Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dla mnie też ciastek jest ideałem, a na zywo jest jeszcze cudowniejszy:loveu: taki grubiutki i masywny, a na cmokanie daje soczyste buziaki

CViotka a ty powiedz jak przeżyłaś tatuowanie??

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ledwo ledwo 4 plakaly a tylko Całuśna Zadziora niezauważyła faktu tatuowania...

a Ciastko czeka na domek :diabloti: czeka i doczekac sie nei moze kto pokocha najgrubszego i najciezszego dzieciaka :P

Posted

[quote name='mrowa23']ledwo ledwo 4 plakaly a tylko Całuśna Zadziora niezauważyła faktu tatuowania...

a Ciastko czeka na domek :diabloti: czeka i doczekac sie nei moze kto pokocha najgrubszego i najciezszego dzieciaka :P[/quote]
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol:
jest wg mnie najwspanialszy:loveu:gdybym mogla:multi:

Posted

nie ma rzeczy niemozliwych :diabloti: a tak serio serio gdyby ktos slyszal o domkach ze zlotymi klamkami chcacymi psiaki wystawowe a nie "eeee Pani a da rade za 500 zl bez rodowodu" to prosilabym o podeslanie ;)

Posted

[quote name='mrowa23']nie ma rzeczy niemozliwych :diabloti: a tak serio serio gdyby ktos slyszal o domkach ze zlotymi klamkami chcacymi psiaki wystawowe a nie "eeee Pani a da rade za 500 zl bez rodowodu" to prosilabym o podeslanie ;)[/quote]
a jaka jest cena takiego szczeniaczka?:roll:
bo moze sie kiedys zalapie jak kase uskladam:eviltong:

Posted

cena to drugorzedna sprawa chc nie ukrywam ze jak ktos dzwoni i pierwse pytanie to cena i wiecej go nie interere to podbijam od razy 2 krotnie... kazdy z nich ma inna cene a warunki w domu jakie by mial tez sa wstanei zmniejszyc cene;) jest mozliwosc rat, jednym slowem jezeli u mnei w hodowli chodzi o pieniadze to sa na drugim miejscu;)

Posted

pytam najpierw o cene bo sama wiem na ile mnie stac:roll: a nie ze to najwazniejsze;) staram sie namowic mojego przyszlego meza zeby mi zakupil i musze wiedziec jak go podebrac:evil_lol:

Posted

[quote name='mrowa23']okamia mozesz do mnie na gg sie odezwac bo mi sie wsiaklo twoj nr ;)[/quote]

To ja już się odzywam ;)

Widze że mała płowa nadal bezimienna :eviltong:

Posted

[quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Haha imie świetne:loveu::evil_lol:

a co do Całej Twojej - to ja biore dwa:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
Imie boskie[COLOR=DarkOrange][B]:loveu:[/B][/COLOR][COLOR=DarkOrange][B]:loveu:[/B][/COLOR][COLOR=DarkOrange][B]:loveu:[/B][/COLOR]

Czy ty wiesz co one we dwoje potrafią??:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Spytaj się Pati

Posted

Te 2 cuuudne potworki są boskie ale nie chciałabym mieć takiego rodzeństwa

jak chcesz emdziolek to podeslę ci filmik i kilka zdjeć lub jak będziesz malucha odbierać to Dorotka ci pokaże

Kurczę jakby tylko moja babcia była inna to bum sie o ciasta starała, ale tak to ni hu, hu.....

Jak ja tęsknię za tymi wszystkimi siusiającymi wredziolkami

A imie jest po prostu boskie...oddaje jej cały charakter :loveu:

Posted

jakby ktoś był zainteresowany zdjęciami z mojej wizyty w pozku to tutaj:
[URL="http://Patikujek.fotosik.pl/albumy/563476.html"]Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdj�cia i Obrazki[/URL]

nie ma tam jeszcze wszystkich zdjęć ale działam

Posted

[quote name='Patikujek']jakby ktoś był zainteresowany zdjęciami z mojej wizyty w pozku to tutaj:
[URL="http://Patikujek.fotosik.pl/albumy/563476.html"]Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdj�cia i Obrazki[/URL]

nie ma tam jeszcze wszystkich zdjęć ale działam[/quote]
:loveu:boskie zdjecia:multi:
ciasteczkowy jest the best:loveu:

Posted

[quote name='mrowa23']ktora trojke?

poki co czesiowi tfu tfu moze sie wykroi domek, a reszta jakos takos sie nie kwapi do wychodzenia ;)[/quote]

Trzymam kciuki za Czesława:evil_lol: Ja cały czas czekam na to aż ojczulek się odezwie :roll:

Posted

Po kolei, nie wszystko od razu:) A co do Czesławka to bardzo się cieszę i odpukuję w nie malowane:*

Tak w ogóle właśnie skończyłam wrzucanie zdjęć na fotosika:0