JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Pysia']Liczy. Nadajesz się do klubu :evil_lol:[/QUOTE] ufff [quote name='ania0112']ja mam windę... nawet dwie :evil_lol:[/QUOTE] działające? no chociaż czasami? Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 przeważnie dwie, czasem jedna a sporadycznie żadna i heja na 8 pietro... Quote
JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='ania0112']przeważnie dwie, czasem jedna a sporadycznie żadna i heja na 8 pietro...[/QUOTE] szałowo :diabloti: mieszkałam kiedyś na trzecim ... bez windy z założenia ;) miałam wielkiego Onka i cztery spacery dziennie niewyjęte z czego jeden kilkukilometrowy - cudne czasy ale już stara jesetem i teraz nie dałabym rady Quote
Pysia Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Dobra. Łaskawie rzeknę ze też sie nadajesz bo nie masz furtki :evil_lol: Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Dzięki :loveu: Tez mieszkałam na 3 piętrze bez windy i jamnika miałam i jak się chłopak zmęczył lub nie miałam czasu to na ręce i szybciorkiem ;) Quote
JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='ania0112']Dzięki :loveu: Tez mieszkałam na 3 piętrze bez windy i jamnika miałam i jak się chłopak zmęczył lub nie miałam czasu to na ręce i szybciorkiem ;)[/QUOTE] :roll: weź na rączki onka bo się zmęczył Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 przestan onek ma długie łapy to co to dla niego 3 piętra.... Quote
Pysia Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 Ale wracając do powagi- ja nie oddałabym niufa do bloku bez windy. To jest fakt. I teraz sama wiem dlaczego. Wnoś na II-gie np piętro psa ważącego prawie tyle co Ty... Niemożliwe fizycznie :( Quote
JankaBezZiemii Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 [quote name='Pysia']Ale wracając do powagi- ja nie oddałabym niufa do bloku bez windy. To jest fakt. I teraz sama wiem dlaczego. Wnoś na II-gie np piętro psa ważącego prawie tyle co Ty... Niemożliwe fizycznie :([/QUOTE] boś chuda :diabloti: nie ma niufa co by ważył tyle co ja :multi: Quote
ania0112 Posted February 3, 2014 Posted February 3, 2014 cóz obawiam się, ze to nie dotyczy tylko niufków bo wiele psów duuużo waży. no a co zrobisz jak ludzie np mieszkali w domku ale sytuacja im sie tak pogorszyła ze przeniesli sie do bloków i na dodatek bez windy? no przeciez nie odbierzesz komus psa. 3 pietro dla jamnika i to takiego byka jak moj to tez nie było najlepsze no ale jak go mama kupiła to mieszkalismy na 1 piętrze... Quote
Saththa Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Tez nie mam furtki... ani windy... ani ogrodzenia... Hmmm Tj ogrodzony jest karcerek do którego wejdziesz ale tylko przez garaż :lol: A Tazzmana nie podniosę... a w domku zajmujemy 1 i 2 piętro ;) Quote
malawaszka Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 no tak poczytawszy i co widzę? żadna z nas nie nadaje się na posiadacza psa :evil_lol: niech mi je ktoś zabierze!!!!! :modla: Quote
Karilka Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Taak... Gdyby tak słuchać tych wymówek "pies tak ale nie do bloku" jak już ktoś ma domek "pies tak ale na duzy ogród" a jak już mają ten dom, tą działkę - "pies ... kwiatki przekopie i ...sika" :eviltong:. Quote
Pysia Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='malawaszka']no tak poczytawszy i co widzę? żadna z nas nie nadaje się na posiadacza psa :evil_lol: niech mi je ktoś zabierze!!!!! :modla:[/QUOTE] No widzisz. A jeszcze nam je wciskają :shake: Quote
ania0112 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 skoro się nie nadajemy to czemu oddałaś Brokata?:p aaa już wiem bo mniej się nie nadajemy niż ty:eviltong: Quote
malawaszka Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 a oddałam bo już mi się znudził, a co! :grins: a jak mi się nudzą to oddaję byle gdzie :diabloti: Quote
wilczy zew Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='JankaBezZiemii']szałowo :diabloti: mieszkałam kiedyś na trzecim ... bez windy z założenia ;) miałam wielkiego Onka i cztery spacery dziennie niewyjęte z czego jeden kilkukilometrowy - cudne czasy ale już stara jesetem i teraz nie dałabym rady[/QUOTE] Mieszkam na 4 bez windy. [quote name='Pysia']Ale wracając do powagi- ja nie oddałabym niufa do bloku bez windy. To jest fakt. I teraz sama wiem dlaczego. Wnoś na II-gie np piętro psa ważącego prawie tyle co Ty... Niemożliwe fizycznie :([/QUOTE] Chyba,ze ma sie za meża Budziana :-) Targalysmy z mamą olbrzymka na kocu. Nie mam auta,nikt z rodziny nie zajmie się psami po mojej smierci,4-te pietro a mam olbrzymka. Zaraz mi zabiorą psiaki. [quote name='malawaszka']a oddałam bo już mi się znudził, a co! :grins: a jak mi się nudzą to oddaję byle gdzie :diabloti:[/QUOTE] I bierzesz nowe :evil_lol: Quote
AnkaG Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 To ja jestem JEDYNA która może mieć psy :) Domek, ogród, płot na 2 m wysoki, siatka wkopana pod płotem, bramka zamykana. :) Tylko mam jeden feler - gubię psy. Quote
Pysia Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Brame to i ja mam- zawsze zamkniętą na klucz. Ale furtki nie mam hahaha. Płot solidny, podmurówka głęboko wkoło. Do tego brak kwiatków bo po co sie stresować wykopkami ;) Dom do którego wchodzi się z poziomu ziemi ;) Tylko że mam poważny brak- czasu ;) Zabiorą mi psy? Chociaż może dostanę amnestie bo praktycznie zawsze ktoś z nimi w domu jest ;) Quote
wilczy zew Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='AnkaG']To ja jestem JEDYNA która może mieć psy :) Domek, ogród, płot na 2 m wysoki, siatka wkopana pod płotem, bramka zamykana. :) Tylko mam jeden feler - gubię psy.[/QUOTE] Gubisz,to nie dostaniesz. [quote name='Pysia']Brame to i ja mam- zawsze zamkniętą na klucz. Ale furtki nie mam hahaha. Płot solidny, podmurówka głęboko wkoło. Do tego brak kwiatków bo po co sie stresować wykopkami ;) Dom do którego wchodzi się z poziomu ziemi ;) Tylko że mam poważny brak- czasu ;) Zabiorą mi psy? Chociaż może dostanę amnestie bo praktycznie zawsze ktoś z nimi w domu jest ;)[/QUOTE] Jesli ktos zawsze jest to ogromny plus,obemie Cie amnestia :cool3: Quote
malawaszka Posted February 4, 2014 Author Posted February 4, 2014 aaa a ja jeszcze w dodatku żyję w wolnym związku :errrr: Quote
ania0112 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 a bo ślub to kryterium adopcyjne? na zasadzie nie macie ślubu rozstaniecie się i co wtedy z biednym pieskiem? w twoim wypadku z pieskami? :placz: Quote
Recommended Posts