Maia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 (edited) Proszę oto fotki z dzisiejszego spaceru Hermesa i Pipi :-) Taki jestem fajny Tutaj jedna z najlepszych zabaw A teraz udam że jestem grzeczny :-) Edited October 5, 2012 by Maia Quote
Maia Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 Na pogaduszkach- co tu spsocić :-) To nie proste zrobić fotę dla obiektu będącego w ciagłym ruchu :-) Quote
Vicky62 Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Fajny Hermesik...a i te tereny tez bardzo fajne he, he.;)Tak zielono jeszcze, dla psów raj do takich zabaw:lol: Quote
Maia Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Jeszcze takie fotki :-) Hermesik ze swoją ulubioną przyjaciółką A tu całe moje wesołe stadko, każdy patrzy w inną stronę :-p Quote
joanna83 Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Kasia podeślij mi kilka fotek Hermesa na maila, to wrzucę na fb. Quote
Maia Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Heniutek to bardzo opiekuńczy i wrażliwy chłopak :-) i prawdziwy dzentelmen- małe rude trochę jest pyskate, ale Hermi grzecznie ustępuje dziewczynce:-). Moje suczydła już nie są tak tolerancyjne... Quote
Patmol Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 a te wszystkie trzy pozostałe to suki? no i RUda suka :diabloti: Quote
Maia Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 Tak moje 3 to suki i rude to suka, Hermi ma swój haremik Tylko że chłopak wykastrowany;p Quote
Maia Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Dziękuję cioci zachary za pomoc w żywieniu Hermesiska:loveu: Quote
Maia Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 "Gdzie jest moja przybrana mama"?? (na razie to chyba ja, bo Hermuś jak mała kaczuszka wszędzie za mną:-)) bardzo lubię się przytulać Quote
asika5 Posted October 13, 2012 Posted October 13, 2012 Matko jaki szczęśliwy pies aż miło popatrzeć:) Quote
Maia Posted October 14, 2012 Author Posted October 14, 2012 Tak Hermi cieszy się że ma mnie, psie koleżanki i miche i dom, ale myślę że byłby szczęśliwszy gdyby był jedynakiem i miał swoje podwórko i pana/ panią tylko dla siebie. Tylko Hermi ma inne zdanie na ten temat... Quote
Maia Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 (edited) Ehh nikt nie odwiedza Hermesia, nikt nie dzwoni, a chłopaczek taki fajny... Hermi odpoczywa po spacerku dobrze śpi się na podusi:-) Ale trzeba uważać na groźne suki ;) A tutaj pokażę wam język :p Edited October 27, 2012 by Maia Quote
zachary Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Hermesik nawet jak śpi, to czuwa, czy aby pańcia w zasięgu wzroku....To zdjęcie z jęzorkiem- urocze! Quote
gawronka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Śliczny piesek :) Ależ te psiaki mają u Ciebie Maia dobrze :) Quote
psi Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Hej Maia to kto śpi w klatce skoro Hermi wyrko zajął ;) ach te suki....porządek musi być baby rządzą :) Będę częściej zaglądała i podrzucała chłopaka :) Quote
Maia Posted October 28, 2012 Author Posted October 28, 2012 Taa wydało się psy spią na łóżku a pani w klatce ;p psi Hermi serdecznie wszystkich zaprasza na swój wątek :-) , chłopaczek jest bardzo towarzyski i otwarty na nowe znajomości, ale zawsze obok musi być jego pani :-) Fajny z niego piesek, bardzo czuły :-) Quote
psi Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Maia napisał(a):Taa wydało się psy spią na łóżku a pani w klatce ;p psi Hermi serdecznie wszystkich zaprasza na swój wątek :-) , chłopaczek jest bardzo towarzyski i otwarty na nowe znajomości, ale zawsze obok musi być jego pani :-) Fajny z niego piesek, bardzo czuły :-) To tak jak ze mną i Iwo gdzie ja tam i On odpuszcza mi jedynie wizytę w toalecie i łazience :D wie,że tam chodzę sama za to z kotami :eviltong: bo te cholery w szczególności Kola również muszą iść na małe co nie co i mizianki :roll: Quote
psi Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 Zaglądam i podrzucam Pana Hermiego :) Domu szukamy Cię :) Quote
Recommended Posts