Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 857
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skorson po początkowym załamaniu dzielnie sie przystosowuje do upałów. Ale ogólnie u mnie w chacie jest koszmarnie, psy i reszta zwierzyńca leży i dyszy, a ja zaraz padnę:shake:

W dodatku okazało się, że ciotka sobie całkiem zerwała ścięgno, czeka ją operacja, a ja mam pod opieką ją, 5 psów, 3 koty, 2 gołebie i królika. W dwóch domach....

Posted

Oj, żeby się tak ochłodziło.... ja mam wszystkie okna od południa i to na ruchliwą ulicę :placz: KOSZMAR!!!! Wolę burzę, grad i tornado, niż takie duszne gorąco...

Co do radzenia- z trudem... tym bardziej, że ciocia usiłuje prowadzić sklepik z tkaninami, przez tą nogę jest uziemiona, a jej przyjaciółka, która jej w tym pomaga ciężko zachorowała- jest na chemii, ma nowotwór :-(

W dodatku, ciotki, kojarzycie Vanilkę z Psiego Losu? Okazało się, że za skarby swiata nie pogodzi sie z psami p. Orzechowskiego, grozi jej zagryzienie, albo schron... kombinuję, komu ją upchnąć, bo u mnie już podłogi brakuje :shake:

JA SIĘ UTOPIĘ. ALBO ZASTRZELĘ Z ŁUKU BEZSZMEROWO.......

Posted

Oj,Ulv...to rzeczywiście niezbyt wesoło...
Smutne te wieści o Vanilce,pamietam Ją z Psiego Losu...Czasem rozkłada mnie moja własmna bezradnośc na dogo...
Trzymajcie się jakos pozdrawiam serdecznie....

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=27914&highlight=vanilia[/URL]
To jej stary, zapomniany wątek....
A tu było dużo o jej losach:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4778936#post4778936[/URL]

Biedna sunia, która nie ma szczęścia...

Posted

[quote name='ulvhedinn']Gdzie pada? :-o U mnie sucho, tylko w nocy gdzieś daleko błyskało i grzmiało.... Psy leżą pokotem i ziają.[/quote]
Teraz nie pada , ale z rana lało okropnie :cool1:...........może tylko po tej stronie Odry :crazyeye:

Posted

Zmęczony gorącem, ale ogólnie nieźle, może ciut kaszle. Poza tym wszystko w normie. Acha- niestety juz mam pewność, że on jest całkowicie niewidomy:-(

Pałek ma się coraz lepiej, jedynie troszkę mu szemrze w serduszku, ale póki co niegroźnie. Wróciło intensywne zainteresowanie pannami na spacerach, a że przez chorobę schudł pół kilo i brzuszek znikł, to kawaler z niego pierwsza klasa;)

Posted

[quote name='ulvhedinn']Może być w Uciechowie, potraktujmy to jako hmm... przynętę:evil_lol:[/quote]

Ok, więc zapraszam Cię do Uciechowa po kaskę!:cool3:

Posted

Nie zmieniałam:eviltong: Ja jestem przywiązana do takich rzeczy, jak konto, czy numer telefonu...

Słuchajcie, Andanka naoisał, że chyba na poczcie wyjęli pierścionki z przesyłki... :angryy: można to zgłosić na policję? czy jak?

Posted

Nie mozna... Musialby komisyjnie w momencie odbioru to zglosic, teraz po ptokach.

Przelew poszedl, ulv, potwierdz, prosze, jak dojdzie.