Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zobaczymy co z tego bedzie, bo pani dzwonila chyba 3 dni temu, a z doswiadczenia wiemy ze jak komus bardzo zalezy to dzwoni codziennie, a jak sie slyszy tekst ze jeszcze sie zastanowimy to raczej jest lipa..

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suuuper byloby gdyby Apsiulowi się w końcu udało:)
Mogłabym w końcu zmienic bannerek, bo u nas w Katowicach jest kogo reklamować..
Ale puki Apsio nie będzie na kanapc leżał nie zmienie!

Powodzenia psinko, powodzenia! Trzymam kciuki!

Posted

mozesz kasowac banerek :) kobieta zadzwonila dzisiaj
ze jej maz przyjedzie. i przyjechal. mysleli ze jest mniejszy, no ale go adoptowali. zobaczymy jak sie bedzie zachowywal w domu i jak bedzie ze zdrowkiem, trzymajcie kciuki :) dzieki hakita za allegro

Posted

mariolka napisał(a):
mozesz kasowac banerek :) kobieta zadzwonila dzisiaj
ze jej maz przyjedzie. i przyjechal. mysleli ze jest mniejszy, no ale go adoptowali. zobaczymy jak sie bedzie zachowywal w domu i jak bedzie ze zdrowkiem, trzymajcie kciuki :) dzieki hakita za allegro

Naprawde????
Nie moge! Naprawde, nie macie pojęcia jak się ciesze!
Apsiczek w domu! Doczekał sie w koncu! Naprawde, tak bardzo się ciesze!
Jeśli będą jakieś wiadomości od nowych państwa to oczywiście czekamy na wieści:)

Posted

Hakita napisał(a):
Nie wierze...to prawda??? :crazyeye: Poproszę sole trzeźwiące...:cool3:
Jak tak, to jestem najszczęśliwszą kobitą nad słońcem!!! :lol:

Oj nie wiem, nie wiem:P
Wpierw musialabys wygrac rywlizację ze mną.. o mano najszczesliwszej:)
Apsiczku kochany, niech Ci sie tam szczęści.. I nigdy nie wracaj już ze swojego ciepłego domku:*

Bedzie wizyta poadopcyjna?
Noo.. i czas zmienić tytuł:) nareszcie!

Posted

co tam u Aspika....dalej ma tak na imie ??? i moze jakas fotka szczesliwego psiaka w nowym domku :D:D:D
Wogóle to nie moge uwirzyć, ze ma domek....tyle sie go nahopkałam....a porzez jakiś czas tutaj nie zagladalam i tutaj taka niespodzianka :D:D:D

Posted

u Apsika wszystko w porzadku. piknie sie zachowuje i w ogóle :) nie wiem jjak z fotkami, bo ja osobiscie nie rozmawiałam z "nowymi ludzmi". ale mysle ze porozmawiam za jakis czas ;)

• 1 month later...
Posted

No i są jakieś wieści u naszego rudaska?
Tyle się biedaczek naczekał, tyle musieliśmy czytać o jego nieszczęściu.. Najwyższy czas nam to wynagrodzić i pisać te przyjemniejsze wiadomości! Mam nadzieję, że u psiczka wszystko jak najlepiej...

Posted

pewnie ze jak najlepiej :) są w ciagłym kontakcie z Agnieszką i z lekarzem poniewaz bardzo ich interesuje jego przeszlosc tzn operacje itd i jak powinno wyglądać życie z nim :)

• 1 month later...