gosia2313 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 [quote name='malawaszka']a panienka śpi gdzie? w łóżku? tuli się? :loveu:[/QUOTE] o nie, nie panienka śpi na podłodze, na swoim śpiworku i kocyku : ) i chyba jej tam dobrze. zawsze się zwija w ślimaka i śpiocha Quote
malawaszka Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='gosia2313']o nie, nie panienka śpi na podłodze, na swoim śpiworku i kocyku : ) i chyba jej tam dobrze. zawsze się zwija w ślimaka i śpiocha[/QUOTE] bożesztymój Ty, Ty, Ty... kobieto bez serca!!!! :placz: okruszek w ślimaka i na podłodze - kto to widział??!! i co? ona nie chce na łóżko? nie próbuje nawet? ojjj czeka nas dużo nauki :evil_lol: Quote
gosia2313 Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Raz tam kiedyś próbowała wskoczyć i nawet jej się udało, ale tak ogólnie jakoś jej tam nie ciągnie. Ma swój kocyk i do niego pędzi spać :) Ewentualnie Pokerowi do legowiska też wchodziła spać, albo tacie do takiej dużej torby podróżnej ; P Quote
malawaszka Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 rozczula mnie... rozpaskudzę ją na maxa :lol: Quote
gosia2313 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Jak Ci ją oddam ;D Sunia jest przeeeeesłodaka i tak skromnie powiem, że chyba mnie lubi :oops: a potem sobie pomyśli, żem wyrodna i że ją porzuciłam :placz: Quote
malawaszka Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='gosia2313']Jak Ci ją oddam ;D Sunia jest przeeeeesłodaka i tak skromnie powiem, że chyba mnie lubi :oops: a potem sobie pomyśli, żem wyrodna i że ją porzuciłam :placz:[/QUOTE] Gosia ja się upierać nie będę :lol: wiadomo, że dla psa nie jest dobrze tak przenosić, ale to była sytuacja ratująca jej życie, że ją zabrałaś awaryjnie - jakby mogła być u Was to będziemy szukać domku intensywnie, a ja mam masę sznupków więc ... ;) przemyśl to :cool3: Quote
gosia2313 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Nie no zostawić jej na dłużej niestety nie mogę :(. Niestety bo jest baardzo fajna i taka mikroskopijna ;> Quote
gosia2313 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='sybisia']A co to było? :niewiem: i jak się ma do Lany? Tak trochę ni przypiął, ni wypiął :crazyeye:[/QUOTE] Poszło do moda ; ) Lanie gotuje się kurczaczysko :) Quote
gosia2313 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='wilczy zew']rozpuszczasz ją:)[/QUOTE] jaa? No skąd. Ona po prostu nie chce jeść suchego ;D Quote
sybil Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Kurczaczysko należy się chudzince malutkiej :lol: Quote
wilczy zew Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Mordziasta jak do mnie przyjechała to nie chciała suchego ani suchego chleba a teraz wcina aż uszy jej latają :) Quote
malawaszka Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 nooo u mnie raczej będzie musiała polubić suchą karmę nie wiem o co chodzi z tym wpisem powyżej - co zrobiliśmy komuś? Quote
sybil Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='malawaszka'] nie wiem o co chodzi z tym wpisem powyżej - co zrobiliśmy komuś?[/QUOTE] Wpisu już nie ma, chyba mod usunął, a to był pierwszy post jakiegoś dziwoląga :roll: Quote
gosia2313 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Tak mod usunął :) Lana tablektę wsunęła (haaa! głupia pipa myślała, że dostała mięso, a tam .. tabletka :megagrin:), brzuch napchany i śpiochamy, potem jeszcze siku a jutro na Giszowiec Quote
gosia2313 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Muszę jeszcze coś o małej piździ napisać Jak to mówią "żeby nie było". Ona jest taka, że jak się do kogoś przyczepi, to można jej wszystko robić. Można głaskać, całować, brać na ręce, wtykać tabletki. Ale na obcych warczy i np. na znajomą mamy się rzuca :D A ona i tak zachwyca się jaka to ona piękna, malutka, słodka itp :evil_lol: Do mnie się tak przyzwyczaiła przez te kilka dni, że jak tylko się oderwę od komputera (ona w tym czasie leży na kocyku pod oknem) to zaraz wstaje i leci za mną, nawet, gdyby to były tylko 2 kroki do kontaktu, żeby zapalić czy zgasić światło :roll: Ta koleżanka ją trochę głaskała to chciała dziabać, albo jak ja ją miałam na rękach, a potem jej dałam to zaczęła warczeć. Więc .... [B]strzeż się malawaszko ![/B] :diabloti: Poza tym, jak już sobie kogoś uwidzi i się do niego przyzwyczai to jest super, na prawdę, jakbym mogła ją zostawić, to bym suczydła nie oddała :oops: Quote
malawaszka Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 no niektóre sznupy tak mają, damy radę ;) może nas nie zagryzie :D oby tylko z moją Luną i z chłopakami się dogadała Quote
malawaszka Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 ja bardzo proszę o informację JAK zarabiać??!! to są POMÓWIENIA drogi użytkowniku i za takie coś ponosi się karę! może jakieś wyjaśnienia KIM jesteś i dlaczego masz na tym wątku pretensje? wtedy będziemy mogły się ustosunkować do tych poważnych zarzutów - bo takie słowa nie mogą być rzucane na wiatr - bardzo proszę o wyjaśnienia!!!! Quote
sybil Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='czika123']poprostu jestescie zaklamani chcecie zarabiac na psach wstyd[/QUOTE] Spadaj na drzewo, pleciesz jak poparzona/y, chyba,że chcesz dorobić się bana. Quote
wieso Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='sybisia']Spadaj na drzewo, pleciesz jak poparzona/y, chyba,że chcesz dorobić się bana.[/QUOTE] popieram.... Quote
malawaszka Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 ja bym jednak chciała żeby ta osoba wyjaśniła o co chodzi bo to nie jest miłe - takie oskarżenia są poważną sprawą Quote
sybil Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='malawaszka']ja bym jednak chciała żeby ta osoba wyjaśniła o co chodzi bo to nie jest miłe - takie oskarżenia są poważną sprawą[/QUOTE] Nie przejmuj się, to ten sam troll, którego wcześniejszy wpis został usunięty przez moda.Albo nudzący się małolat, albo psychol nienawidzący zwierząt i tych, którzy zwierzętom pomagają. Niech jeszcze poszaleje, to trzeba poprosić admina o zbanowanie. Jednego takiego z krakowskich wątków szczęśliwie zbanowano. Quote
Recommended Posts