Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Świetna :) brokata miał dzisiaj robione badania krwi żeby sprawdzić czy cos się poprawiło w ciągu tego miesiąca. Ogolnie jest troszkę lepiej, wyszło w krwi zapalenie wiec ma antybiotyk. Dziadzio wbił sobie znowu źdźbło w łapkę, nie pokazywał ze coś jest nie tak aż nie było za późno tzn źdźbło już weszło tak głęboko ze stan zapalny i nie dał sobie tego wyciągnąć... trzeba było zabiegu na głupim jasiu... teraz wypoczywa.

Posted

biedny Brokaś :( 

WATACHA - w amochodzie sobie w tym jechała i nie wyłaziła, więc chyba nie było jej za gorąco, na spacery w upały jej nie biorę bo ona źle znosi upały

Posted

Sura to śpi wszędzie gdzie się da, lub nie da, ale nad ranem zawsze przychodzi pod kołderkę :). Leoś śpi z nami zazwyczaj i często wchodzi , a za chwilę wychodzi. Ogólnie suczki chyba są takie ciepłolubne.

Posted

Ech u mnie Keysi by chciała w łóżeczku ale spadała w nocy z łóżka i musi spać  na ziemi - ma położoną  kołdrę z owczej wełny złożoną na pół. Ale smutno jej nie jest bo Sisi też z nią śpi. Sisi wskoczy na trochę ale nie przepada za spaniem w łóżku. Ona w ogóle dziwna jak na sznupa - lubi być sama.Lubi tzw święty spokój. Nie daj boże głośno telewizor włączyć - od razu ulatnia się do sypialni na kołderkę.

Posted

Tazzman zawsze przychodził do łózka nad ranem :) ale teraz mu  za gorąco. Idefix przychodzi codzienie nad ranem i włazi na TZta... Jak ten śpi w pozycji ze nie da się na niego wleźć to siedzi koło niego i wzdycha az R sie obudzi i przewróci hahaha niech mi ktoś powie ze ten pies to nie kot :P

Posted
Dnia 3.07.2017 o 15:36, WATACHA napisał:

Leoś też lubi na Panka wchodzić, ale nie jest w tym tak uroczy jak Idefixsio 

To nie jest urocze o 4 albo 5 w nocy :P zwłaszcza ze potrafi go jeszcze pacnąć łapą jak na wzdychanie zbyt długo nie reaguje :P

Posted

to na mnie tak włazi moja Joga, włazi układa się i zaczyna mruczeć, więc mam po spaniu jak mi taki traktor diesla zapuszcza przy uszach, a najlepiej jeszcze jak zaczyna ugniatać i wbijać pazurki z miłości

Posted

I całuski też są fajne jak chcesz mieć przetrąconą grdykę :P . Dzisiaj rano szaleju się najadła (więcej niż zwykle) , spać nie mogłam , bo latała w tym kołnierzu i tylko bum w coś .