Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariolka napisał(a):
w tekscie bym zostawila. moze w tytule po prostui dodax ze mix pomerANIANA

Ok, to jak tylko znajdę chwilkę, bo teraz jestem zawalona robotą, zmienię co trzeba i wystawię ponownie aukcję. ;)

Posted

Hakita na prawde jakbys mogla pokasowac troche hopków... chociaz kilka za kazdym razme jak wchodzisz...
jaki tytuł proponujecie? bo ja nie mam pomyslu a ten jest do kitu

Posted

ja proponuje zdjęcia z drugiego postu dać na sam przód do pierwszego bo chyba wszystko co aktualne powinno być na początku a on na tych zdjęciach wygląda jak inny pies,no a w tytule powinno być chyba coś z jego pięknym rudym kolorkiem

edit:teraz spojrzałam w jego opisie,że jest radosny jak na zdjęciach a na tych pierwszych reczej tego nie widze

Posted

A ja proponuję dać najświeższe fotki na ostatnią stronkę i za każdym razem choćby po jednej fotce na nowej stronie. Apsik był chory i myślę, że te fotki powinny zostać, wyzdrowiał i wszystkie te zdjęcia powinny zobaczyć osoby, które wchodzą na wątek. Moim zdaniem każdy kto wchodzi na dany wątek, który ma już swoją historię często nie jest w stanie przejrzeć wszystkiego i dlatego pierwsza i ostatnia strona jest najistotniejsza, bo przede wszystkim one są przeglądane.
A jeżeli chodzi o usuwanie postów podnoszących wątek, to naprawdę uwierzcie mi, poprostu nie mam na to czasu :shake:, a wcześniej poświęcałam swój czas, choćby w ten sposób, żeby wątek podnieść. Usunięcie ich w tej chwili spowoduje, że w tym wątku nie będzie nic...:shake: I nie zmieni to niczego, to tylko moja sugestia. :roll:

Posted

dzisiaj porobilam zdjecia apsikowi :) ale jutro wstawie albo w pon. on jest sliczny :loveu:
trudno bylo mu robic bo caly czas jest w ruchu maly i od razu lize po rekach i w ogole... tyle w nim milosci...