ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 O rety, super:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Wracam z pracy bardzo późno i wskakuję na wątki największych biedaków- gdzie jest pomoc potrzebna... Ale dzisiaj - przy sobocie , po robocie, przy kawusi - zaglądam do gwiazdy a tu takie wieści:loveu: Domeczku kochany masz najcudowniejszą sunieczkę, znałam ją tylko chwilę , w podróży a już skradła mi serce. No to teraz Warszawianka całym pycholkiem:) Quote
ewu Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Powodzenia malutka:) Rozkoszna , śliczna , słodka dziewczynka:) Jaką ma błyszczącą sierść, no ciasteczko małe:) Quote
*N. Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Są jeszcze zdjęcia z domu stałego, ale na razie nie mam czasu ich wrzucić :) Hehe, Luna Warszawianka ;D Quote
Lobaria Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Wieści z domku, kopiuje z fb /Była na drugich szczepieniach / wszystko w porządeczku. :) Luna była bardzo dzielna. :) a ogóle jest coraz dzielniejsza.. otwiera się na psy i nie ma nic przeciwko nowym otoczeniom. strasznie się cieszymy że to właśnie Luna do nas trafiła. ;D POZDRAWIAMY.! Quote
Lobaria Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 :))))))))))))))))))))))))))))))))))) :loveu: Quote
Recommended Posts