Jump to content
Dogomania

Szamanek mam juz wszystko ,rodzine i dom i milosc i jestem wrocławianinem.Dziekuje

Recommended Posts

• Replies 477
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_t']Brawo chłopaki!!! Cudownie, że tacy młodzi ludzie i to jeszcze osobnicy płci męskiej (;) ), wrażliwi na krzywdę zwierzaków i chętni do pomocy istnieją!! Chapeau bas!:Rose:[/QUOTE]

oj,masz racje
niby tacy twardzi faceci
a wrazliwcy

Posted

Widzę, że Szamanek ma już swój fanklub. :) Aż serce rośnie kiedy widzi się, że młodzi ludzie zamiast zajmować się imprezowaniem i różnymi innymi głupotami wolą pomagać zwierzętom. Szczególnie cieszy fakt, że to chłopcy bo większość wolontariuszek to jednak kobiety.

Posted

[quote name='basia34']Figuniu napewno domek musi byc kochany .[/QUOTE]

Jasne że tak, odpowiedzialny, mądry i cierpliwy a przede wszystkim kochający opiekun Szamankowi się należy. Jak zresztą wszystkim tym wspaniałym ale porzuconym, skrzywdzonym, bezdomnym zwierzaczkom...
Pozdrawiam :lol:

Posted

Tej fotki nie widziałam na wątku Szamanka
Skopiowałam ją z Se dla Polonii w USA...
Artykuł o Szamanie ukazał się 4 września
[IMG]http://c.wrzuta.pl/wi273/6ed10bfc002d21255049d015/topil_psa_w_smole_640x0_rozmiar-niestandardowy[/IMG]

Dobrze, że to już przeszłość :roll: i Szaman choć jeszcze
bez domu, jest szczęśliwym psem

Posted

tragedia, że tyle wokół nas żyje potworów ludzkich. I zawsze znajdą sobie jakiś bezbronną istotę do dręczenia, poniewierania.
A wg prawa, nic wielkiego się nie stało...

Posted

[quote name='basia34']Szamanek szczesliwy po spacerku z Milenka ,to wulkan energi i b. kochany.[/QUOTE]

Szamanek na spacerkach wariuje i tylko innych psiaków szuka do zabawy :)
Bardzo kochany i szalony jest nasz pupilek ; )