Jump to content
Dogomania

Dolly , starsza Pudlica z wyrokiem :(:( (nowotwór złośliwy ) . Dolly za TM ...

Recommended Posts

Posted

Z Dolly jest już bardzo źle , od trzech dni praktycznie nie je , jest bardzo słaba , całe dnie przesypia , ale jeszcze czerpie przyjemność z przytulania i głaskania :(

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anja2201']Z Dolly jest już bardzo źle , od trzech dni praktycznie nie je , jest bardzo słaba , całe dnie przesypia , ale jeszcze czerpie przyjemność z przytulania i głaskania :([/QUOTE]
Aniu trzymaj się...przed Tobą trudna decyzja...

Posted

Oby spokojnie odeszła, bez trudnych decyzji i cierpienia. Tego Wam życzę... :(

Ale wychodzi, siusia i jeszcze korzysta z tego, że może pierwszy raz w życiu ktoś ją kocha.

Posted

[quote name='Energy']Oby spokojnie odeszła, bez trudnych decyzji i cierpienia. Tego Wam życzę... :(

Ale wychodzi, siusia i jeszcze korzysta z tego, że może pierwszy raz w życiu ktoś ją kocha.[/QUOTE]

Tak , widać też ,że głaskanie i przytulanie sprawia jej przyjemność , nie chcę podjąć decyzji za wcześnie , w razie czego wet cały czas jest pod telefonem .

Posted

Myślę, że ocenę sytuacji pozostawmy Ani, na pewno będzie wiedziała...
Nie ma co nic przyspieszać, a sunieczka jeszcze korzysta z ostatnich może dni w miłości.

Posted

[quote name='Energy']Myślę, że ocenę sytuacji pozostawmy Ani, na pewno będzie wiedziała...
Nie ma co nic przyspieszać, a sunieczka jeszcze korzysta z ostatnich może dni w miłości.[/QUOTE]

Czekamy na weterynarza , Dolly się bardzo źle czuje , widać ,że czuje dyskomfort , nie chce się już przytulać , jest bladziutka . Może jeszcze dzień czy dwa by przeżyła , ale nie chce za nic dopuścić do tego żeby zaczęła się dusić , a wiemy że lepiej już nie będzie .Mała była u nas dwa miesiące , a boli jak by całe życie ze mną spędziła :(

Posted

Doli zasnęła , pochowaliśmy ją w ogródku . Jeszcze tydzień temu skakała na kolana , szczekała , dopominała się pieszczot , ganiała za piłką , a teraz jej nie ma .

Dolisiu nigdy o tobie nie zapomnę , zawsze będziesz zajmowała kawałek mojego serca , tak jak Kiarka , Rozia , Groszek , Edzia i Kacperek .

Posted

Bardzo mi przykro Aniu:( dziękuję Ci za wielkie serce...

Doli (*) sunieczko biegaj po tęczowych łąkach :(

[IMG]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRUdQiVGG4MVgtt6LvtZGgKtkL5yP31uwmUT5EqxRu2QD4Vc7DDMA[/IMG]

Posted

[quote name='Anja2201']Doli zasnęła , pochowaliśmy ją w ogródku . Jeszcze tydzień temu skakała na kolana , szczekała , dopominała się pieszczot , ganiała za piłką , a teraz jej nie ma .

Dolisiu nigdy o tobie nie zapomnę , zawsze będziesz zajmowała kawałek mojego serca , tak jak Kiarka , Rozia , Groszek , Edzia i Kacperek .[/QUOTE]

Teraz już bez bólu radośnie biega za TM
[*]
Dzięki Anja, że nie pozwoliłaś jej cierpieć.

Posted

Dolly...
[*]
[*]
[*]...
Tak bardzo przykro...
Anja2201, mam wielki szacunek dla Ciebie, trzymaj się mocno, mocno!

[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTDpBTEpH38AVXp0JWtYrid7hUlW_VFYWjGcvp_bpm7q-0OCAQbgLqBxzxH[/IMG]

Posted

Anju, dzięki za to, co dla psiuni zrobiłaś - dałaś jej miłość, przegnałaś samotność, nie odchodziła bezdomna i bezimienna... Biegaj, Dolisiu, po niebieskich pastwiskach i... jak spotkasz mojego Pabla, to powiedz mu, że...życie bez niego... ech...

Posted

Dolly kochana [']
jest mi łatwiej, bo wiem, że była kochana, że Ania przepedziła od niej strach i smutek i samotność kilku miesięcy spędzonych na zakręcie.
Anka to co robisz jest niesamowite.... trzeba mieć masę sily i odwagi, żeby pomagać staruszkom. Dziękuję