ewu Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 __Lara napisał(a):Hura, psinka zaszczepiona :D Super:) Śliczna moja panienka:) Quote
ewu Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Co u malutkiej? Żadnych wieści????????????????/ Quote
Lobaria Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Ulubiona pozycja " na żabkę " Ze swoim kompanem Ryszardem Quote
*N. Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 http://www.facebook.com/media/set/?set=a.471382836220257.111191.100000456344253&type=1 Album ze zdjęciami, jest publiczny, więc chyba nie trzeba mieć konta by zajrzeć. Jeśli trzeba, to przepraszam, nie wiedziałam :< Dostałam sms'a od ewu że na wątku cisza, więc weszłam szybko, a tutaj widzę, że są nowe zdjęcia już :) Więc nie taka cisza :D Co do innych wieści, bo fakt, nie każdy ma możliwość zaglądania na wydarzenie facebookowe więc: Pisałam wczoraj: "Luna odkąd u mnie jest podgryzała szelki. A dziś, te brązowe szeleczki pękły :< Pa pa brązowe szelki Luny . Łobuziara :P" Aktualnie ma nowe, czerwone szelki, ale je też podgryza, więc na razie jej zdjęłam :/ Bo szkoda by i nowe już pękły. Co do innych aktualności to za tydzień idzie na nowe szczepienie i to już będzie jej ostatnie. Ogólnie to straaaszny łobuz i przytulach za jednym zamachem ;D Quote
ewu Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='*N.']http://www.facebook.com/media/set/?set=a.471382836220257.111191.100000456344253&type=1 Album ze zdjęciami, jest publiczny, więc chyba nie trzeba mieć konta by zajrzeć. Jeśli trzeba, to przepraszam, nie wiedziałam :< Dostałam sms'a od ewu że na wątku cisza, więc weszłam szybko, a tutaj widzę, że są nowe zdjęcia już :) Więc nie taka cisza :D Co do innych wieści, bo fakt, nie każdy ma możliwość zaglądania na wydarzenie facebookowe więc: Pisałam wczoraj: "Luna odkąd u mnie jest podgryzała szelki. A dziś, te brązowe szeleczki pękły :< Pa pa brązowe szelki Luny . Łobuziara :P" Aktualnie ma nowe, czerwone szelki, ale je też podgryza, więc na razie jej zdjęłam :/ Bo szkoda by i nowe już pękły. Co do innych aktualności to za tydzień idzie na nowe szczepienie i to już będzie jej ostatnie. Ogólnie to straaaszny łobuz i przytulach za jednym zamachem ;D Ja też dopiero weszłam i zobaczyłam fotki. A ,że wczoraj niczego nie było więc najpierw napisałam smsa a dopiero potem zajrzałam. Pewnie kochana Lobaria odpowiedziała na mój wczorajszy wpis:) Quote
ewu Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 Sorki w takim razie za akcję ale ja nie korzystam z fb i pojęcia nie miałam ,że tam takie cudo zobaczyć można:) Quote
ewu Posted September 2, 2012 Posted September 2, 2012 [quote name='Lobaria']Czyż nie jest piękna????:loveu: Mała Księżniczka:) Boska jest:) Quote
__Lara Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 śliczna!!! Czy suńka ma jakieś ogłoszenia? Quote
*N. Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Ja osobiście nie wiem czy dziewczyny robiły jakieś ogłoszenia poza fejsbukowymi, ale dziś chętna na zobaczenie Luny (wstępnie zainteresowana) Pani ma się z nami spotkać by zobaczyć małą :) Jeśli się zdecyduje na adopcje to pozostanie wizyta przedadopcyjna i sporządzenie umowy :) Ale na wszystko przyjdzie czas, zobacyzmy czy Pani będzie chciała adoptować małą. Quote
Romina_74 Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 wchodzę i jakie fantastyczne wieści i przecudne fotki :) Quote
*N. Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Państwo to młoda para, mieszka na Mokotowie. Bardzo sympatyczni ludzie. Znaleźli małą na fejsie z Albumu. Są pewni na 100 a nawet 200%, z rozmowy się dowiedziałam, że doświadczenie z psami są spore. Trzeba zorganizować wizytę przedadopcyjną :) A umowa wcale ich nie odstraszyła i zdają sobie sprawę z tego, że niunie będzie trzeba wysterylizować! CZYLI LUNA MOŻE MIEĆ DOM, JEŚLI POZYTYWNIE ZAAKCEPTUJEMY CHĘTNE OSOBY I ICH MIESZKANKO! Ode mnie po rozmowie mogę powiedzieć, że jestem na "tak", dalej się umówimy na wizytę i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Quote
Lobaria Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) *N. napisał(a):Państwo to młoda para, mieszka na Mokotowie. Bardzo sympatyczni ludzie. Znaleźli małą na fejsie z Albumu. Są pewni na 100 a nawet 200%, z rozmowy się dowiedziałam, że doświadczenie z psami są spore. Trzeba zorganizować wizytę przedadopcyjną :) A umowa wcale ich nie odstraszyła i zdają sobie sprawę z tego, że niunie będzie trzeba wysterylizować! CZYLI LUNA MOŻE MIEĆ DOM, JEŚLI POZYTYWNIE ZAAKCEPTUJEMY CHĘTNE OSOBY I ICH MIESZKANKO! Ode mnie po rozmowie mogę powiedzieć, że jestem na "tak", dalej się umówimy na wizytę i zobaczymy co z tego wyjdzie :) Bardzo sie ciesze, że jest zainteresowanie BLUNIĄ - LUNĄ. Pani do mnie dzwoniła i podałam nr. do domku tymczasowego. Agnieszka N. - zrobi wizytę :) Edited September 4, 2012 by Lobaria Quote
*N. Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 OFICJALNE! LUNA MA DOM!! Jest właśnie w swoim mieszkanki w Warszawie, na Mokotowie! Ponoć zachowywała się baaaardzo swobodnie, od razu się zadomowiłą i wszystko przebiegło super pomyślnie !! MOŻEMY BYĆ SZCZEŚLIWI!! Zapewne będą jakieś zdjęcia może filmik z wizyty, więc wrzucę tutaj później :D :D Quote
Lobaria Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) *N. napisał(a):OFICJALNE! LUNA MA DOM!! Jest właśnie w swoim mieszkanki w Warszawie, na Mokotowie! Ponoć zachowywała się baaaardzo swobodnie, od razu się zadomowiłą i wszystko przebiegło super pomyślnie !! MOŻEMY BYĆ SZCZEŚLIWI!! Zapewne będą jakieś zdjęcia może filmik z wizyty, więc wrzucę tutaj później :D :D :multi::multi::multi::multi: Ale się cieszę i dziękuję, że byłaś wspaniałym domkiem tymczasowym :Rose: Agnieszce N wielkie ukłony za pomoc, piękne zdjęcia, wizytę i dalsze czuwanie nad szczęściarą :Rose: WSZYSTKIM POMAGIEROM DZIĘKUJEMY:loveu: BLUNIU - LUNIU - SZCZĘŚCIA :) Edited September 4, 2012 by Lobaria Quote
Lobaria Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 (edited) PIERWSZE WIEŚCI Z DOMKU Luna całuje, pozdrawia i BAAAARDZO dziękuje wszystkim za pomoc, opiekę i wiarę w znalezienie domku. :) jesteśmy przeszczęśliwi, że Luna jest u Nas.. czujemy, że to wymarzony psiak.. w miarę możliwości będę podsyłała info i zdjęcia co u Niej. :) jeszcze raz dziękujemy. I pierwszy filmik z domku suni - drugi i zdjęcia póżniej https://www.facebook.com/video/video.php?v=2430796707440 Edited September 5, 2012 by Lobaria Quote
Lobaria Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Filmik, tyle fajnych zdjęć, a nikt się nie zachwyca.... Quote
*N. Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 Lobaria napisał(a):Filmik, tyle fajnych zdjęć, a nikt się nie zachwyca.... No nie? Ja tam się zachwycam : ) JEST CUUUDNA! I ten jej uśmieszek :D Quote
Romina_74 Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 rerwelacyjne wieści!!! gratulacje ciotkom wszystkim co do tego doprowadziły końca szczęśliwego - jesteście wielkie!!! powodzenia w nowym domku mała :) Quote
__Lara Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 Superaśne :D super domek dla super słodkiego piesia :) Quote
Recommended Posts