Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak,poza moją kochaną Miczką,nie znam drugiego psiaka-poza TANCERZYKIEM,który potrafi tak tańczyć na dwóch łapkach,i robić łapkami"rowerek"w górze.On naprawdę jest słodki:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie zdążyłam Ci Justynko odpisać,ale już wiesz gdzie jest Tancerzyk.
Do tej pory go niewidziałaś,bo On jest już tak zdołowany i przygnębiony,że praktycznie wcale nie wychodzi z budki,ożywia się tylko gdy do niego przychodzę i wywołuje go,myślę że On nie tyle broni budy,co siebie,bo te większe psy nad nim dominują i czasami wykorzystują swoją przewagę nad nim,a że jest zastraszony,to w końcu nauczył się trochę bronić i odszczeknąć się.Obawiam się tylko że On jest taki"ważny" przy mnie-bo wie że jestem Jego Ciocią,ale jak mnie nie ma,to pewnie nie jest mu tam za dobrze,dlatego ciągle w budzie smutkuje:-(
Miałam dziś wielką nadzieję,bo umówiłam się z Panią i jej córką na adopcje Psiaka,gdybyście widziały jak bardzo się ucieszył,jak ogonkiem machał i ładnie szedł na smyczy gdy Go pan robotnik na smyczy wyprowadził...Ale niestety w biurze okazało się że nie jest już młodzieniaszkiem i panie rozmyśliły się,a Tancerzyk wrócił i od razu skulił się w budzie...

Posted

jejku... szkoda ze taki sliczny piesio meczy sie w schronie :( Wiesz... moze zrobie bannerek do tego wątku? Moze to pomoze? Kogos zacheci do zainteresowania się TAncerzykiem??

Tylko przydalobysie jakies zdjiecie nie za kratkami, jest to mozliwe aby takie zdjiątko pstryknąć?