Isabel Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Podnoszę, bo niczego innego nie mogę tu zdziałać! Quote
Madzik77 Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Co do innych psow to ZERO agresji - nie zaleznie do tego czypies czy suka. Ponoc w schronie nie przynosi ZADNYCH problemów. Daje sie zdominowac przez inne psy. BAAADZO DZIEKUJE ZA ULOTKI! Quote
hankag Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 mam domek dla Gratki ...Iwona rozmawiala z kobitka z przytuliska ...moze Gratke zawiezc na miejsce i spisac umowe adopcyjna ...postawila warunki ze ma miec obroze , adresowke , przeciwpchelną taka za 40 zl od weterynarza ....powiedziala tez Iwonie ze Gratka przyjazni sie tam z sunią ...czy nie mozna zabrac obu...ale kobitka chcąca Gratke ma juz jedną sunie w domu ( czy pieska ...juz mi sie wszystko pomyliło :oops:...za duzo codziennie tych rozmow o psach ....) Ale Iwona zadzwonila do mnie spytac teraz czy zabierac z tamtąd Gratke ...ona tam spi w pokoju , kobitki bardzo o nią dbają ...czy nie ma gorszej bidy podobnej do Gratki ? ktorą trzeba byloby ratowac z okropnych warunkow ....pomyslcie dziewczyny ...... Quote
Isabel Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Sama nie wiem. Głównie to chyba zależy od tej pani, czy będzie chciała zamiast Gratki wziąć jakąś bidulkę. Quote
magda801 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Wiesz jest mnóstwo suczek do wydania , które bardzo potrzebują pomocy... Quote
desdemona Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 czas najwyzszy zeby Gratka znalazla w koncu dom. ale widac ze w przytulisku bardzo o nia dbaja. Quote
Madzik77 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 jesli to prawda....:cool3: i czy to mieszkanie w domu jest stałe a nie tylko chwilowe bo np wszystkie boksy zajete.... zaloz esi eze chcialy wydac wra zz gratka bekse. gratka to taka psina że ze wszystkimi sie przyjazni to jest mloda sunia ona musi miec PRAWDZIWY DOM!! a nie dom z 80 innymi psami bo nawet nie wiem jak bardzo by sie chcialo to nie da sie rady poswiecic odpowiednio czasu, dac odpowednio duzo pieszczot etc dla tylu psow! ma sie przeciez tylko 2 rece!! to jest naprawde WSPANIALA SUNIA i zasluguje na spokojny pelen ciepla dom. Nie taki rozszczekany prze 80 psiurow ;) Quote
Madzik77 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 ja schroniska porownuje z domami dizecka i coz ze o jakies dizecko bardzo dbaja? ze ma fory i wszyscy wychowawcy kochaja to dizecko... to takiemu WSPANIALEMU dom sie juz nie nalezy? Dodatkowo sunia ze wzgledu na kregoslup powinna mieszkac w domu 365 dni w roku a nie chwilowo... Quote
hankag Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 decyzje pozostawimy pani , pokazemy jeszcze zdjecie Marysi z Soczaczewa ....i niech sama wybiera .... Quote
desdemona Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 uwazanm, ze Gratka powinna zamieszkac w domu! juz wystarczajaco dlugo czeka na dom! jest mloda, ale to nie znaczy, ze ma wciaz tkwic w przytulisku. dom to zawsze dom! Quote
desdemona Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 jak tak dalej pojdzie to Gratka pozostanie w przytulisku do konca swych dni:( a tak byc nie moze. Quote
Isabel Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 I co? Czy jakaś decyzja zapadła? Jeżeli Pani uprze się na Gratkę, to sunia powinna być wydana, ostatecznie schronisko to jednak schronisko, prawdziwego domu nie zastąpi. Quote
hankag Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 oczywiscie ze tak ...przeciez to bedzie jej decyzja nie moja .... Quote
magda801 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Ja też jestem za tym aby Gratka znalazła prawdziwy dom.....czekam na wieści i mam nadzieje ze będą dobre Quote
Madzik77 Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 czy mode dostac linka do głownej "rywalki" Gratki? Quote
hankag Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 wątek Marysi ...Sochaczew Marysia moze dasz jej dom Ja dopiero jutro bede sie widziala rano z Iwona ..pojade do niej do sklepiku i dam zdjecia Marysi ..... Iwona ma telefon do tej kobitki to zadzwoni i pokaze zdjecia ....to wcale nie znaczy ze pani nie zostanie przy swojej pierwszej decyzji Quote
Recommended Posts