Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fotek się nie udało zrobic... bo... Apsik jest w lecznicy :( przestał jeść, okazalo sie ze sie nie zalatwiał do konca i ma mocznice znowu. ten pies bedzie mial problemy do konca zycia :placz::placz::placz: trudno nam jest sie zdecydowac na uspienie.. nie wiemy co robic :(

Posted

dowiadywalam się od Agnieszki a nie od lekarza wiec wszystkiego dokladnie nie wiem, ale teraz Apsik dostaje kroplowki, a jak mu się robi zastrzyk to gryzie... czyli go musi juz wszystko bolec bo wczesniej wszystko cierpliwie znosil :placz:
jak teraz juz dojdzie do siebie to bedzie trzeba mu prawdopodobnie wyciskac mocz a jak wiadomo nie da sie nigdy wszystkiego wycisnac do konca czyli pozniej moze znowu miec mocznice :( jak byl u magdy czuł się lepiej, dlatego moze w domku doszedl by do siebie!!!!!! [SIZE=2]
tylko chyba juz zawsze groziloby ryzyko ze cos sie moze znowu stac... wlasnie mocznica czy nie daj Boże pęcherz by "odleciał" od brzucha. tfu tfu!
domek poszukiwany! odpowiedzialny domek z mnostwem milosci. mysle ze finansowo bysmy mogli chociaz pomoc tu z dogo wtedy. bo na fundacje raczej nie ma co liczyc...

Posted

mnie przeraza ten gigantyczny dlug:( kombinuje jak to pieniadze kombinowac ale ciezko to widze:( boje sie ze w koncu nie przyjma nam Apsiczka do lecznicy gdy znowu bedzie potrzebowal pomocy

Posted

[quote name='eduso']Bannerek dla Apsika:

Dziękujemy za banerek!!! :Rose:

Mam nadzieję, że nikt mnie znowu nie zgłosi do moderatora, bo dziś ktoś miał problem o jedną linijkę linka w moim podpisie...:roll:

Posted

LUDZIE! ZACZYNAMY ZBIÓRKĘ!
PIENIADZE PROSZE PRZESYLAC NA KONTO:
Numer konta:
78213000042001038801430001

VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

NIP 7412025929
KRS 0000264523

nr konta dla przelewów z zagranicy
INGBPLPW78213000042001038801430001 opłata za przewalutowanie 40zl :/

Z DOPISKIEM "Apsik"

proszę pomozcie! kazda zlotówka się przyda!

pieniądze sa zbierane w pierwszej kolejności na dalsze leczenie, potem trzeba będzie uporac sie niestety z długiem w lecznicy