Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.471382836220257.111191.100000456344253&type=1

Album ze zdjęciami, jest publiczny, więc chyba nie trzeba mieć konta by zajrzeć. Jeśli trzeba, to przepraszam, nie wiedziałam :<

Dostałam sms'a od ewu że na wątku cisza, więc weszłam szybko, a tutaj widzę, że są nowe zdjęcia już :) Więc nie taka cisza :D Co do innych wieści, bo fakt, nie każdy ma możliwość zaglądania na wydarzenie facebookowe więc:

Pisałam wczoraj: "Luna odkąd u mnie jest podgryzała szelki. A dziś, te brązowe szeleczki pękły :<
Pa pa brązowe szelki Luny

• .
    Łobuziara :P"

Aktualnie ma nowe, czerwone szelki, ale je też podgryza, więc na razie jej zdjęłam :/ Bo szkoda by i nowe już pękły.
    Co do innych aktualności to za tydzień idzie na nowe szczepienie i to już będzie jej ostatnie. Ogólnie to straaaszny łobuz i przytulach za jednym zamachem ;D

• Posted

[quote name='*N.']http://www.facebook.com/media/set/?set=a.471382836220257.111191.100000456344253&type=1

Album ze zdjęciami, jest publiczny, więc chyba nie trzeba mieć konta by zajrzeć. Jeśli trzeba, to przepraszam, nie wiedziałam :<

Dostałam sms'a od ewu że na wątku cisza, więc weszłam szybko, a tutaj widzę, że są nowe zdjęcia już :) Więc nie taka cisza :D Co do innych wieści, bo fakt, nie każdy ma możliwość zaglądania na wydarzenie facebookowe więc:

Pisałam wczoraj: "Luna odkąd u mnie jest podgryzała szelki. A dziś, te brązowe szeleczki pękły :<
    Pa pa brązowe szelki Luny

• .
    Łobuziara :P"

Aktualnie ma nowe, czerwone szelki, ale je też podgryza, więc na razie jej zdjęłam :/ Bo szkoda by i nowe już pękły.
    Co do innych aktualności to za tydzień idzie na nowe szczepienie i to już będzie jej ostatnie. Ogólnie to straaaszny łobuz i przytulach za jednym zamachem ;D

• Ja też dopiero weszłam i zobaczyłam fotki. A ,że wczoraj niczego nie było więc najpierw napisałam smsa a dopiero potem zajrzałam. Pewnie kochana Lobaria odpowiedziała na mój wczorajszy wpis:)

Posted

Ja osobiście nie wiem czy dziewczyny robiły jakieś ogłoszenia poza fejsbukowymi, ale dziś chętna na zobaczenie Luny (wstępnie zainteresowana) Pani ma się z nami spotkać by zobaczyć małą :) Jeśli się zdecyduje na adopcje to pozostanie wizyta przedadopcyjna i sporządzenie umowy :) Ale na wszystko przyjdzie czas, zobacyzmy czy Pani będzie chciała adoptować małą.

Posted

Państwo to młoda para, mieszka na Mokotowie. Bardzo sympatyczni ludzie. Znaleźli małą na fejsie z Albumu. Są pewni na 100 a nawet 200%, z rozmowy się dowiedziałam, że doświadczenie z psami są spore. Trzeba zorganizować wizytę przedadopcyjną :) A umowa wcale ich nie odstraszyła i zdają sobie sprawę z tego, że niunie będzie trzeba wysterylizować!

CZYLI LUNA MOŻE MIEĆ DOM, JEŚLI POZYTYWNIE ZAAKCEPTUJEMY CHĘTNE OSOBY I ICH MIESZKANKO! Ode mnie po rozmowie mogę powiedzieć, że jestem na "tak", dalej się umówimy na wizytę i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Posted (edited)

*N. napisał(a):
    Państwo to młoda para, mieszka na Mokotowie. Bardzo sympatyczni ludzie. Znaleźli małą na fejsie z Albumu. Są pewni na 100 a nawet 200%, z rozmowy się dowiedziałam, że doświadczenie z psami są spore. Trzeba zorganizować wizytę przedadopcyjną :) A umowa wcale ich nie odstraszyła i zdają sobie sprawę z tego, że niunie będzie trzeba wysterylizować!

CZYLI LUNA MOŻE MIEĆ DOM, JEŚLI POZYTYWNIE ZAAKCEPTUJEMY CHĘTNE OSOBY I ICH MIESZKANKO! Ode mnie po rozmowie mogę powiedzieć, że jestem na "tak", dalej się umówimy na wizytę i zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Bardzo sie ciesze, że jest zainteresowanie BLUNIĄ - LUNĄ. Pani do mnie dzwoniła i podałam nr. do domku tymczasowego. Agnieszka N. - zrobi wizytę :)

Edited by Lobaria
    Posted

OFICJALNE!

LUNA MA DOM!! Jest właśnie w swoim mieszkanki w Warszawie, na Mokotowie! Ponoć zachowywała się baaaardzo swobodnie, od razu się zadomowiłą i wszystko przebiegło super pomyślnie !! MOŻEMY BYĆ SZCZEŚLIWI!!

Zapewne będą jakieś zdjęcia może filmik z wizyty, więc wrzucę tutaj później :D :D

Posted (edited)

*N. napisał(a):
    OFICJALNE!

LUNA MA DOM!! Jest właśnie w swoim mieszkanki w Warszawie, na Mokotowie! Ponoć zachowywała się baaaardzo swobodnie, od razu się zadomowiłą i wszystko przebiegło super pomyślnie !! MOŻEMY BYĆ SZCZEŚLIWI!!

Zapewne będą jakieś zdjęcia może filmik z wizyty, więc wrzucę tutaj później :D :D

:multi::multi::multi::multi:

Ale się cieszę i dziękuję, że byłaś wspaniałym domkiem tymczasowym :Rose:

Agnieszce N wielkie ukłony za pomoc, piękne zdjęcia, wizytę i dalsze czuwanie nad szczęściarą :Rose:
    WSZYSTKIM POMAGIEROM DZIĘKUJEMY:loveu:

BLUNIU - LUNIU - SZCZĘŚCIA :)

Edited by Lobaria
    Posted (edited)

PIERWSZE WIEŚCI Z DOMKU

Luna całuje, pozdrawia i BAAAARDZO dziękuje wszystkim za pomoc, opiekę i wiarę w znalezienie domku. :) jesteśmy przeszczęśliwi, że Luna jest u Nas.. czujemy, że to wymarzony psiak.. w miarę możliwości będę podsyłała info i zdjęcia co u Niej. :) jeszcze raz dziękujemy.

I pierwszy filmik z domku suni - drugi i zdjęcia póżniej

https://www.facebook.com/video/video.php?v=2430796707440

Edited by Lobaria
    Posted

Lobaria napisał(a):
    Filmik, tyle fajnych zdjęć, a nikt się nie zachwyca....

No nie?

Ja tam się zachwycam : )
    JEST CUUUDNA! I ten jej uśmieszek :D