Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 88
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

savahna napisał(a):
Molucha, słodziaku nie daj sie.:loveu:

Stara się:), a my z nią...

Rudzia-Bianca napisał(a):
Zaglądam do cudeńka ślicznego :)

A zaglądaj, zaglądaj. Zapraszamy:)

Posted

No i z amoniakiem to d..a blada - technicznie awykonalne (trzeba z osocza coś tam zamrozić i musi to być w ciagu 20 min. w laboratorium)...więc w srodę badania jadą do W-wy a stamtąd do Niemiec na kwasy tłuszczowe...tak więc czekamy:(

Posted

ewab napisał(a):
Rozmawiałam z Panią Doktor. Potwierdziła, że wyniki jadą dziś w świat.

to teraz czekamy na wyniki...w sumie to nie wiem, czy lepiej, zeby się potwierdziło to oboczno-wrotne (bo wtedy tylko operacja, nie w Kielcach, nie wiadomo jakie koszta:(:() czy żeby się nie potwierdziło ...ale wtedy będziemy w punkcie wyjścia...

Posted

andzia69 napisał(a):
to teraz czekamy na wyniki...w sumie to nie wiem, czy lepiej, zeby się potwierdziło to oboczno-wrotne (bo wtedy tylko operacja, nie w Kielcach, nie wiadomo jakie koszta:(:() czy żeby się nie potwierdziło ...ale wtedy będziemy w punkcie wyjścia...

To samo tłucze się w mojej głowie.

Posted

Ewab dzięki za przekierowanie;) jakoś umknął mi ten wątek i szukałam na pozostałych...to dobrze, że z małą na diecie ciut lepiej;) zawsze to już coś. Czyli czekamy na wyniki...szkoda że faktycznie w tym wypadku chyba każde wieści w sumie będa złe:-( mnie mimo wszystko korci by z nia pojechać do tego lekarza o którym wspomniałam. Płacę za wizytę (mam nadzieję, że nie pożałuje tych słów:lol: ) przywiozę, zawiozę itd. Zabrała bym wszystkie badania, wyniki i Molly oczywiście;)

Posted (edited)

Zgodnie z obietnicą -zapraszam na bazarek z którego 25 % dochodu przeznaczone zostanie na Molli
proszę o reklamowanie podnoszenie i oczywiście kupowanie jak ktoś znajdzie coś dla siebie

aby przenieść się na bazarek
wystarczy kliknąć na obrazek

Zapraszam na bazarek , a żeby na niego wskoczyć wystarczy kliknąć plakacik

Edited by Rudzia-Bianca