Saththa Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 A może.... On jej daje jeść zeby ją utuc a potem zjeść :loveu: Quote
Pink Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Beczulka Filip wlasnie zezarl mi wielkiego kotleta mielonego na spacerze (spacer, to duzo powiedziane) - ktos wylozyl dla kotow, nawet nie zauwazylam a ten lap i tyle widzialam. Quote
Saththa Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='Pink']Beczulka Filip wlasnie zezarl mi wielkiego kotleta mielonego na spacerze (spacer, to duzo powiedziane) - ktos wylozyl dla kotow, nawet nie zauwazylam a ten lap i tyle widzialam.[/QUOTE] własnie się zastanawiałam skąd na spacerze wziełas kotleta :lol: Dobrze koty u Ciebie maja;) Quote
malawaszka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 jaki dobrobyt w tej Legnicy :lol: kotlety po ulicach spacerują :lol: Quote
wilczy zew Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='malawaszka']no ma te dzwony jak... dzwony Zygmunta :D oczywiście mnie martwią bo jedno jest jakby większe... nie wiem czy to normalne?[/QUOTE] normalne [quote name='ULKA12']Kurde wiem, że się nie znam ale on mi charta afgańskiego przypomina.[/QUOTE] mnie też :D Quote
ULKA12 Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Chciałam podziękować Wszystkim, którzy brali udział w głosowaniu. Bez Was by się nie udało, bardzo dziękuję w imieniu swoim i dzieciaków :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
marako Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 [quote name='ULKA12']Chciałam podziękować Wszystkim, którzy brali udział w głosowaniu. Bez Was by się nie udało, bardzo dziękuję w imieniu swoim i dzieciaków :Rose::Rose::Rose::Rose:[/QUOTE] A mi się pomerdały terminy i dziś jeszcze korzystając z rady pedagogicznej zwerbowałam 15 osób. Pewnie zdziwiły się, jak chciały zagłosować. Quote
Saththa Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 j a własnie dziś sprawdzałam czy aby na pewno ;) super ze sie udało;) Quote
malawaszka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 hura hura!!! Dzięki wszystkim :Rose: a ja teraz byłam z dziadkami na spacerku nocnym - matkooo chyba buszują blisko sarny bo Fender oszalał - miotał mi się na lince i plątał mnie i Bryzę - wstąpiły w niego jakieś nadpsie moce :lol: widziałam tylko w świetle latarki jak śmiga szalony - on jest mega cudnym psem tylko obawiam się lęku separacyjnego jak znajdzie jakiś dom... zresztą teraz będę już miała schizę na tym punkcie przez Sajana, a Sajan nie wykazywał takiej desperacji jak Fender jak zostaje sam... no ale wracając do tego jaki jest kochany to naprawdę jak on zagląda w oczy, jak się tuli, ociera - taki wielki, stary dzieciak z niego jest :loveu: po raz kolejny powtarzam, że on musiał mieć jakiś normalny dom i chyba nawet był rozpieszczany... co się stało, że wylądował gdzie wylądował? :placz: nie daje mi to spokoju... może jego ktoś gdzieś szuka, a nie jest internetowy... ech mam filmik jak Bryza dziś śmigała :loveu: Quote
malawaszka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [video=youtube_share;xsjpf-fFj54]http://youtu.be/xsjpf-fFj54[/video] [url]http://youtu.be/xsjpf-fFj54[/url] Quote
malawaszka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [url]http://youtu.be/L6BQpcEJNMg[/url] [video=youtube_share;L6BQpcEJNMg]http://youtu.be/L6BQpcEJNMg[/video] Quote
danyww Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Rozczulające są te staruszki :loveu: aż się oczy pocą. Quote
malawaszka Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 [url]http://youtu.be/BNbjrs8nBo8[/url] [video=youtube_share;BNbjrs8nBo8]http://youtu.be/BNbjrs8nBo8[/video] Quote
marako Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Jak ona się już ładnie porusza! No a Fender to po prostu sama gracja. Ładnie wystrzyżone, zadbane. Fajne psiska. Całkiem inaczej wyglądają, niż kilka dni temu. Quote
Saththa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 uhhhhhh filmiki wieczorem :) Ze tez sie nie boisz tak po ciemku łazic;) Quote
Pink Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Jakbym miala takie dwa duze psy, to tez bym sie nie bala po nocy chodzic :lol: Quote
Saththa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 ale z latarką p olesie? czy tam polanie? Wasiu gdzies była? Quote
malawaszka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='Saththa']uhhhhhh filmiki wieczorem :) Ze tez sie nie boisz tak po ciemku łazic;)[/QUOTE] boję się, ale wolę ten strach niż szorowanie kojca z rana... [quote name='Pink']Jakbym miala takie dwa duze psy, to tez bym sie nie bala po nocy chodzic :lol:[/QUOTE] noo to są mega obronne psy hahaha [quote name='Saththa']ale z latarką p olesie? czy tam polanie? Wasiu gdzies była?[/QUOTE] po łące sobie chodzilim :D Quote
Pink Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 W lesie to moze noca nie, bo zwierzyny bym sie bala ale po lakach, to czemu nie. Quote
Saththa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Ja to sama to sie nawet po jasności boje :razz: Kiedyś jak konie ze stajni uciekły i prowadziłam jednego po łące to taka zestrachana ( koń którego prowadziłam bardzo niedobry dla ludzi obcych był:razz:)byłam ze pierwsza się spłoszyłam zajączka niż koniki :lol: a to przecież płochliwe zwierzęta są :lol: Quote
wilczy zew Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Ja tam mogę po ciemku wszędzie łazić,lubię to :) Fender mógł się zgubić albo jego ludź umarł... Quote
Saththa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 yhhh ja nawet z grupa ludzi po ciemku nie lubie;) ulica moge lasem/polana yhhhhhhh :scared: Quote
Saththa Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Tytuł watku przed chwilą przeczytałam jako "wstawione sznupy: :evil_lol: i postanowiłam się tą nowiną podzielić :lol: Quote
malawaszka Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='Saththa']Tytuł watku przed chwilą przeczytałam jako "wstawione sznupy: :evil_lol: i postanowiłam się tą nowiną podzielić :lol:[/QUOTE] hahahha bywają i wstawione :D byłam z Fenderem u weta - nawet ładnie udało się pobrać krew, ale wyczyszczenie uszu to makabra... cieżko tam włożyć cokolwiek - zrosty, zgrubienia - musiał całe lata mieć zaniedbywane uszy :shake: mam mu czyścić i zakraplać - nie wiem jak to zrobię bo on się wije jak wij i cuduje jak mu się tam gmera... no i oczywiście grzybek jest... Wyniki koło piątku bo wysłaliśmy do laboklinu. Serduszko osłuchowo pracuje ładnie, jądro jednak jest nienaturalnie powiększone jedno i jest wskazanie do kastracji, ale to jak chłopak się odbuduje trochę, no i w zależności od wyników krwi. Quote
Recommended Posts