Szarotka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Narazie podniose i pomysle, co moge zrobic. Staruszek szuka na wierzbie gruszek a wiadomo, ze tam nie rosna wiec moze znajdzie je wiosna deklaracje jak gruszki zbiera biedak do puszki wiec kto do puszki wrzuci?? bo sie piesina smuci... tak siedzac w ciemnej klatce mysli o swojej babce co na ulicy skonala, choc tez byla tak mala ni wlasnego kacika ani skrawka trawnika Mysli sobie Przecinek moze sie jakos wywine I uzbieram te gruszki do dziadowskiej mej puszki :):) Quote
Ingrid44 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Jak to milo widziec Szarotke na watku Dziadziusia. Piekny wiersz . Quote
Szarotka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Ingrid44']Jak to milo widziec Szarotke na watku Dziadziusia. Piekny wiersz .[/QUOTE] Witaj sasiadko :):) mysle, ze wspolnymi silami wyciagniemy malego Przecinka. Z Kizimizi juz nieraz wyciagalysmy inne Psinki nie zawsze przecinki ;) Quote
kizimizi Posted September 6, 2012 Author Posted September 6, 2012 [quote name='Szarotka']Witaj sasiadko :):) mysle, ze wspolnymi silami wyciagniemy malego Przecinka. Z Kizimizi juz nieraz wyciagalysmy inne Psinki nie zawsze przecinki ;)[/QUOTE] ojjj tak. No to do dziela ciotki ;) Quote
Szarotka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 To wyciagamy bo innego wyjscia nie mamy :):) Quote
Ingrid44 Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [B]Dziadzius prosi o deklaracje [/B]bo mu na czynsz nie wystarczy :( Quote
Szarotka Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 [quote name='Ingrid44'][B]Dziadzius prosi o deklaracje [/B]bo mu na czynsz nie wystarczy :([/QUOTE] Jak znam zycie to trzeba bedzie rozeslac i zrobic wydarzenie na f.b. Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [b]kto umie robic wydarzenie na fb ?[/b] Quote
beataczl Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) a mi jak na zlosc strzelil przedwczoraj monitor i guzik moge, zagladam od kolezanki -kizimizi w razie czego masz konto rozeslij do nowych osob na pw prosze nim naprawie ten monitor... tzn. tylko konto ihabe nie ma jak pamietam,ale prosila zeby dac znac jak bedziemy zbierac to mozna pozniej wyslac Edited September 7, 2012 by beataczl Quote
Satrina Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Ingrid44'][B]kto umie robic wydarzenie na fb ?[/B][/QUOTE] Wydarzenia już były robione-tylko nie wiem jak z dostępem do nich na FB. Zerknij wstarsze posty. Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Szarotka']Narazie podniose i pomysle, co moge zrobic. Staruszek szuka na wierzbie gruszek a wiadomo, ze tam nie rosna wiec moze znajdzie je wiosna deklaracje jak gruszki zbiera biedak do puszki wiec kto do puszki wrzuci?? bo sie piesina smuci... tak siedzac w ciemnej klatce mysli o swojej babce co na ulicy skonala, choc tez byla tak mala ni wlasnego kacika ani skrawka trawnika Mysli sobie Przecinek moze sie jakos wywine I uzbieram te gruszki do dziadowskiej mej puszki :):)[/QUOTE] Kto da grosik dla Dziadeczka ? Quote
maja602 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Wszyscy namawiają lecz nikt nie deklaruje. Wobec tego ja deklaruję skromne 10 zł. miesiecznie i o takie skromne deklaracje proszę inne osoby odwiedzające wątek. Quote
Szarotka Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='maja602']Wszyscy namawiają lecz nikt nie deklaruje. Wobec tego ja deklaruję skromne 10 zł. miesiecznie i o takie skromne deklaracje proszę inne osoby odwiedzające wątek.[/QUOTE] Pomysl jest dobry:):) To ja dam 20 zl. miesiecznie. Quote
beataczl Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 maja602 i Szarotka - dziekujemy bardzo.:multi: wplynely wplaty dn. 6.9.12: bico - 50 zl. mari23-28 zl. dziekujemy!:smile::smile: Quote
Ingrid44 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 (edited) Podsumowujac : [B]Deklaracje stale : [/B]ihebe - 10 zl Winter 7-20 zl Ingrid44-20 zl Szarotka -20 zl maja602-10 zl [B]Razem[/B] - 80 zl [B]Jednorazowo : [/B]bico-50 zl mari23- 28 zl kizimizi - 50 zl katarzyna005 obiecala oplacic piewrwszy miesiac pobytu w Hoteliku ( albo czesc no cena sie zmieniala ) Chyba jest poprawnie ? [B]Czy ktos wie dlaczego nie moge wkleic banerka naszego Przecinka.[/B] Pisze mi caly czas ze za duzy ! ! ! Edited September 7, 2012 by Ingrid44 Quote
mari23 Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 [quote name='Szarotka']Narazie podniose i pomysle, co moge zrobic. Staruszek szuka na wierzbie gruszek a wiadomo, ze tam nie rosna wiec moze znajdzie je wiosna deklaracje jak gruszki zbiera biedak do puszki wiec kto do puszki wrzuci?? bo sie piesina smuci... tak siedzac w ciemnej klatce mysli o swojej babce co na ulicy skonala, choc tez byla tak mala ni wlasnego kacika ani skrawka trawnika Mysli sobie Przecinek moze sie jakos wywine I uzbieram te gruszki do dziadowskiej mej puszki :):)[/QUOTE] bardzo mi się spodobało, cytuje, żeby się nie zgubiło.... niech Przecinkowi szczęście przyniesie :) Quote
Figunia Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Przykro mi ogromnie, bo tylko dyszkę stałej dołożę. To będzie już mój szósty piesek. Wpłacę po 15-tym. Pozdrawiam i życzę bogatszych odwiedzających wątek pieska, a najlepiej DS - wiadomo... Poproszę o dane do przelewu. Quote
beataczl Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 [quote name='maja602']Poproszę o nr konta.[/QUOTE] juz wysylam i do Figuni tez Quote
kizimizi Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='Szarotka']Pomysl jest dobry:):) To ja dam 20 zl. miesiecznie.[/QUOTE] [quote name='maja602']Wszyscy namawiają lecz nikt nie deklaruje. Wobec tego ja deklaruję skromne 10 zł. miesiecznie i o takie skromne deklaracje proszę inne osoby odwiedzające wątek.[/QUOTE] no i dziekujemy! Quote
kizimizi Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 [quote name='Figunia']Przykro mi ogromnie, bo tylko dyszkę stałej dołożę. To będzie już mój szósty piesek. Wpłacę po 15-tym. Pozdrawiam i życzę bogatszych odwiedzających wątek pieska, a najlepiej DS - wiadomo... Poproszę o dane do przelewu.[/QUOTE] dziekuje ............... Quote
Szarotka Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Dalej szukamy !!!!!!chociaz piataka ........ Quote
Ingrid44 Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Podsumowujac : [B]Deklaracje stale : [/B]ihebe - 10 zl Winter 7-20 zl Ingrid44-20 zl Szarotka -20 zl maja602-10 zl Figunia - 10 zl [B]Razem[/B] - 90 zl [B]Jednorazowo : [/B]bico-50 zl mari23- 28 zl kizimizi - 50 zl katarzyna005 obiecala oplacic piewrwszy miesiac pobytu w Hoteliku ( albo czesc bo cena sie zmieniala ) Chyba jest poprawnie ? Quote
siekowa Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Przepraszam ale nie dam rady przeczytać wątku. Czy macie już jakiś upatrzony hotelik? Ile potrzeba deklaracji? Dziadzio na naszych profilach: [url]https://www.facebook.com/photo.php?fbid=392807030775244&set=a.167601776629105.39119.148097168579566&type=1&ref=nf[/url] [url]http://nk.pl/#profile/26096038/gallery/album/10/748[/url] Quote
maja602 Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Czy imię Przecinek jest ostatecznym imieniem dla pieska bo nie wiem co mam wpisywać w przelewie. Deklaracje są potrzebne. Quote
Recommended Posts