Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ukochany,Mały Tancerzyku,:loveu::loveu:życzę Ci aby to dzisiejsze przyjście Wiosny,było przełomowym,radosnym momentem w Twoim życiu,aby od dziś w Twoim serduszku również zawsze była WIOSNA,abyś kochał i był kochany,abyś odnalazł Swojego Ludzia,takiego super,bo tylko na takiego zasługujesz,takiego,co nigdy nie zawiedzie Cię,
nie zdradzi,nie oszuka!
:loveu::loveu:

Posted

No więc słuchajcie kochani,nie było innego wyjścia....
Pamiętacie jak opowiadałam że Tancerzyk już 8m-cy w schronie siedzi,wiecznie w budzie,nikt Go nie widzi i jak w końcu znalazłam Mu panie,to je wet.odstraszył mówiąc,że ma więcej lat niż w kartotece pisało.Uważam że nie ma nic gorszego, jak Psiak wyprowadzony już z boxu się cieszy że będzie miał domek i musi wracać z powrotem,kompletna załamka dla psa.Cóż było robić,wykupiłam go i zabrałam,żeby w domku tymczasowym czekał na Pana.To jest dla Niego jedyna szansa,gdyż:
1)siedząc wiecznie w budzie,tylko marniał a i tak by go nikt nie zauważył.
2)nawet jak jakimś cudem by ktoś go dojrzał,to wet.zamiast zachęcić,by znów odstraszył zainteresowanych,mówiąc że to starszy pies i nikt by go nie wziął.
3)poza tym wiele ludzi boi się schronu,albo się boją chorób,albo mówią że nie mogą się przełamać aby tam wejść,a jak słyszą że dom tymczasowy to bardziej się konkretnym psem interesują i wiedzą że jest zadbany.Wczoraj go wykąpałam,wycięłam kołtuny a dziś byłam u swojego osiedlowego weta i kupiłam tabletki na odrobaczenie i płyn na odpchlenie.Za parę dni będzie zaszczepiony przeciw różnym chorobom(bo w schronie tylko na wściekliznę zaszczepili) i teraz tylko na Pana czekać.Trzymajcie proszę kciuki,aby jak najszybciej się znalazł!:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Amelka, super że go wzielaś:multi: , na nowych wlaścieli będzie mogł poczekac w normalnych warunkach a nie w zimnym boksie.:thumbs:

Tancerzyku, miales szczescie w nieszczesciu że cie Amleka wypatrzyła.:D

Posted

Już mówię dziewczyny,Tancerzyk sprawuje się wspaniale.Jest bardzo grzeczny,spokojny,ani razu nie zaszczekał,jest bardzo towarzyski,nawet na kota nie zwraca uwagi,tzn.chyba by się z nim chętnie pobawił ale kotek go nie zna,więc się go boi i cały czas bacznie obserwuje:lol::lol:Bardzo ładnie chodzi na smyczy,załatwia się też tylko na spacerkach,jak to ochronkowy pies je wszystko,doznał biedy więc nie jest wybredny.I znów zaczął tańcować,jak tylko chce o coś poprosić i to niekoniecznie o jedzenie,np.o wyjście na dwór to stanie przed drzwiami i zaczyna tańczyć,lub jak ktoś do Niego czule przemówi to już się zaczyna...