Kate1205 Posted June 7, 2017 Posted June 7, 2017 Ja też śledzę i się cieszę bardzo bardzo Orionek i Buka super :-) a Hugo bravo :-) Quote
ania0112 Posted June 22, 2017 Posted June 22, 2017 Ale ładne zdjęcia psiaczkow w nowych domach... oby więcej. Widzę na fb 2 nowe psy... czarny i Kira? Skąd to? Coś więcej o nich ? :) Quote
malawaszka Posted June 23, 2017 Author Posted June 23, 2017 to nasi wakacyjni goście, nie bezdomniaki - Ircia kiedyś była bezdomna - to niewidoma sznupeczka, ta czarna, a Kiro to jej braciszek :p Quote
ania0112 Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Monika a co to jest to zielone w czym wozisz kropke w aucie ? Quote
ania0112 Posted June 28, 2017 Posted June 28, 2017 Świetna :) brokata miał dzisiaj robione badania krwi żeby sprawdzić czy cos się poprawiło w ciągu tego miesiąca. Ogolnie jest troszkę lepiej, wyszło w krwi zapalenie wiec ma antybiotyk. Dziadzio wbił sobie znowu źdźbło w łapkę, nie pokazywał ze coś jest nie tak aż nie było za późno tzn źdźbło już weszło tak głęboko ze stan zapalny i nie dał sobie tego wyciągnąć... trzeba było zabiegu na głupim jasiu... teraz wypoczywa. Quote
malawaszka Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 biedny Brokaś :( WATACHA - w amochodzie sobie w tym jechała i nie wyłaziła, więc chyba nie było jej za gorąco, na spacery w upały jej nie biorę bo ona źle znosi upały Quote
WATACHA Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Rozpieszczone te psy :), moje teraz czasami wchodzą pod kołderkę Quote
malawaszka Posted June 29, 2017 Author Posted June 29, 2017 Ruda potrafi całą noc pod kołdrą przespać - nawet teraz jak jest tak gorąco, sznupy nie - uciekają Quote
WATACHA Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Sura to śpi wszędzie gdzie się da, lub nie da, ale nad ranem zawsze przychodzi pod kołderkę :). Leoś śpi z nami zazwyczaj i często wchodzi , a za chwilę wychodzi. Ogólnie suczki chyba są takie ciepłolubne. Quote
ania0112 Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Inka też nadal śpi pod kołdrą lub kocem chociaż wychodzi też żeby się trochę przewietrzyć :) Quote
AnkaG Posted July 2, 2017 Posted July 2, 2017 Ech u mnie Keysi by chciała w łóżeczku ale spadała w nocy z łóżka i musi spać na ziemi - ma położoną kołdrę z owczej wełny złożoną na pół. Ale smutno jej nie jest bo Sisi też z nią śpi. Sisi wskoczy na trochę ale nie przepada za spaniem w łóżku. Ona w ogóle dziwna jak na sznupa - lubi być sama.Lubi tzw święty spokój. Nie daj boże głośno telewizor włączyć - od razu ulatnia się do sypialni na kołderkę. Quote
Saththa Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Tazzman zawsze przychodził do łózka nad ranem :) ale teraz mu za gorąco. Idefix przychodzi codzienie nad ranem i włazi na TZta... Jak ten śpi w pozycji ze nie da się na niego wleźć to siedzi koło niego i wzdycha az R sie obudzi i przewróci hahaha niech mi ktoś powie ze ten pies to nie kot :P Quote
WATACHA Posted July 3, 2017 Posted July 3, 2017 Leoś też lubi na Panka wchodzić, ale nie jest w tym tak uroczy jak Idefixsio Quote
Saththa Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Dnia 3.07.2017 o 15:36, WATACHA napisał: Leoś też lubi na Panka wchodzić, ale nie jest w tym tak uroczy jak Idefixsio To nie jest urocze o 4 albo 5 w nocy :P zwłaszcza ze potrafi go jeszcze pacnąć łapą jak na wzdychanie zbyt długo nie reaguje :P Quote
malawaszka Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 to na mnie tak włazi moja Joga, włazi układa się i zaczyna mruczeć, więc mam po spaniu jak mi taki traktor diesla zapuszcza przy uszach, a najlepiej jeszcze jak zaczyna ugniatać i wbijać pazurki z miłości Quote
malawaszka Posted July 5, 2017 Author Posted July 5, 2017 2 godziny temu, Saththa napisał: Masaż robi! <3 ;) akupunktura haha 1 godzinę temu, WATACHA napisał: Z kloszem na twarzy też nie jest przyjemnie :P a z jakim kloezzem? Quote
WATACHA Posted July 5, 2017 Posted July 5, 2017 Malutka się przytula w kołnierzu i gniecie mi facjatę Quote
WATACHA Posted July 6, 2017 Posted July 6, 2017 I całuski też są fajne jak chcesz mieć przetrąconą grdykę :P . Dzisiaj rano szaleju się najadła (więcej niż zwykle) , spać nie mogłam , bo latała w tym kołnierzu i tylko bum w coś . Quote
Recommended Posts