pumcia02 Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 nie moze byc wplacane na konto fundacji azylu, bo szczerze watpie ze poszloby to na niego... Quote
Hakita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 mariolka napisał(a):nie moze byc wplacane na konto fundacji azylu, bo szczerze watpie ze poszloby to na niego... :placz: :placz: :placz: Dlaczego tak jest??? :placz: Dziewczyny, nie ma żadnego, nawet potencjalnego chętnego na adpocje??? Czy Wy macie jakiś pomysł, co do tych rozliczeń??? Quote
pumcia02 Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 nie ma nikogo chetnego.. :( do rozliczen tez nie mam pomyslow... Quote
Hakita Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 GDZIE JESTEŚ MÓJ DOMKU UKOCHANY??? Śpię i śnię teraz o tobie...:loveu: Quote
Hakita Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Nikt do Ciebie dziś nie zajrzał...:-( ale będzie dobrze...;-) Śpij i śnij Kochany słodko...:loveu: Quote
jusstyna85 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Czy Apsiczek jest wystawiony na allegro i ogłoszony w gazetach? Quote
Hakita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzień dobry Apsiczku słodki...:loveu: Hopaj na górę!!! :multi: Quote
Hakita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 jusstyna85 napisał(a):Czy Apsiczek jest wystawiony na allegro i ogłoszony w gazetach? Ja nie wiem, ale chyba nie...:shake: Niech dziewczyny się wypowiedzą... Quote
Hakita Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 W związku ze zbliżającymi się świętami Ślemy moc uśmiechów z uściskami Święconka niech dobra będzie By ludzie Was kochali zawsze i wszędzie Bądźcie dla wszystkich zawsze serdeczni Mili, uprzejmi, ułożeni i grzeczni Niech się w życiu dobrze Wam powodzi Niech w Waszym życiu będzie brak pożarów, lawin i powodzi Życie niech się Wam dobrze układa Hakita z Nerusiem & Zuluskiem te życzenia Wszystkim składa!!! :bluepaw: :bluepaw: :bluepaw: Quote
pumcia02 Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 jusstyna85 napisał(a):Czy Apsiczek jest wystawiony na allegro i ogłoszony w gazetach? nie jest :( trzeba wymyslic jakis chwytajacy za serce opisik.. Quote
Hakita Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 [quote name='mariolka']a ja nadal nie moge wstawic zadnego banerka! :/ cos mi sie pochrzanilo tu!!!!!!! :/:/ Apsik nadal taki radosny w azylu i co ma tam siedziec do konca zycia?:-( To ja podaję banerek Apsiczka... Apsik, do góry, do góry!!! Jutro podziałamy i Allegro założymy... Quote
Hakita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dziewczyny, chcę wystawić Apsiczuńka na Allegro (już chyba wiem, jak to się robi...:oops:). Proszę podajcie mi jakieś namiary na osobę, z którą należy się kontaktować w sprawie Psiaka. ;-) Quote
Hakita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mariolka napisał(a):a masz przygotowany tekst? oto kontakt Azyl pod Psim Aniołem w Warszawie – Falenicy (0 22) 612 62 97 lub 503 940 841, ewentualnie 504226339. Jeszcze nic nie mam niestety, ale jak możesz jakiś tekścik sklecić, to się pewnie przyda. ;) Mam nadzieję, że zrobię to dzisiaj...:roll: Jestem zawalona strasznie robotą, w ostateczności jutro. :cool1: Quote
pumcia02 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Witaj! Jestem Apsik J piękny i radosny jak widać na zdjęciach. Cieszę się życiem i chce żyć. Mam nadzieje, że ktoś mi w tym pomoże. Miałem wielką przepuklinę! Urosła do na serio wielkich rozmiarów. Właściciele przywiązali mnie przed schroniskiem… byłem dla nich zbyt kosztowny. Uciekli. po chwili słyszałem rozmowy, że ktoś zadzwonił, że zostawił psa pod bramą i nie stać ich na moje leczenie. Poczekałem moment i zobaczyłem swój nowy dom… brama się otworzyła, wyszło kilku ludzi. Było tam głośno, psy szczekały, dużo psów… wzięli mnie stamtąd (02.01.2007r.). pojechałem do lecznicy. Miałem operacje. Mówili mi, że się uda, ale nie skończy się na tej jednej… po jakimś czasie miałem kolejną… nabawiłem się mocznicy. Leczyli mnie dalej. Skończyło się na tym, że mam przyszyty pęcherz do brzucha. Codziennie trzeba mi wyciskać mocz, ale zobaczysz, jak się nauczysz to robić, pomożesz mi żyć! Nie sprawie Ci problemów. chcę tylko miłości i aby ktoś pomógł mi się załatwiać ;) jestem grzeczny, chętnie śpię na łóżku. I do tego spójrz! Wygląd arystokraty! Nawet po operacji sierść mi zaczyna odrastać J Czekam, aż Bóg mi ześle kogoś kto będzie na tyle odpowiedzialny, aby zaopiekować się mną. Przebywam w Azylu pod Psim Aniołem w Warszawie – Falenicy (0 22) 612 62 97 lub 503 940 841, ewentualnie 504226339. proszę daj mi szansę Quote
Hakita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Jest!!! :multi: Udało mi się!!! :evil_lol: APSICZEK na Allegro!!! http://www.allegro.pl/show_item.php?item=184413315 Hurra!!! Pieseczku oby domeczek jak najszybciej się znalazł!!! Jeżeli cuś zmienić, to czekam na info...;) Quote
pumcia02 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 dzieki :loveu::loveu::loveu: jak on przepieknie wygląda! Quote
Hakita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mariolka napisał(a):dzieki :loveu::loveu::loveu: jak on przepieknie wygląda! Nie ma za co. Ja się cieszę, że mi się udało, bo ja taki laik trochę w tych sprawach...:oops: Oby Psinka tylko domek znalazła...:cool3: Nic nie zmieniać??? :razz: A Apsiczek wygląda cudownie....:loveu: :loveu: :loveu: Quote
pumcia02 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 w porzadku jest :) jak ja bym chciala zeby ten pies miał dom! nie no ja musze sie w koncu wziac w garsc i zaczac z ogloszeniami... kurde bo ja tak mowie powstawiam powstawiam... i dupa!!!! dzisiaj 3 opisiki wymyslilam wiec nie jest zle ;P teraz mam mature wiec troche wyrozumialosci prosze ;) ale jestem tak leniwa!!! Quote
Hakita Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No to ja dzięki Tobie też to dziś zrobiłam, bo gdybym sama wszystko robiła, to pewnie dłużej by to potrwało...;) Moje marzenie i Apsiczka cudownego, aby to wyjątkowe ciepełko zawitało nie tylko w jego serduszku...:loveu: Quote
Hakita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Dzięki, dzięki, ale naprawde nie ma za co...;) Oby tylko wspaniały domeczek się znalazł dla Apsiczunia...:loveu: Quote
Recommended Posts