Iza. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 emdziolek napisał(a):Przynosimy wieści z nocnej wystawy w Bydgoszczy: Zuzanna w klasie młodzieży lokata 2 ocena doskonała Zenek w klasie młodzieży lokata 2 ocena bdb Firma klasa szczeniąt lokata 1, ocena WO, naj szczenie w rasie Całusek vel Wollie w klasie młodzieży lokata 2 ocena doskonała. Gratulacje :multi: A na dziennej nie byliście ? :cool3: Co do NDM puli też będą ? :cool3: nigdy nie dotykałam puli :lol::evil_lol: Quote
mrowa23 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 malpa:P to dam wiecej za baletnice:P Iza beda a raczej bedzie firma na ringu a bibi przed czekala bo jeszcze rodowod sie nie znostryfikowal ;) teraz to lepiej ich nie dotykac... mozna mnie posadzic o zaniedbanie psow... Ulka pamietasz koltuny przy tylku? teraz sa na polowie firmy, a sedzia w Bydgoszczy dal taki opis ze sie poplakalam ze smiechu, facet nie mial bladego pojecia co to jest, najlepsze :"prosze na stol z psem" :"ale nie ma stolu" :"a no faktycznie" a do znajomej z sarlosem: "przepraszam Pania ale wilczaki juz byly oceniane" :"to nie wilczak to sarloos" :"aha...niech bedzie" bosko:] Quote
rodzice Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Dorota akurat piłam herbatę - o malo nie wyplułam wszystkiego na ekran jak to przeczytalam :lol::lol::lol: Quote
rodzice Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Aleeeee to była nocna wystawa , to przecież wszystko tłumaczy - po ciemku słabo widać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 mrowa23 napisał(a): Iza beda a raczej bedzie firma na ringu a bibi przed czekala bo jeszcze rodowod sie nie znostryfikowal ;) teraz to lepiej ich nie dotykac... mozna mnie posadzic o zaniedbanie psow... To w który dzien będziecie , czy może w oba ? :cool3: Znaczy zaczynają juz się jej robić dredy ?:cool3: Quote
mrowa23 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 ja prawie odjechalam bo bylo tak duszno ciasno i w ogole ze ja ze swoim mega wielkim wzrostem nei moglam powietrza zlapac w tym tlumie a jak jeszcze Michal mi powiedzial co sie dzialo na ringu Puli to normlanie nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac;) Sedzia byl wyraznie zmeczony niach niach niach :] Quote
rodzice Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 ja bym się nerwowo przy nich wykończyła i prędzej czy później zrobilabym z puli pudla Quote
mrowa23 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 hmm no dzielnei sie robia nawet ostatnio biegalismy jak takie barany z malzem cieszac sie ze jest jeden w pelni wyksztalcony juz:D hmm no beda na pewno w ten dzien jak sa puli, a w drugi tez bedziemy bo (nie pamietam teraz czy dogi czy buldogi sa drugiego dnia) wiec pewnie dziewczynki beda z nami ;) Quote
rodzice Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 hejka ty mówisz o Nowym Dworze ? Bedziesz tam 2 dni ? Quote
mrowa23 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 wiesz tyle ile byla na dzienna na dwa dni tyle bylo podczas nocnej w jedna noc... istna masakra rok temu bylo zle ale teraz tragicznie.... Quote
mrowa23 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 no o nowym ale pewnie wte i wewte na dwa razy bo nie wiem czy mauchow nie bedzie w drodze wiec to bedzie na wariackich papierach troche;) Quote
rodzice Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Ja bym wolala bez spania bo bedę miała juz maluszki w domciu . Quote
emdziolek Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 co tu za tajniackie spisk beze mnie ...?? :> Quote
Okamia Posted March 31, 2010 Posted March 31, 2010 Hej Ciotka :) Co tam u Was? Taka cisza tutaj i żadnych zdjęć nie ma... Quote
mrowa23 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 no i sie skasowalo...grrrr pisalam mniej wiecej tak: u nas czasu malo, bo praca i praca i swieta i praca i DT i praca;) z nowosci to: Firma rozpoczęła Mł. Ch. Pl. w pięknym stylu. w KAtowicach od surowego sędziego z Węgier, (znającego się na rasie!) dostała Ml.Zw. , Naj. Junior i jeszcze BOB'a na koniec. dumni i bladzi jesteśmy cały czas ;) Na DT mamy Jammala - pies w typie puli (bo bez rodowodu) choc w typie bardzo bardzo, taki typowy sznurek wegierski bez rodowodu, ale za to z przetracona łapką... po operacji juz jednej byc moze bedzie potrzebna druga operacja :( ale za to wariat i ujał nasze serca...testy przechodzi pozytywnie wiec.... pewnie neidlugo bedzie mozna przeniesc jego temat do "w nowym domu" ;) bibuła przygotowuje sie do wystaw i raczkuje w agility powoli. Firma za to latem wystartuej na zawodach Obi jak dobrze pojdzie;) Jammala damy do TUG'a bo jest oszolom ;) W lipcu (pod koniec lipca) jedziemy gonic owce do Pastuszkowa :] generalnie porypani ciagle jestesmy;) Quote
rodzice Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 no i macie racje bo na robienie skarpetek na drutach czas bedzie później Quote
mrowa23 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 fotki wielkanocne...reszte wrzuce dzisiaj wieczorem na strone dzieciakow www.zkorczowki.xt.pl Quote
mrowa23 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 czasami bywalo ostro... ale zaraz potem znowu bylo fajnie:) plot nam sie przewrocil wiec bylo mozna skakac cywis jak zawsze piekny:) Quote
mrowa23 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Małż jest traktowany jak przewodnik-bostwo, wszyscy drepcza grzecznie za nim i nei ma to tamto ;) Quote
mrowa23 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 najpier krzaczek byl taki a potem Jah rozprawil sie z wiosna lece do cie kubek najcenniejszy :] kubek kubek dziab w tylek Quote
Recommended Posts