amelka0 Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 TANCERZYK-to mały,ok.4letni,uroczy piesek.Nazwałam Go tak,gdyż potrafi-jak mało kto-pięknie prosić i tańczyć na dwóch łapkach.Pamiętam dzień w którym przyszedł,było to pod koniec wakacji i wtedy jeszcze tak prosił.Niestety teraz już nie prosi,po prostu siedząc tu tyle miesięcy traci już powoli nadzieje,że kiedykolwiek stąd wyjdzie.Jest coraz bardziej smutny i osowiały ,zdominowany przez innych kolegów z tego boksu.Kiedyś gdy przychodziłam stał zawsze jak tu na zdj.przy kracie.Teraz zwykle siedzi przygaszony w budzie i dopiero na dźwięk mego głosu się ożywia i wychodzi.Czy znajdzie się ktoś kto zapragnie pomóc Tancerzykowi i ofiaruje mu miejsce w swoim sercu? Quote
amelka0 Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 On tak bardzo marzy o malutkim kawałku własnej ziemi i odrobince miejsca w sercu Pana! Quote
justine. Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 podnosimy tancerzyka!! wiesz cos wiecej o nim? wiek? czemu trafil? zrzeczony, znaleziony? Quote
amelka0 Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Tancerzyk ma tak do 4 lat.Jest mały,wielkości przed kolano. Quote
katarzyna kuczewska Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 hop hop piekny i ma taka radosna mordke na tym zdjęciu szukamy domku hop hop Quote
katarzyna kuczewska Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Tancerzyk w gazeta.pl http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=664&w=58871157&a=58871198 Quote
amelka0 Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Kasiu,dziękuję bardzo za umieszczenie Tacerzyka na forum gazety!:loveu::loveu: Quote
katarzyna kuczewska Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 nie ma sprawy dobrze by było gdybys podala numer na obrozy Quote
katarzyna kuczewska Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 no kochany wracamy na pierwsza strone :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
amelka0 Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Tancerzyk,tak bardzo smutkuje za domkiem i Swoim Człowiekiem!:-(:-(:-(:-(:-( Quote
justine. Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 a ktorym boksie jest ten sliczny misiek bo bylam dzisiaj, rozgladalam sie i go nie widzialam Quote
Enid Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 hm a ja tak lubie pieski co tak staja na dwoch lapkach:( tzn lubie wszystkie, ale ten to musi byc wyjatkowy! Quote
amelka0 Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Tak,poza moją kochaną Miczką,nie znam drugiego psiaka-poza TANCERZYKIEM,który potrafi tak tańczyć na dwóch łapkach,i robić łapkami"rowerek"w górze.On naprawdę jest słodki:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
justine. Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 widzialam dzisiaj Tancerzyka!! taki sliczny ale jak broni budy!! :) niestety adopcja sie nie udala, ale moze ktos jeszcze jego los odmieni... :( Quote
amelka0 Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Nie zdążyłam Ci Justynko odpisać,ale już wiesz gdzie jest Tancerzyk. Do tej pory go niewidziałaś,bo On jest już tak zdołowany i przygnębiony,że praktycznie wcale nie wychodzi z budki,ożywia się tylko gdy do niego przychodzę i wywołuje go,myślę że On nie tyle broni budy,co siebie,bo te większe psy nad nim dominują i czasami wykorzystują swoją przewagę nad nim,a że jest zastraszony,to w końcu nauczył się trochę bronić i odszczeknąć się.Obawiam się tylko że On jest taki"ważny" przy mnie-bo wie że jestem Jego Ciocią,ale jak mnie nie ma,to pewnie nie jest mu tam za dobrze,dlatego ciągle w budzie smutkuje:-( Miałam dziś wielką nadzieję,bo umówiłam się z Panią i jej córką na adopcje Psiaka,gdybyście widziały jak bardzo się ucieszył,jak ogonkiem machał i ładnie szedł na smyczy gdy Go pan robotnik na smyczy wyprowadził...Ale niestety w biurze okazało się że nie jest już młodzieniaszkiem i panie rozmyśliły się,a Tancerzyk wrócił i od razu skulił się w budzie... Quote
justine. Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 tak mi przykro :( naprawde psiaczek milusinski!! :shake: Quote
Juszes Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 jejku... szkoda ze taki sliczny piesio meczy sie w schronie :( Wiesz... moze zrobie bannerek do tego wątku? Moze to pomoze? Kogos zacheci do zainteresowania się TAncerzykiem?? Tylko przydalobysie jakies zdjiecie nie za kratkami, jest to mozliwe aby takie zdjiątko pstryknąć? Quote
Recommended Posts