pumcia02 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 w tekscie bym zostawila. moze w tytule po prostui dodax ze mix pomerANIANA Quote
Hakita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 mariolka napisał(a):w tekscie bym zostawila. moze w tytule po prostui dodax ze mix pomerANIANA Ok, to jak tylko znajdę chwilkę, bo teraz jestem zawalona robotą, zmienię co trzeba i wystawię ponownie aukcję. ;) Quote
Hakita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 I znów jestem na allegro :loveu:: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=197099663 Trzymajcie kciuki!!! :multi: Quote
Hakita Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Witaj Apsinku kochany...:loveu: Obserwatorów na razie żadnych, ale po zmianie tytułu, oglądalność wzrosła...:razz: Quote
pumcia02 Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 zawsze na "rasowe" wiecej zagladaja.... Quote
Hakita Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Dzień dobry Apsiczku kochany!!! :loveu: Biegniemy do góry pokazać się wszystkim!!! :multi: Quote
Hakita Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Musi w końcu znaleźć się ten domek dla Apsiczka cudownego!!! Quote
t_kasiek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Apsik biegnie na górę szukać domku :) !!!!!!!!!! Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Do góry Cudeńko kochane!!! :loveu: Szukamy domeczku!!! :multi: Quote
pumcia02 Posted May 25, 2007 Author Posted May 25, 2007 Hakita na prawde jakbys mogla pokasowac troche hopków... chociaz kilka za kazdym razme jak wchodzisz... jaki tytuł proponujecie? bo ja nie mam pomyslu a ten jest do kitu Quote
siekowa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ja proponuje zdjęcia z drugiego postu dać na sam przód do pierwszego bo chyba wszystko co aktualne powinno być na początku a on na tych zdjęciach wygląda jak inny pies,no a w tytule powinno być chyba coś z jego pięknym rudym kolorkiem edit:teraz spojrzałam w jego opisie,że jest radosny jak na zdjęciach a na tych pierwszych reczej tego nie widze Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 A ja proponuję dać najświeższe fotki na ostatnią stronkę i za każdym razem choćby po jednej fotce na nowej stronie. Apsik był chory i myślę, że te fotki powinny zostać, wyzdrowiał i wszystkie te zdjęcia powinny zobaczyć osoby, które wchodzą na wątek. Moim zdaniem każdy kto wchodzi na dany wątek, który ma już swoją historię często nie jest w stanie przejrzeć wszystkiego i dlatego pierwsza i ostatnia strona jest najistotniejsza, bo przede wszystkim one są przeglądane. A jeżeli chodzi o usuwanie postów podnoszących wątek, to naprawdę uwierzcie mi, poprostu nie mam na to czasu :shake:, a wcześniej poświęcałam swój czas, choćby w ten sposób, żeby wątek podnieść. Usunięcie ich w tej chwili spowoduje, że w tym wątku nie będzie nic...:shake: I nie zmieni to niczego, to tylko moja sugestia. :roll: Quote
Hakita Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Cudowny Apsiunio przed Wami...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Przypominamy się Apsiczku wszystkim!!! :multi: Bo cuś nikt nie zagląda do Ciebie Przystojniaczku...:shake: Quote
pumcia02 Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 dzisiaj porobilam zdjecia apsikowi :) ale jutro wstawie albo w pon. on jest sliczny :loveu: trudno bylo mu robic bo caly czas jest w ruchu maly i od razu lize po rekach i w ogole... tyle w nim milosci... Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 No to czekamy na nowe foteczki Apsiczka cudownego...:loveu: :multi: Wyobrażam sobie, jaki on słodki...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Kochani, Apsik ma pierwszego obserwatora na allegro!!! Oby to był ten jedyny...:loveu: Quote
Hakita Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Dzień dobry Apsiczku kochany...:loveu: Mariolka, czekamy na foteczki...:cool3: Quote
Recommended Posts