Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tam Pati po raz peirwszy poczulas sie jakbys miala skrzydla :evil_lol: tylko zabraklo ich w momencie ladowania po starcie za Fran :evil_lol: przepraszam ale wspominam to lezka nadal

Posted

ja tez to często wspominam, za każdym razem jak spojrzę na mój lekko wgniecony obiektyw:loveu::cool3:

Ale tam, najważniejsze że nie puściłam:cool3::cool3::cool3:

Posted

bylas dzielna! :lol:

a tu Zenkek-cholera :diabloti: biega szczeka warczy gryzie toz to diabelek maly... jak ja kocham charakter Frani:loveu:

i prezes majacy cale zamieszanie z nauka biegania w duszy... chlopak jako jeden z 2 ostatnich szczeniat wolnych szuka tylko domu z duza kanapa- da sie pociac za ponton- toz to jego krolestwo :devil:

Posted

Fotki :multi::loveu: śliczne maleństwa berbeciowe kochaniutkie :loveu: Jak ja Ci zazdroszczę takiego stada :evil_lol: choć stada bulwek zazdrościłam bardziej :loveu:

Normalnie żałuje że nie mogłam wpaść w tą środę :shake: Może ta teraz Wam pasuje?:evil_lol:

Posted

i ostatnie dwie

a co do doziow....ja nigdy nei wiem kiedy one rosna... przeciez lili przywiozlam i nosilam na rekach...a teraz mamy 60kg wagi:-o a to bylo nawet jeszcze nei rok temu... ale za to wnuki moge nosic na rekach :diabloti: i jade niedlugo do zadziorki sama ja poogladac podotykac wycalowac wypiescic:loveu: juz sie nie moge doczekac, a jak pojedziemy we wrzesniu nad morze to wytarmosze charliego:multi:

Posted

Wstyd, wstyd że wcześniej Was nie znalazłam...
Piękne piesy - i te wysoko i niskopodwoziowe. Obie rasy na liście moich marzeń... :cool3:
Będę Was od teraz podglądać :p

Posted

tu u was zawsze ciotka pati ma czym oko nacieszyć, szkoda że nie poznałam osobiście tych szczurków

mrówciu a czy któryś wnuk planuje zamieszkać gdzieś na śląsku??