Patikujek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Dla mnie też ciastek jest ideałem, a na zywo jest jeszcze cudowniejszy:loveu: taki grubiutki i masywny, a na cmokanie daje soczyste buziaki CViotka a ty powiedz jak przeżyłaś tatuowanie?? Quote
mrowa23 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 ledwo ledwo 4 plakaly a tylko Całuśna Zadziora niezauważyła faktu tatuowania... a Ciastko czeka na domek :diabloti: czeka i doczekac sie nei moze kto pokocha najgrubszego i najciezszego dzieciaka :P Quote
justysiek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='mrowa23']ledwo ledwo 4 plakaly a tylko Całuśna Zadziora niezauważyła faktu tatuowania... a Ciastko czeka na domek :diabloti: czeka i doczekac sie nei moze kto pokocha najgrubszego i najciezszego dzieciaka :P[/quote] jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:evil_lol: jest wg mnie najwspanialszy:loveu:gdybym mogla:multi: Quote
mrowa23 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 nie ma rzeczy niemozliwych :diabloti: a tak serio serio gdyby ktos slyszal o domkach ze zlotymi klamkami chcacymi psiaki wystawowe a nie "eeee Pani a da rade za 500 zl bez rodowodu" to prosilabym o podeslanie ;) Quote
justysiek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='mrowa23']nie ma rzeczy niemozliwych :diabloti: a tak serio serio gdyby ktos slyszal o domkach ze zlotymi klamkami chcacymi psiaki wystawowe a nie "eeee Pani a da rade za 500 zl bez rodowodu" to prosilabym o podeslanie ;)[/quote] a jaka jest cena takiego szczeniaczka?:roll: bo moze sie kiedys zalapie jak kase uskladam:eviltong: Quote
mrowa23 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 cena to drugorzedna sprawa chc nie ukrywam ze jak ktos dzwoni i pierwse pytanie to cena i wiecej go nie interere to podbijam od razy 2 krotnie... kazdy z nich ma inna cene a warunki w domu jakie by mial tez sa wstanei zmniejszyc cene;) jest mozliwosc rat, jednym slowem jezeli u mnei w hodowli chodzi o pieniadze to sa na drugim miejscu;) Quote
justysiek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 pytam najpierw o cene bo sama wiem na ile mnie stac:roll: a nie ze to najwazniejsze;) staram sie namowic mojego przyszlego meza zeby mi zakupil i musze wiedziec jak go podebrac:evil_lol: Quote
mrowa23 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Na Cala sa chetni ale ona tylko na warunek a ja upierdliwiec jestem wiec poki co tez czeka ;) Quote
emdziolek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]a na bliźniaczke Całuska są chetni?? pewnie juz sie dobijają drzwiami i oknami:evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Okamia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='mrowa23']okamia mozesz do mnie na gg sie odezwac bo mi sie wsiaklo twoj nr ;)[/quote] To ja już się odzywam ;) Widze że mała płowa nadal bezimienna :eviltong: Quote
mrowa23 Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 ma imie Całuśna Zadziora :) idealne wrecz;) Quote
Okamia Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='emdziolek'][COLOR=DarkOrange][B]Haha imie świetne:loveu::evil_lol: a co do Całej Twojej - to ja biore dwa:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote] Imie boskie[COLOR=DarkOrange][B]:loveu:[/B][/COLOR][COLOR=DarkOrange][B]:loveu:[/B][/COLOR][COLOR=DarkOrange][B]:loveu:[/B][/COLOR] Czy ty wiesz co one we dwoje potrafią??:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spytaj się Pati Quote
emdziolek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [COLOR=DarkOrange][B]Haha imie świetne:loveu::evil_lol: a co do Całej Twojej - to ja biore dwa:diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR] Quote
Patikujek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Te 2 cuuudne potworki są boskie ale nie chciałabym mieć takiego rodzeństwa jak chcesz emdziolek to podeslę ci filmik i kilka zdjeć lub jak będziesz malucha odbierać to Dorotka ci pokaże Kurczę jakby tylko moja babcia była inna to bum sie o ciasta starała, ale tak to ni hu, hu..... Jak ja tęsknię za tymi wszystkimi siusiającymi wredziolkami A imie jest po prostu boskie...oddaje jej cały charakter :loveu: Quote
Patikujek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 jakby ktoś był zainteresowany zdjęciami z mojej wizyty w pozku to tutaj: [URL="http://Patikujek.fotosik.pl/albumy/563476.html"]Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdj�cia i Obrazki[/URL] nie ma tam jeszcze wszystkich zdjęć ale działam Quote
justysiek Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 [quote name='Patikujek']jakby ktoś był zainteresowany zdjęciami z mojej wizyty w pozku to tutaj: [URL="http://Patikujek.fotosik.pl/albumy/563476.html"]Fotosik.pl Darmowy Hosting na Fotki Zdj�cia i Obrazki[/URL] nie ma tam jeszcze wszystkich zdjęć ale działam[/quote] :loveu:boskie zdjecia:multi: ciasteczkowy jest the best:loveu: Quote
mrowa23 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 dziekuje bardzo Pati za zdjecia :) no i wszystkim za komplementy:) Quote
Patikujek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Dorotko zostaw sobie w domku grubego to będę częściej do was wpadać i go miziać i na spacerki zabierać Quote
mrowa23 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 a bez grubego to nas nie kochasz? no ladnie :-( Quote
Patikujek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Teraz was kochom za 11 a jak gruby zostanie to będzie za 12 :loveu: Quote
mrowa23 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 no no no gdybys powiedziala zostaw jednego wnuka to rozumialabym a tak... phi...no ladnie reszta wnukow ma teraz focha:P Quote
Patikujek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Reszte też kochom, ale grubi to taki pupil cioci z resztą ja mam przeczucie że tamtą trójkę juz obserwują przyszli właściciele :loveu: Quote
mrowa23 Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 ktora trojke? poki co czesiowi tfu tfu moze sie wykroi domek, a reszta jakos takos sie nie kwapi do wychodzenia ;) Quote
Okamia Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 [quote name='mrowa23']ktora trojke? poki co czesiowi tfu tfu moze sie wykroi domek, a reszta jakos takos sie nie kwapi do wychodzenia ;)[/quote] Trzymam kciuki za Czesława:evil_lol: Ja cały czas czekam na to aż ojczulek się odezwie :roll: Quote
Patikujek Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Po kolei, nie wszystko od razu:) A co do Czesławka to bardzo się cieszę i odpukuję w nie malowane:* Tak w ogóle właśnie skończyłam wrzucanie zdjęć na fotosika:0 Quote
Recommended Posts