kama_i_ja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Mogę ukraść Apsikowi banerka, nie?:) A pod spód wkleję linka do jego aukcji na Allegro. Może to choć troche podniesie oglądalność? Będę się pchała do wszytskich wątków:) Tylko... musze dojść do tego jak to się robi:p to moj banerkowy debiut:p Quote
siekowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 hihi bierz w każdej ilości :) bardzo bardzo dziękujemy! a z wklejeniem go chyba nie będziesz mieć problemów bo wystarczy tylko skopiować i wkleić do podpisu w panelu użytkownika Quote
Hakita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 No to dla potrzebujących banerka Apsiczkowego...:loveu: Quote
Hakita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Robimy kopiuj i wklejamy w podpisiku...;) Apsiczkowe Cudeńko do góry!!! :loveu: :multi: Quote
kama_i_ja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 noo to zrobiłam:) mam nadzieje ze opcja "kopiuj-wklej" nie okaże się przerastać moich sił i... pod tym postem ukaże się śliczna Apsiczkowa mordka:) Quote
kama_i_ja Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ijjjeeee! Udało się!:multi: :multi: :multi: Quote
siekowa Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Mariola łobuzie wklej Apsiczkowi do pierwszego postu kilka tych nowszysch zdjęć i banerek Quote
pumcia02 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 ?? dziala! u mnie wszystko dziala! i z linka i w allegro jak sie wchodzi Quote
pumcia02 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 yyy wszystko jest w porzadku... :D mi wsio wchodzi. wy niedobre baby wiec o! :P Quote
Hakita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Oooo!!! :crazyeye: Jaki się tu ruch zrobił!!! :eviltong: Oby tak codziennie i wreszcie żeby ten ukochany domeczek się znalazł!!! :loveu: Nio, Allegro Kamusi nie wchodzi, ale cuś tam poprzeglądałam i tak się mi wydaje, że jakieś podwójne http wskoczyło i to może przez to...:oops: i ja się wreszcie trochę naumiem...:evil_lol: :eviltong: Zatem linuś z Apsiczkiem podaję po raz kolejny... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=184413315 Quote
Hakita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Echhh...ta oglądalność cuś kiepska...:shake: No niech ktoś to Cudeńko wreszcie wypatrzy...:loveu: Mariolka, tak właśnie doczytałam, że tam nie ma podanego wieku Apsiczka, a to by się przydało...:cool3: Quote
pumcia02 Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 wiem ze wieku nie ma... to jest psiak no w srednim wieku. moze nie taki staruszek no ale mlody tez nie jest... Quote
Hakita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Hehehe, no tak...w sumie to nie mogę tak napisać...pomyślę...:cool1: Zobaczymy, ewentualnie jak będzie cisza, to przy następnej aukcji coś wymyślimy, ale byłoby dobrze, gdybyś spróbowała się podpytać o jego wiek, wet powinien mniej więcej jakoś go określić ;). Quote
Hakita Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Apsiczkowe Cudeńko, do góry!!! :loveu: :multi: No gdzie się podziały wszystkie Cioteczki i Wujaszkowie??? :cool3: Quote
kama_i_ja Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Aaaa, wiec jednak nie jest ze mnie taki geniusz komputerowy, jak mi się przed chwilą wydawało:P sprowadziliście mnie na ziemie;];] no to poprawiłam to podwójne http i zaczne wreszcie reklamowac Apsika z poprawnym linkiem:P Quote
siekowa Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 no i się udało :) dziękujemy jeszcze raz :Rose: no to komu mam tego Apsiczka zazdrościć? Quote
Hakita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Szkoda, że nie mnie...:placz: Tak bardzo bym chciała, On taki piękny, ale nie mogę...:placz: :placz: :placz: Apsiczku na górę biegnij szybciutko i pokaż się wszystkim!!! :multi: Quote
Hakita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 mariolka napisał(a):a co bylo nie tak? Było chyba nie tak, że za długi podpis, ale jakby się tak porozglądać, to większość jeżeli chodzi o podpisiki z regulaminem jest na bakier...:razz: Achhh, to już drugi raz... Mam chyba jakiegoś "cichego wielbiciela bądź wielbicielke", co mnie tak chętnie modom zgłasza...:cool1: Quote
Hakita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 mariolka napisał(a):mi tam nawet podpis nie działa... :/ Ale dlaczego??? Nie możesz nic wstawić??? To niemożliwe...:shake: Quote
Hakita Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 mariolka napisał(a):wszystko mam ładnie wstawione a sie nie wyswietla... No to cuś nie tak, zgłoś to do odpowiednich władz dogomanii...;) Apsiczek do góry!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts