Iwona&Wiki Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 pidzej napisał(a):a hotel- macie coś na oku czy brak miejsc albo za drogo? Tak dzis po 18 jedziemy z Kariną zobaczyć hotel w Trypuciach (tam jest od razu wet, a chłopak jeszcze nigdy nie był u weta:angryy:) Ma przecież przetrącona miednicę:shake: :-( . I będziemy tam jęczeć o litość, bo mają 20PLN/doba:p Quote
Iwona&Wiki Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):do tych Trypuci to trzeba przez mój Kleosin. Karina, na wszelki - masz tu mapkę wylotową:lol: teraz, myślę, już bez problemu:lol: Czekam na telefon:lol: Quote
Iwona&Wiki Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Aga_Mazury napisał(a):ja rozumiem, że na chwilę obecną wchodzi w grę tylko hotel (brak propozycji domu i DT)...kwestia teraz czy Ciotkom się uda coś załatwić a może utargować... na chwilę obecną - dokładnie tak jest:p, ale przecież cuda:loveu: się zdarzają:roll: ... Quote
karina1002 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Jak skończę, to zadzwonię i zajadę po Ciebie. Rozmawiałam z Robertem, nie podoba mu się pomysł budowania kojca ale powiedział, ze jak sobie zbudujemy, to może być :). Więc trzeba zbudować kojec no i budę, bo przecież pod gołym niebem nie będzie mieszkał :) Quote
Aga_Mazury Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Iwona&Wiki napisał(a):na chwilę obecną - dokładnie tak jest:p, ale przecież cuda:loveu: się zdarzają:roll: ... pewnie, że się zdarzają...a tu na dogo...nawet dośc często...czasami :) Quote
Iwona&Wiki Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 To pomózmy szczęściu! Może ktos Chłopaków wypatrzy:cool3: : http://www.mojpupil.pl/oddam_psa Quote
Iwona&Wiki Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 karina1002 napisał(a):Jak skończę, to zadzwonię i zajadę po Ciebie. Rozmawiałam z Robertem, nie podoba mu się pomysł budowania kojca ale powiedział, ze jak sobie zbudujemy, to może być :). Więc trzeba zbudować kojec no i budę, bo przecież pod gołym niebem nie będzie mieszkał :) Kurczaki, skąd tu by BUDĘ:cool3:? Quote
Dea Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Kurcze no to trzeba pomyśleć o tym kojcu i budzie, zawsze będzie bliżej którejś z was... Poszukajcie na alllegro, można tanio budy kupić, najwyżej się zrzucimy! Quote
Dea Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 i nauczyłam się wystawiać allegro, właśnie wystawiłam pierwsze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=176442065 więc jakby coś Maksia też mogę, tylko muszę mieć dobre fotki i namiar na kogoś... Quote
Iwona&Wiki Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Wiadomości mam dobre!:lol: Dzisiaj o godzinie 17 zabieramy Chłopaka do hoteliku w Trypuciach!:lol: Państwo Głowaccy, własciciele okazali się wspaniali i obniżyli cenę z 20PLN netto (czyli brutto: 20PLN +22%VAT) na 15 PLN brutto:multi: Wspaniali ludzie - slicznie Im dziękujemy! Na miejcsu od razu zaszczepimy Maksa p. wsciekliźnie, zabezpieczymy od kleszczy i odrobaczymy! Taki będzie pierwszy krok Maksia ku lepszemu życiu! Bo same wiecie, jakie było! Bryndza! Więc trzymajcie mocno kciuki, żeby wszystko się udało! A przede wszystkim, żeby w tym czasie kiedy mamy go zabrać nie wywędrował sobie nigdzie:cool3:! Ale u nas leje, więc może będzie siedział na miejscu:roll:! I tfu, tfu, odpukac w niemalowane! Żeby do tego czasu nic złego Gałgana nie spotkało!:razz: A Wy Cioteczki:loveu: myślcie, myslcie, jak dalej pomóc Chłpakowi! Napisał karina1002 Rozmawiałam z Robertem, nie podoba mu się pomysł budowania kojca ale powiedział, ze jak sobie zbudujemy, to może być :smile:. Ludzki Pan!;):lol: Trzeba budować! Quote
Iwona&Wiki Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Dea napisał(a):i nauczyłam się wystawiać allegro, właśnie wystawiłam pierwsze http://www.allegro.pl/show_item.php?item=176442065 więc jakby coś Maksia też mogę, tylko muszę mieć dobre fotki i namiar na kogoś... :klacz: :klacz: :klacz: no to pięknie! :klacz: :klacz: :klacz:i moje gratulacje! Już dawno mówiłam, że mamy tu cudnie rozwijające się Cioteczki;):eviltong::loveu: Quote
Tengusia Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 A Wy Cioteczki:loveu: myślcie, myslcie, jak dalej pomóc Chłpakowi! Przedewszystkim modziak musi byc u gory :laola: Quote
Dea Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Czyli za 50 minut:multi: Żeby tylko Gałganowi nie przyszło do głowy się poszlajać. Weźcie mu jakiś kocyk czy szmatę, coś takiego na czym tam leży, wiem, że to będzie pewnie nieziemsko brudne, ale on tam mieszka od zawsze, więc w nowym miejscu nie będzie się czuł aż tak źle. Będzie miał coś znajomego, coś bezpiecznego. Boję się jak się taki łazik zaaklimatyzuje... Quote
Iwona&Wiki Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='Dea']Czyli za 50 minut:multi: Żeby tylko Gałganowi nie przyszło do głowy się poszlajać. Weźcie mu jakiś kocyk czy szmatę, coś takiego na czym tam leży, wiem, że to będzie pewnie nieziemsko brudne, ale on tam mieszka od zawsze, więc w nowym miejscu nie będzie się czuł aż tak źle. Będzie miał coś znajomego, coś bezpiecznego. Boję się jak się taki łazik zaaklimatyzuje... Oooooj, Cioteczko, prawie z zegarkiem w ręku!:razz: Ale nasz Chłopak juz bezpieczny!:bigcool::Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::Cool!: Oczywiście nie obyło sie bez emocji.:lol: Musielismy dostarczyc Maksa przed godziną 17! A Gałgan wybył:angryy: - po prostu kamień w wodę!:p Po prawie godzinnych poszukiwaniach udało się w ostatniej chwili schwycic Chłopaka na jakiejś ulicy!:shake: I dostarczyliśmy prawie punkt 17:cool3:! No niestety, w tym pospiechu nie pomysleliśmy o jakimś gałganku!:shake: Jutro z Iwoną zawieziemy Maksiowi jakiś kocyk.:loveu: Bo tam nie ma zadnego. Ale kocyk będzie od Iwony, może wrzucimy tez gałganek.:razz: Poza tym Chłopak został zaspotowany;) zapaśnym Fiprexikiem mojej Niuni, bo to ten sam rozmiar. I powoli będzie odrobaczany, pan Paweł (własciciel hoteli i wet) obiecał obejrzeć koopkę. A jutro szczepienie p. wsciekliźnie. O, i tyle:eviltong:! Quote
dariaopole Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Ciesze sie ze ze Maks jest bezpieczny bo te jego wagabundy mogly sie zle skonczyc, super ze sa na tym swiecie ludzie ktorzy potrafia cos zrobic bezinteresownie dla zwierzat. Gratulacje dziewczyny i mysle ze z tak aktywnym dzialaniem wkrotce znajdzie sie dla Mania jakis domek !!! Quote
pidzej Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Przepraszam, nie wyrobiłam się z wystawieniem Maksia w necie. Postaram się jutro nadrobić, cieszę się, że jest już bezpieczny. Quote
Dea Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Ufff, Maksio bezpieczny. Czekamy na wieści jak tam jego stan zdrowia się przedstawia. No i trzeba szukać domku!!! Quote
Iza. Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Miałam dzisiaj chwile http://zwierzeta-forum.low.pl/vp41399.htm#41399 http://www.zwierzaki.org/index.php/topic,30409.new.html#new Mam nadzieje ze nikt sie na mnie nie obrazi ze wykorzystalam tekst z allegro ale ja sie nie nadaje do pisania czegos takiego a ten jet bardzo ladny ;) moze to takie troche dziwne pytanie ;) ale kto pokrywa koszty pobytu Maksa w hotelu? Quote
Iwona&Wiki Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Na pewno nikt sie nie obrazi:lol: - IZA DZIĘKI!:loveu: Na razie ja rzuciłam stówkę:lol:! Chociaz Maksio jest w hotelu od wczoraj, to pan Paweł zaczął liczyć mu pobyt dopiero od dziś czyli od 18. To miło, prawda? Maks ma już załozoną pierwszą w życiu Książeczkę zdrowia:eviltong:, a w niej wpisane pierwsze szczepienie - p.wsciekliźnie. I to jest piekne! Dziwne, wszystkie moje zwierza maja swoje książeczki,:roll: ale żadna z nich nie rozczuliła mnie jak ta Maksiowa:placz::lol:. A na koniec prawidziwie BOMBOWA WIADOMOSĆ :multi: :multi: :multi: Być może Maksio znalazł juz swój dom.:multi: :multi: :multi: W dalekim Wrocławiu. Ale to jeszcze wszystko trzeba sprawdzić! To lecę na mapę dogo! Trzymajcie Kciuki tak, jak nigdy dotąd!:multi: :multi: :multi: Później najnowsze zdjęcia Maksia! Quote
Iza. Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Trzymamy trzymamy i czekamy na wieści oczywiscie te dobre ;) Quote
Iwona&Wiki Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Trzymajcie :kciuki:, Cioteczki:loveu: ! Oj, trzymajcie :kciuki:! I to z całych sił! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Bo domek ma byc najlepszy, a będzie go sprawdzać prawdziwa Żyleta;):smile::smile::evil_lol: , więc nic tylko :kciuki: :kciuki: :kciuki:! Quote
Iwona&Wiki Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 A oto obiecane zdjęcia z dzisiejszych odwiedzin w hoteliku. Chłopak był bardzo zadowolony z naszego przyjazdu. Oczywiscie najbardziej ucieszył Maksia widok Iwonki. (Iwonka:loveu:, to wspaniała osóbka wszystkich zdjeciach z Maksiem. Przez pół roku nie dała mu umrzec z głodu, dzieki Niej możemy mu teraz pomóc!) Wytęskniona porcyjka czułości:eviltong:: Drapanko:eviltong:: I portreciki:loveu:: To ta tylna noga Maksa jest zupełnie sztywna:shake::-(! I teraz chyba nic już nic na to nie da sie poradzić:placz:! Quote
Recommended Posts