziękujemy serdecznie:). Zapraszamy na bazar dla Molly. Brać, kupować, licytować, kasy nie żałować, bo Molly bardzo jej potrzebuje:) Quote
Rudzia-Bianca Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 ewab napisał(a):Rudzia dziękujemy serdecznie:). Zapraszamy na bazar dla Molly. Brać, kupować, licytować, kasy nie żałować, bo Molly bardzo jej potrzebuje:) Nic innego dla cudeńka zrobić nie mogę :( Quote
ewab Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Nic innego dla cudeńka zrobić nie mogę :( Jak każdy zrobi troszkę, to będzie z tego bardzo dużo:) Quote
Recommended Posts