Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaG']Ja chodziłam przez rok na basen kilka lat temu wlasnie ze względu na kręgosłup. Efekt - od tego czasu wieczne kłopoty z zatokami. No ale ja to stara jestem a wy to młode jeszcze ciałka :)[/QUOTE]

no nie mów :mdleje: problemy z zatokami to ja już mam :watpliwy:

Posted

No jak tam pojechała oczka badać?

A ja nosiłam i czapkę i kaptur i biegiem z basenu do samochodu w zimie ... A teraz nawet w lecie potrafię mieć zapalenie zatok.

Posted

No to trzymamy kciuki :)
Wasiu a ja tak o oczkach. Estusi jak zaczął słabnąć wzrok i takie mętne oczka zaczęły się robić to na dogo polecono mi lek homeopatyczny na jaskry i zaćmy. Kropiłam i pomogło. Poszukam jak sie nazywał.

Posted

Mam - krople Mucokehl D5. Ale to lek na receptę.
Esta po ciemku i jak było ciemnawo to na kanape już nie mogła trafić (ryła nosem w poprzeczkę albo sie odbijała i spadała). A po 2 miesiącach kropienia wzrok zdecydowanie jej się poprawił. A poleciła na dogo mi POKER.

Posted

[quote name='AnkaG']Mam - krople Mucokehl D5. Ale to lek na receptę.
Esta po ciemku i jak było ciemnawo to na kanape już nie mogła trafić (ryła nosem w poprzeczkę albo sie odbijała i spadała). A po 2 miesiącach kropienia wzrok zdecydowanie jej się poprawił. A poleciła na dogo mi POKER.[/QUOTE]

Ja też sobie zapiszę

Posted

Punia własnie ma badane nerwy wzrokowe czy reagują prawidłowo, a co za tym idzie - czy jest szansa na powodzenie operacji przywrócenia wzroku - wstępne oględziny Profesora dają nam nadzieję!

Całą noc nie spałam... jakbym z nimi jechała - podwiozłam Puniaczka kawałek przed 4 nad ranem, Emiś ruszyła w trasę z psiakami, a ja do domu - położyłam się i... zaczęło mi się śnić - wszystko - podróż z Emiś, wizyta w gabinecie, badania, nawet wypisywanie faktury mi się śniło :splat: :lol: masakra... Emiś jest niesamowita... Ona dzisiaj będzie przecież jeszcze wracała - dla mnie to jest nie lada wyczyn bo po przejechaniu takiej trasy w jedną stronę jestem padnięta - moje oczy i kręgosłup wołają o pomstę do nieba... a Emilia daje radę :Rose: czekam jak na szpilkach, chciałabym żeby już byli z powrotem - bezpiecznie :kciuki:

Posted

U Was mgły też są?

Czekamy czekamy;)

To Tazzman dzis jechał chyba z Wami bo mnie obudził o 3.47 jak sie rozszczekał myślałam, że go zabije... I potem sie budziłam co 20,30 minut :) I On na alarm bił ze Wy jedziecie a ja śpie chyba heh

Posted

[quote name='Saththa']U Was mgły też są?

Czekamy czekamy;)

To Tazzman dzis jechał chyba z Wami bo mnie obudził o 3.47 jak sie rozszczekał myślałam, że go zabije... I potem sie budziłam co 20,30 minut :) I On na alarm bił ze Wy jedziecie a ja śpie chyba heh[/QUOTE]

mądry piesek! o tej porze było apogeum mojego stresu :D

mgły są też obrzydliwe... i tym bardziej się martwię, żeby bezpiecznie jechali

Posted

[quote name='malawaszka']mądry piesek! o tej porze było apogeum mojego stresu :D

mgły są też obrzydliwe... i tym bardziej się martwię, żeby bezpiecznie jechali[/QUOTE]

tak tez czułam :)

[quote name='malawaszka']jupiii Punia kwalifikuje się do przywrócenia wzroku, zrobimy więc jedno oczko i lalunia będzie widziała :multi:[/QUOTE]

SUPER!!!!!!!!

Posted

mamy pieniądze z 1%, tylko one też potrzebne na hotel Oriego, ale Punia też dostanie, część już wydana :mdleje: może trochę się uda zebrać na Puniową operację, no jakoś to pochytamy c'nie?