Elizusiek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Witam po długiej przerwie i przepraszam:modla: ,że tak zwiałam bez słowa. Jak wiecie wróciłam wcześniej z "podróży" po Europie.Za kilka dni mój chłopak znowu jechał i w ostatniej chcwili się zdecydowałam, że jeszcze raz z nim pojade. Miałam godzinkę na spakowanie się i nawet nie zdążyłam Wam o tym napisać. Ale mam znowu nowe zdjęcia. Teraz powklejam te zaległe. Quote
Elizusiek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 winnice we Francji Francuskie mućki A to Ocean Atlantycki w miejscowości Bidart we Francji Quote
Dobcia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Piękneeeee:loveu: Fajną prace ma twój TZ;) najeździcie się po Europie! wspaniale mieć piękne wspomnienia po odwiedzeniu takich wyjątkowych miejsc;):loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 http://images28.fotosik.pl/45/cc332d256a8148af.jpg Jakie fajne skałki nad Atlantykiem. :cool3: Quote
Elizusiek Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Dobcia-praca fajna ze względu na zwiedzanie ale nie fajna dlatego, że widzimy się co 2-3 tygodnie :( asia_pie-na żywo były ładniejsze :) Dzisiaj mam wieczór panieński koleżanki, do tego dogo strasznie zamula i nie wiem czy zdąże Was wszystkich poodwiedzać, ale będę się starać. Teraz dalszy ciąg zdjęć.Martwa kałamarnica, kraby i piesek Quote
a_ga.isk Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Cuuudne ;) Zazdroszczę wyjazdu i widoków ;) Quote
Dobcia Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Bokser śliczny:) A piasek taki czysty, żółty....ahhh:loveu: Quote
zuzolandia Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Boszzzzzzzzzzz OCEAN............ pikny ;-) zawartosc tego oceanu juz mniej pikna;-) ale brodzacy w oceanie znowu pikny;-) WITANKO I POZDRAWIANKO KOCHANA;-) Quote
Elizusiek Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 a_ga.isk napisał(a):Cuuudne ;) Zazdroszczę wyjazdu i widoków ;) zazdrość, zazdrość :eviltong: mam pare zdjęć z Holandii :cool3: Dobcia napisał(a):Bokser śliczny:) A piasek taki czysty, żółty....ahhh:loveu: piasek czyściutki ale woda okropnie słona,bleeee dużo bardziej od naszego morza wiq napisał(a):boksio sie moczy:multi:;) ale się wsciekał w tej wodzie, az miło było patrzeć :) zuzolandia napisał(a):Boszzzzzzzzzzz OCEAN............ pikny ;-) zawartosc tego oceanu juz mniej pikna;-) ale brodzacy w oceanie znowu pikny;-) WITANKO I POZDRAWIANKO KOCHANA;-) a'propos zawartości oceanu,przy nas był przypływ i wyrzuciło osmiornice.Taki gościu podszedł,wzioł ja, obdarł ze skory, skore wyrzucil a miesko wziol do domku na kolacje :roll: Quote
Elizusiek Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Jeszcze Hiszpania i jej czerwone ziemie Quote
a_ga.isk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Aaa Nie mogę tych zdjęć oglądać bo mnie skręca :evil_lol: a daj zdjęcia z Nl :evil_lol: Quote
Elizusiek Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='a_ga.isk'] a daj zdjęcia z Nl :evil_lol: dam jak Tobie sie ZACHCE wyjąć swoje z aparatu :eviltong: [SIZE="1"]to jest szantaz w najczysztszym wydaniu :diabloti: Quote
a_ga.isk Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Elizusiek']dam jak Tobie sie ZACHCE wyjąć swoje z aparatu :eviltong: to jest szantaz w najczysztszym wydaniu :diabloti: Toż to skandal:diabloti: Jak tak można?:placz: I co ja biedna mam zrobić?:eviltong: Quote
Elizusiek Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 a_ga.isk napisał(a):Toż to skandal:diabloti: Jak tak można?:placz: I co ja biedna mam zrobić?:eviltong: wgrać zdjęcia ktore do tej pory siedza w aparacie :cool3: Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Hiszpania piękna:loveu::loveu::loveu: Bardzo przyjemnie się ogląda zdjęcia z całej Europy, ale zatęskniłam juz za twoimi psiakami:cool3: Quote
Elizusiek Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 No to teraz wedle życzenia zwierzaki,tylko nie jestem pewna czy tych zdjęć czasem juz nie wstawiałam :roll: Quote
Dobcia Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Chyba ich nie było;) Śliczna ta Twoja dobunia, szczególnie fajną ma minkę na przed ostatnim zdjęciu:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Świetny masz ten zwierzyniec. :loveu: :loveu: :loveu: http://images24.fotosik.pl/53/6c34dee74adaecb4.jpg Kocisko super wygląda wśród traw. :cool3: :loveu: Quote
niunia32 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Eliza pięne fotki, zarówno z wyjazdu jak i calej Twojej gromadki :) tulańce i buziaki dla CIebie :* Quote
a_ga.isk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ooo doczekałam się fotek zwierzaków ;) Cudniee :loveu: Quote
Kati Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Wszystkie zwierzaczki cudne :loveu: A jesli nawet już wstawiałas te fotki, to co z tego - zawsze chętnie poogladamy jeszcze raz. ;) Quote
Elizusiek Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Dobcia']Chyba ich nie było;) Śliczna ta Twoja dobunia, szczególnie fajną ma minkę na przed ostatnim zdjęciu:loveu: [quote name='asia_pie']Świetny masz ten zwierzyniec. :loveu: :loveu: :loveu: http://images24.fotosik.pl/53/6c34dee74adaecb4.jpg Kocisko super wygląda wśród traw. :cool3: :loveu: [quote name='niunia32']Eliza pięne fotki, zarówno z wyjazdu jak i calej Twojej gromadki :) tulańce i buziaki dla CIebie :* [quote name='a_ga.isk']Ooo doczekałam się fotek zwierzaków ;) Cudniee :loveu: [quote name='Kati']Wszystkie zwierzaczki cudne :loveu: A jesli nawet już wstawiałas te fotki, to co z tego - zawsze chętnie poogladamy jeszcze raz. ;) DZIĘ-KU-JEE-MYYY !!!!! :) Dzisiaj u nas jest pielgrzymka, trzeba sobie jakiś braci przygarnąć :cool3: ;) Pare rannych zdjęć Quote
WinterGirl Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 istne słodziaki, nic dodać nic ująć... wyściskaj pieszczoszki [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Verdana][FONT=Verdana][FONT=Comic Sans MS]Cleo & WielkoLUD Quote
Recommended Posts