fizia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 No to mam nadzieję, że jak najszybciej znajdzie się ktoś taki właśnie do podgryzania i przytulania!! Quote
fizia Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Może pomóc w rozreklamowaniu Ślicznotek? Mogłabym np. dać na takie strony jak: gumtree.pl, kupiepsa.pl. dwukropek.pl, gazeta.pl, pupile.com Tylko nie wiem czy nie lepiej by było każdej zrobić osobne ogłoszenie na takich stronach. Quote
agusiazet Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Przepraszam za pytanie, a kto płaci za hotelik tych ślicznotek? Może potrzebne jakieś aukcje na bazarku? Quote
Therion Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Missiek z mama wyciagneła wczoraj z OL 5 kotow i 4 psy-2 szczeniaki suczki beda male , 1 dorosla suczke ok 10 kg, i doroslego zaglodzonego psa ok 12 kg, jakby bylo wiecej chetnych na szczeniaki to dajcie znac. Quote
Aga-ta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Kiwi, super zdjecie:) Therion, oczywiscie bedziemy pamietac o szczeniusiach. Missiek, czy jest jeszcze na wybiegu dla suczek bernardynka (mniejsza od "standardowego" bernardyna) i biala duza sunia w brazowe laty? Quote
Aga-ta Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 fizia napisał(a):Może pomóc w rozreklamowaniu Ślicznotek? Mogłabym np. dać na takie strony jak: gumtree.pl, kupiepsa.pl. dwukropek.pl, gazeta.pl, pupile.com Tylko nie wiem czy nie lepiej by było każdej zrobić osobne ogłoszenie na takich stronach. sunie sa tylko na allegro i na krakowskich zwierzakach, wiec jak tylko mozesz bardzo prosze o reklame panienek;) i chyba rzeczywiscie bedzie lepiej oglaszac kazda z osobna. To jest moj numer 605 491 468 Dziekuje:Rose: Quote
Aga-ta Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 agusiazet napisał(a):Przepraszam za pytanie, a kto płaci za hotelik tych ślicznotek? Może potrzebne jakieś aukcje na bazarku? placimy z kolezanka i na razie radzimy sobie, wiec nie bedziemy zabierac bardziej potrzebujacym, dziekujemy:) Quote
fizia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 OK to postaram się dziś Je tam powklejać, a gdybym nie zdążyła to napewno jutro to zrobię. Quote
Aga-ta Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 fizia napisał(a):OK to postaram się dziś Je tam powklejać, a gdybym nie zdążyła to napewno jutro to zrobię. dziekuje:Rose: Quote
missieek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Aga-ta napisał(a): Missiek, czy jest jeszcze na wybiegu dla suczek bernardynka (mniejsza od "standardowego" bernardyna) i biala duza sunia w brazowe laty? tak sa jeszcze obie Quote
fizia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Dodałam Sunie narazie na kupiepsa.pl, na inne strony dodam jutro. Negrę posłałam też teściowej mojego kuzyna, która szuka szczeniaka-małej suni. Mam nadzieję, że ktoś się w Nich zakocha! :) Quote
fizia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Napisałam o Nich jeszcze na gazeta.pl i gumtree.pl Quote
Aga-ta Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Bylam przed wczoraj z Negra u weta, bo robila zielone kupki. Naszczescie wszystko jest juz w porzadku, dostala "przyjazne bakterie" i jelitka zaczely znow normalnie pracowac. Dzis dostanie jeszcze ostatnia dawke. Ogolnie sunie czuja sie bardzo dobrze i musze przyznac, ze dawno nie widzialam tak ruchliwego psa jak Negra, to jest doslownie perszing:) Quote
Aga-ta Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Wczoraj sunie byly w GW, za co serdecznie dziekuje Camarze:Rose: :Rose: :Rose: Mialam juz trzy tel. w sprawie Negry, wiec mysle, ze w najblizszych dniach ta mala sunia bedzie juz w swoim nowym domku - oczywiscie wybierzemy ten najlepszy:) Niestety Berni nikt sie do tej pory nie zainteresowal:-( Quote
Camara Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Bo niestety Berni nie zmieściła się wydawcy w druku :cool1: Jeżeli nadal nie będzie domu - to jej ogłoszenie będzie w przyszłym tygodniu. Quote
fizia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 No to trzymam kciuki!! Na Przygarnę psa ktoś szuka szczeniaka, który wyrośnie na dużego psa-wkleiłam Berni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4089561#post4089561 Quote
Aga-ta Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Camara napisał(a):Bo niestety Berni nie zmieściła się wydawcy w druku :cool1: Jeżeli nadal nie będzie domu - to jej ogłoszenie będzie w przyszłym tygodniu. niestety nie kupilam GW poniedzialkowej, wiec nie widzialam ogloszenia. W takim razie Berni poczeka na swoja kolej. Dziekuje Camaro:Rose: Quote
Aga-ta Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 fizia napisał(a):No to trzymam kciuki!! Na Przygarnę psa ktoś szuka szczeniaka, który wyrośnie na dużego psa-wkleiłam Berni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4089561#post4089561 ja tez trzymam kciuki:) Dziekuje Fiziu;) Quote
Aga-ta Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 u suczek wszystko w porzadku, tylko niestety domek dla Negry nie wypalil. Zostala jedna konkretna pani, ktora mieszka za Katowicami, ale niestety domek nie sprawdzony, a ja nie mam jak na razie czasu zeby tam jechac. Poza tym mysle, ze na Slasku jest duzo malutkich szczeniaczkow, ktore tez potrzebuja pomocy i chyba nie ma sensu wiezc malej z Krakowa (co innego gdyby byl to psiak z malymi szansami na adopcje). Jak myslicie? Quote
fizia Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Sama nie wiem.... Ale moze od soboty już się coś zmieniło:) Quote
Aga-ta Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Nie, nic sie nie zmienilo, nadal sa dwie panienki szukajace domkow. A domek musi byc super, tak jak super sa nasze olkuskie dziewczynki:) Xeni serdecznie dziekujemy, ze dolozyla sie do hoteliku:Rose: :Rose: :Rose: Quote
Recommended Posts