pumcia02 Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 zobaczymy co z tego bedzie, bo pani dzwonila chyba 3 dni temu, a z doswiadczenia wiemy ze jak komus bardzo zalezy to dzwoni codziennie, a jak sie slyszy tekst ze jeszcze sie zastanowimy to raczej jest lipa.. Quote
kama_i_ja Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Suuuper byloby gdyby Apsiulowi się w końcu udało:) Mogłabym w końcu zmienic bannerek, bo u nas w Katowicach jest kogo reklamować.. Ale puki Apsio nie będzie na kanapc leżał nie zmienie! Powodzenia psinko, powodzenia! Trzymam kciuki! Quote
pumcia02 Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 mozesz kasowac banerek :) kobieta zadzwonila dzisiaj ze jej maz przyjedzie. i przyjechal. mysleli ze jest mniejszy, no ale go adoptowali. zobaczymy jak sie bedzie zachowywal w domu i jak bedzie ze zdrowkiem, trzymajcie kciuki :) dzieki hakita za allegro Quote
Wilejkaros Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Tfu, tfu, odpukać... Czyżby się udało? Quote
jusstyna85 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 ja chyba wiem kto to...Pisali do mnie, bo ogłaszałam go na allegratce,a wtedy wyświetla sie automatycznie mój nr gg. Quote
kama_i_ja Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 mariolka napisał(a):mozesz kasowac banerek :) kobieta zadzwonila dzisiaj ze jej maz przyjedzie. i przyjechal. mysleli ze jest mniejszy, no ale go adoptowali. zobaczymy jak sie bedzie zachowywal w domu i jak bedzie ze zdrowkiem, trzymajcie kciuki :) dzieki hakita za allegro Naprawde???? Nie moge! Naprawde, nie macie pojęcia jak się ciesze! Apsiczek w domu! Doczekał sie w koncu! Naprawde, tak bardzo się ciesze! Jeśli będą jakieś wiadomości od nowych państwa to oczywiście czekamy na wieści:) Quote
pumcia02 Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 wypatrzyli go na allegro. dojechal szczesliwie do domu i zostal poddany wannie ;) Quote
Hakita Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Nie wierze...to prawda??? :crazyeye: Poproszę sole trzeźwiące...:cool3: Jak tak, to jestem najszczęśliwszą kobitą nad słońcem!!! :lol: Quote
kama_i_ja Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Hakita napisał(a):Nie wierze...to prawda??? :crazyeye: Poproszę sole trzeźwiące...:cool3: Jak tak, to jestem najszczęśliwszą kobitą nad słońcem!!! :lol: Oj nie wiem, nie wiem:P Wpierw musialabys wygrac rywlizację ze mną.. o mano najszczesliwszej:) Apsiczku kochany, niech Ci sie tam szczęści.. I nigdy nie wracaj już ze swojego ciepłego domku:* Bedzie wizyta poadopcyjna? Noo.. i czas zmienić tytuł:) nareszcie! Quote
MaxSta Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Bardzo się cieszymy i trzymamy kciuki za Apsika i Domek!!!!!!!! Quote
pumcia02 Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 na pewno bedzie wizyta :) nie chcemy zameczac telefonami ale dzis sie chyba zadzwoni jeszcze raz Quote
t_kasiek Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 co tam u Aspika....dalej ma tak na imie ??? i moze jakas fotka szczesliwego psiaka w nowym domku :D:D:D Wogóle to nie moge uwirzyć, ze ma domek....tyle sie go nahopkałam....a porzez jakiś czas tutaj nie zagladalam i tutaj taka niespodzianka :D:D:D Quote
pumcia02 Posted October 26, 2007 Author Posted October 26, 2007 u Apsika wszystko w porzadku. piknie sie zachowuje i w ogóle :) nie wiem jjak z fotkami, bo ja osobiscie nie rozmawiałam z "nowymi ludzmi". ale mysle ze porozmawiam za jakis czas ;) Quote
kama_i_ja Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 No i są jakieś wieści u naszego rudaska? Tyle się biedaczek naczekał, tyle musieliśmy czytać o jego nieszczęściu.. Najwyższy czas nam to wynagrodzić i pisać te przyjemniejsze wiadomości! Mam nadzieję, że u psiczka wszystko jak najlepiej... Quote
pumcia02 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 pewnie ze jak najlepiej :) są w ciagłym kontakcie z Agnieszką i z lekarzem poniewaz bardzo ich interesuje jego przeszlosc tzn operacje itd i jak powinno wyglądać życie z nim :) Quote
Hakita Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No to cudownie...:loveu: A mamy szanse na jakieś foteczki? :cool3: Quote
kama_i_ja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ahh no to wspaniale:) Tak bardzo, bardzo, bardzo się ciesze! Nie macie pojęcia..:loveu: Quote
pumcia02 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Apsik jest po kolejnej operacji przepukliny. operowal dr Sterna. i wszystko jest w porzadku :) Quote
Hakita Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze u Apsika...:loveu: Quote
kama_i_ja Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Dobrze, że nie urwał się kontakt z nowymi ludźmi Apsika. A jeszcze lepiej, że tak o niego dbają:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts