Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mariolka napisał(a):
nie moze byc wplacane na konto fundacji azylu, bo szczerze watpie ze poszloby to na niego...

:placz: :placz: :placz:
Dlaczego tak jest??? :placz:
Dziewczyny, nie ma żadnego, nawet potencjalnego chętnego na adpocje???

Czy Wy macie jakiś pomysł, co do tych rozliczeń???

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Czy Apsiczek jest wystawiony na allegro i ogłoszony w gazetach?

Ja nie wiem, ale chyba nie...:shake: Niech dziewczyny się wypowiedzą...

Posted

W związku ze zbliżającymi się świętami
Ślemy moc uśmiechów z uściskami
Święconka niech dobra będzie
By ludzie Was kochali zawsze i wszędzie
Bądźcie dla wszystkich zawsze serdeczni
Mili, uprzejmi, ułożeni i grzeczni
Niech się w życiu dobrze Wam powodzi
Niech w Waszym życiu będzie brak pożarów, lawin i powodzi
Życie niech się Wam dobrze układa
Hakita z Nerusiem & Zuluskiem te życzenia Wszystkim składa!!!
:bluepaw: :bluepaw: :bluepaw:

Posted

[quote name='mariolka']a ja nadal nie moge wstawic zadnego banerka! :/ cos mi sie pochrzanilo tu!!!!!!! :/:/
Apsik nadal taki radosny w azylu i co ma tam siedziec do konca zycia?:-(

To ja podaję banerek Apsiczka...

Apsik, do góry, do góry!!!
Jutro podziałamy i Allegro założymy...

Posted

Dziewczyny, chcę wystawić Apsiczuńka na Allegro (już chyba wiem, jak to się robi...:oops:).
Proszę podajcie mi jakieś namiary na osobę, z którą należy się kontaktować w sprawie Psiaka. ;-)

Posted

mariolka napisał(a):
a masz przygotowany tekst?
oto kontakt
Azyl pod Psim Aniołem w Warszawie – Falenicy (0 22) 612 62 97 lub 503 940 841, ewentualnie 504226339.

Jeszcze nic nie mam niestety, ale jak możesz jakiś tekścik sklecić, to się pewnie przyda. ;) Mam nadzieję, że zrobię to dzisiaj...:roll: Jestem zawalona strasznie robotą, w ostateczności jutro. :cool1:

Posted

Witaj!
Jestem Apsik J piękny i radosny jak widać na zdjęciach. Cieszę się życiem i chce żyć. Mam nadzieje, że ktoś mi w tym pomoże. Miałem wielką przepuklinę! Urosła do na serio wielkich rozmiarów. Właściciele przywiązali mnie przed schroniskiem… byłem dla nich zbyt kosztowny. Uciekli. po chwili słyszałem rozmowy, że ktoś zadzwonił, że zostawił psa pod bramą i nie stać ich na moje leczenie. Poczekałem moment i zobaczyłem swój nowy dom… brama się otworzyła, wyszło kilku ludzi. Było tam głośno, psy szczekały, dużo psów… wzięli mnie stamtąd (02.01.2007r.). pojechałem do lecznicy. Miałem operacje. Mówili mi, że się uda, ale nie skończy się na tej jednej… po jakimś czasie miałem kolejną… nabawiłem się mocznicy. Leczyli mnie dalej. Skończyło się na tym, że mam przyszyty pęcherz do brzucha. Codziennie trzeba mi wyciskać mocz, ale zobaczysz, jak się nauczysz to robić, pomożesz mi żyć!
Nie sprawie Ci problemów. chcę tylko miłości i aby ktoś pomógł mi się załatwiać ;) jestem grzeczny, chętnie śpię na łóżku. I do tego spójrz! Wygląd arystokraty! Nawet po operacji sierść mi zaczyna odrastać J Czekam, aż Bóg mi ześle kogoś kto będzie na tyle odpowiedzialny, aby zaopiekować się mną.
Przebywam w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie – Falenicy (0 22) 612 62 97 lub 503 940 841, ewentualnie 504226339. proszę daj mi szansę

Posted

mariolka napisał(a):
dzieki :loveu::loveu::loveu: jak on przepieknie wygląda!

Nie ma za co. Ja się cieszę, że mi się udało, bo ja taki laik trochę w tych sprawach...:oops:
Oby Psinka tylko domek znalazła...:cool3:
Nic nie zmieniać??? :razz:

A Apsiczek wygląda cudownie....:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

w porzadku jest :) jak ja bym chciala zeby ten pies miał dom! nie no ja musze sie w koncu wziac w garsc i zaczac z ogloszeniami... kurde bo ja tak mowie powstawiam powstawiam... i dupa!!!! dzisiaj 3 opisiki wymyslilam wiec nie jest zle ;P teraz mam mature wiec troche wyrozumialosci prosze ;) ale jestem tak leniwa!!!

Posted

No to ja dzięki Tobie też to dziś zrobiłam, bo gdybym sama wszystko robiła, to pewnie dłużej by to potrwało...;)

Moje marzenie i Apsiczka cudownego, aby to wyjątkowe ciepełko zawitało nie tylko w jego serduszku...:loveu: