Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mrowa23 napisał(a):
pewnie ze tak :cool3: mala nie jest ani troche oszczedzana i przez to nas nei kocha:lol:

Mam nadzieje,że uda mi się jutro dotrzeć na wystawę i zobaczyć małą puli:loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emdziolek napisał(a):
Kara a bedziesz wracała pociagiem?
Jak tak to możemy wracać razem ^^

Wszystko zależy od brata, ale chyba jestem zmuszona skorzystać z PKP więc wtedy jadę i wracam PKP.
Numeru nie mam, ale pewnie znajdę Was przy tych charakterystycznych rasach :lol::lol:

Posted

[quote name='mrowa23']

no wiesz ja nie lubie takich co czesac trzeba, kapac w olejkach itd (wiesz troche mi glupio jak o psa dbalabym bardziej niz o siebie i jego kosmetyki wiecej by kosztowaly od moich:diabloti: )
A tak, tak ja też tak swego czasu mówiłam a wpakowałam się w pastucha którego kosmetyki kosztują więcej niż moje i mojego "M" razem wzięte a o cenie szczotki to już od kilku miesięcy staram się zapomnieć (bezskutecznie :evil_lol:)

Troszkę późno, ale lepiej tak niż wcale ;)

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :loveu:
Spełnienia wszystkich marzeń (zwłaszcza tych o kolejnych psach) a potem nowych marzeń
:razz:

Czarna i puchata kulka mnie tu ściągnęła, ale dog (dokładnie taki jak Tosiek) to też moje niezrealizowane chciejstwo.
Ciekawa jestem pierwszych dredzików, więc liczę na sporo fotek :razz:

Posted

witamy serdecznie u nas :)

dziekujemy za zyczonka :)

bedzie duzzzo zdjec nawet nowe mam ale idem spac bo jutro wystawa... moj malz chorowal na pona... ale spotkal puli na swojej drodze i doszlismy do porozumienia- mnie prerazaja kosmetyki, szczotki itd... az strach sie bac jakby pies wygladal po moich zabiegach ;)

Posted

mrowa23 napisał(a):
az strach sie bac jakby pies wygladal po moich zabiegach ;)

Pewnie nie gorzej niż po moich :evil_lol:
O.K. więc cierpliwie czekam na fotki powystawowe ;)

Posted

wrocilismy do swiata zywych :]
czyli po weekendzie na wsi....

kudel grzeczny:

i niegrzeczny kudel :evil_lol:

dla zainteresowanych urzadzilismy walki dogow:diabloti:

Posted

nic tylko biznes krecic na walkach :diabloti:

to co widac na zdjeciu to to na pewno nei tluszczyk :p

stary poczekaj daj mi minutke:evil_lol:

i mopiszon

i nasz skarbek zuzia

• 1 month later...
Posted

buldozerka cala twoja :) poki co ma wakacje od wystaw bo rodzina niedlugo sie martusi i marcinowi powiekszy ( trzymamy cala banda kciuki za was kochani! )

juz prawie wybralismy meza dla calutkiej i szukamy powoli domkow potencjalnych dla buldozich dzieciaczkow :cool3:

moj wnusio zenek... cudowne dziecie...ja go tam kocham na cala epe jak to sie mowi:loveu:

sabiska - nasza dtowiczka...

no i zenus...

no i sabus jeszcze raz...

• 3 weeks later...
Posted

Cześć! Bardzo ciekawa galeria, psy są cudowne. W ogóle ciekawe połączenie - duże dogi i małe buldożki. Super! :)
Będę tu częściej zaglądać. Pozdrawiam serdecznie!

Posted

dziekujemy bardzo za mile slowa:)

a dzisiaj wstawie gratis :evil_lol: tzn.... no ten teges 5 gratisow malych:evil_lol:

to teraz wstawie przedsmak ;)
kudel kontra gratis

osoby ktore pragna przygarnac miniASTprawie zapraszam serdecznie do kontaktu. cala piatka wolna, 2 chlopaki i 3 dziewczynki :)