Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może pomóc w rozreklamowaniu Ślicznotek? Mogłabym np. dać na takie strony jak: gumtree.pl, kupiepsa.pl. dwukropek.pl, gazeta.pl, pupile.com
Tylko nie wiem czy nie lepiej by było każdej zrobić osobne ogłoszenie na takich stronach.

Posted

Missiek z mama wyciagneła wczoraj z OL 5 kotow i 4 psy-2 szczeniaki suczki beda male , 1 dorosla suczke ok 10 kg, i doroslego zaglodzonego psa ok 12 kg, jakby bylo wiecej chetnych na szczeniaki to dajcie znac.

Posted

Kiwi, super zdjecie:)

Therion, oczywiscie bedziemy pamietac o szczeniusiach.

Missiek, czy jest jeszcze na wybiegu dla suczek bernardynka (mniejsza od "standardowego" bernardyna) i biala duza sunia w brazowe laty?

Posted

fizia napisał(a):
Może pomóc w rozreklamowaniu Ślicznotek? Mogłabym np. dać na takie strony jak: gumtree.pl, kupiepsa.pl. dwukropek.pl, gazeta.pl, pupile.com
Tylko nie wiem czy nie lepiej by było każdej zrobić osobne ogłoszenie na takich stronach.

sunie sa tylko na allegro i na krakowskich zwierzakach, wiec jak tylko mozesz bardzo prosze o reklame panienek;) i chyba rzeczywiscie bedzie lepiej oglaszac kazda z osobna.
To jest moj numer 605 491 468
Dziekuje:Rose:

Posted

agusiazet napisał(a):
Przepraszam za pytanie, a kto płaci za hotelik tych ślicznotek? Może potrzebne jakieś aukcje na bazarku?

placimy z kolezanka i na razie radzimy sobie, wiec nie bedziemy zabierac bardziej potrzebujacym, dziekujemy:)

Posted

Aga-ta napisał(a):

Missiek, czy jest jeszcze na wybiegu dla suczek bernardynka (mniejsza od "standardowego" bernardyna) i biala duza sunia w brazowe laty?

tak sa jeszcze obie

Posted

Dodałam Sunie narazie na kupiepsa.pl, na inne strony dodam jutro.
Negrę posłałam też teściowej mojego kuzyna, która szuka szczeniaka-małej suni.
Mam nadzieję, że ktoś się w Nich zakocha! :)

Posted

Bylam przed wczoraj z Negra u weta, bo robila zielone kupki. Naszczescie wszystko jest juz w porzadku, dostala "przyjazne bakterie" i jelitka zaczely znow normalnie pracowac. Dzis dostanie jeszcze ostatnia dawke.
Ogolnie sunie czuja sie bardzo dobrze i musze przyznac, ze dawno nie widzialam tak ruchliwego psa jak Negra, to jest doslownie perszing:)

Posted

Wczoraj sunie byly w GW, za co serdecznie dziekuje Camarze:Rose: :Rose: :Rose: Mialam juz trzy tel. w sprawie Negry, wiec mysle, ze w najblizszych dniach ta mala sunia bedzie juz w swoim nowym domku - oczywiscie wybierzemy ten najlepszy:) Niestety Berni nikt sie do tej pory nie zainteresowal:-(

Posted

Camara napisał(a):
Bo niestety Berni nie zmieściła się wydawcy w druku :cool1:
Jeżeli nadal nie będzie domu - to jej ogłoszenie będzie w przyszłym tygodniu.

niestety nie kupilam GW poniedzialkowej, wiec nie widzialam ogloszenia. W takim razie Berni poczeka na swoja kolej. Dziekuje Camaro:Rose:

Posted

u suczek wszystko w porzadku, tylko niestety domek dla Negry nie wypalil. Zostala jedna konkretna pani, ktora mieszka za Katowicami, ale niestety domek nie sprawdzony, a ja nie mam jak na razie czasu zeby tam jechac. Poza tym mysle, ze na Slasku jest duzo malutkich szczeniaczkow, ktore tez potrzebuja pomocy i chyba nie ma sensu wiezc malej z Krakowa (co innego gdyby byl to psiak z malymi szansami na adopcje). Jak myslicie?

Posted

Nie, nic sie nie zmienilo, nadal sa dwie panienki szukajace domkow. A domek musi byc super, tak jak super sa nasze olkuskie dziewczynki:)

Xeni serdecznie dziekujemy, ze dolozyla sie do hoteliku:Rose: :Rose: :Rose: