Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ania0112']przeważnie dwie, czasem jedna a sporadycznie żadna i heja na 8 pietro...[/QUOTE]

szałowo :diabloti: mieszkałam kiedyś na trzecim ... bez windy z założenia ;) miałam wielkiego Onka i cztery spacery dziennie niewyjęte z czego jeden kilkukilometrowy - cudne czasy ale już stara jesetem i teraz nie dałabym rady

Posted

[quote name='ania0112']Dzięki :loveu: Tez mieszkałam na 3 piętrze bez windy i jamnika miałam i jak się chłopak zmęczył lub nie miałam czasu to na ręce i szybciorkiem ;)[/QUOTE]

:roll: weź na rączki onka bo się zmęczył

Posted

Ale wracając do powagi- ja nie oddałabym niufa do bloku bez windy. To jest fakt. I teraz sama wiem dlaczego. Wnoś na II-gie np piętro psa ważącego prawie tyle co Ty... Niemożliwe fizycznie :(

Posted

[quote name='Pysia']Ale wracając do powagi- ja nie oddałabym niufa do bloku bez windy. To jest fakt. I teraz sama wiem dlaczego. Wnoś na II-gie np piętro psa ważącego prawie tyle co Ty... Niemożliwe fizycznie :([/QUOTE]

boś chuda :diabloti: nie ma niufa co by ważył tyle co ja :multi:

Posted

cóz obawiam się, ze to nie dotyczy tylko niufków bo wiele psów duuużo waży. no a co zrobisz jak ludzie np mieszkali w domku ale sytuacja im sie tak pogorszyła ze przeniesli sie do bloków i na dodatek bez windy? no przeciez nie odbierzesz komus psa. 3 pietro dla jamnika i to takiego byka jak moj to tez nie było najlepsze no ale jak go mama kupiła to mieszkalismy na 1 piętrze...

Posted

Tez nie mam furtki... ani windy... ani ogrodzenia... Hmmm Tj ogrodzony jest karcerek do którego wejdziesz ale tylko przez garaż :lol:

A Tazzmana nie podniosę... a w domku zajmujemy 1 i 2 piętro ;)

Posted

Taak... Gdyby tak słuchać tych wymówek "pies tak ale nie do bloku" jak już ktoś ma domek "pies tak ale na duzy ogród" a jak już mają ten dom, tą działkę - "pies ... kwiatki przekopie i ...sika" :eviltong:.

Posted

[quote name='malawaszka']no tak poczytawszy i co widzę? żadna z nas nie nadaje się na posiadacza psa :evil_lol: niech mi je ktoś zabierze!!!!! :modla:[/QUOTE]
No widzisz. A jeszcze nam je wciskają :shake:

Posted

[quote name='JankaBezZiemii']szałowo :diabloti: mieszkałam kiedyś na trzecim ... bez windy z założenia ;) miałam wielkiego Onka i cztery spacery dziennie niewyjęte z czego jeden kilkukilometrowy - cudne czasy ale już stara jesetem i teraz nie dałabym rady[/QUOTE]

Mieszkam na 4 bez windy.

[quote name='Pysia']Ale wracając do powagi- ja nie oddałabym niufa do bloku bez windy. To jest fakt. I teraz sama wiem dlaczego. Wnoś na II-gie np piętro psa ważącego prawie tyle co Ty... Niemożliwe fizycznie :([/QUOTE]

Chyba,ze ma sie za meża Budziana :-)

Targalysmy z mamą olbrzymka na kocu.

Nie mam auta,nikt z rodziny nie zajmie się psami po mojej smierci,4-te pietro a mam olbrzymka.
Zaraz mi zabiorą psiaki.

[quote name='malawaszka']a oddałam bo już mi się znudził, a co! :grins: a jak mi się nudzą to oddaję byle gdzie :diabloti:[/QUOTE]

I bierzesz nowe :evil_lol:

Posted

To ja jestem JEDYNA która może mieć psy :) Domek, ogród, płot na 2 m wysoki, siatka wkopana pod płotem, bramka zamykana. :) Tylko mam jeden feler - gubię psy.

Posted

Brame to i ja mam- zawsze zamkniętą na klucz. Ale furtki nie mam hahaha. Płot solidny, podmurówka głęboko wkoło. Do tego brak kwiatków bo po co sie stresować wykopkami ;) Dom do którego wchodzi się z poziomu ziemi ;)
Tylko że mam poważny brak- czasu ;)
Zabiorą mi psy?
Chociaż może dostanę amnestie bo praktycznie zawsze ktoś z nimi w domu jest ;)

Posted

[quote name='AnkaG']To ja jestem JEDYNA która może mieć psy :) Domek, ogród, płot na 2 m wysoki, siatka wkopana pod płotem, bramka zamykana. :) Tylko mam jeden feler - gubię psy.[/QUOTE]

Gubisz,to nie dostaniesz.

[quote name='Pysia']Brame to i ja mam- zawsze zamkniętą na klucz. Ale furtki nie mam hahaha. Płot solidny, podmurówka głęboko wkoło. Do tego brak kwiatków bo po co sie stresować wykopkami ;) Dom do którego wchodzi się z poziomu ziemi ;)
Tylko że mam poważny brak- czasu ;)
Zabiorą mi psy?
Chociaż może dostanę amnestie bo praktycznie zawsze ktoś z nimi w domu jest ;)[/QUOTE]

Jesli ktos zawsze jest to ogromny plus,obemie Cie amnestia :cool3: