Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 130
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Avilia napisał(a):
Wiczorem będziemy w schronie.Oblukamy co z małą.

Avilia, skoro już jesteś, czy nie dasz rady ewentualnie do punktu o innej porze dnia ?/
Chodzi mi o zorganizowanie transportu do Wawy dla maleńkiej, jak wszystko ok będzie.

Posted

Lobaria napisał(a):
Avilia, skoro już jesteś, czy nie dasz rady ewentualnie do punktu o innej porze dnia ?/
Chodzi mi o zorganizowanie transportu do Wawy dla maleńkiej, jak wszystko ok będzie.

To zależy o której i w jaki dzień.Bo owszem mogę,ale mam małe dziecko więc muszę wiedzieć wcześniej żeby móc z kimś je zostawić na ten czas.Niestety nie dam rady być "na telefon" w chwili obecnej.

Posted

Avilia napisał(a):
To zależy o której i w jaki dzień.Bo owszem mogę,ale mam małe dziecko więc muszę wiedzieć wcześniej żeby móc z kimś je zostawić na ten czas.Niestety nie dam rady być "na telefon" w chwili obecnej.

Wiem, dlatego pytałam.
Trzymamy kciuki za małą i czekamy na wieści ...

Posted

Albo ja mam deja vu albo ona jest identyczna jak piesio , który był z Lumpo w boksie. Martwiliśmy się czy nie zachorował, bo Lumpo miał wtedy parwo a siedziały razem.... Psiak został podobno adoptowany przez kogoś. Czy aby nie wrócił i nie jest to maleńka?

Posted

Mała zdrowa:)
Potrzebny transport z Pszczyny do Warszawy.
Avilia na pewien czas / ok.10 dni/ wyłączona z roboty z psiakami, więc utrudniony odbiór Bluni / Klaudia po 19.30 tylko, ew może się uda w sobotę.
Ale ktoś musiałby przetrzymać Blusię do niedzieli / i ile Figu pojedzie /

Albo od wieczora innego dnia do następnego, gdy transport inny się znajdzie.

Posted

[quote name='Lobaria']Mała zdrowa:)
Potrzebny transport z Pszczyny do Warszawy.
Avilia na pewien czas / ok.10 dni/ wyłączona z roboty z psiakami, więc utrudniony odbiór Bluni / Klaudia po 19.30 tylko, ew może się uda w sobotę.
Ale ktoś musiałby przetrzymać Blusię do niedzieli / i ile Figu pojedzie /

Albo od wieczora innego dnia do następnego, gdy transport inny się znajdzie.
Ja ją przywiozę z Pszczyny i poproszę Jolę żeby Blunię przenocowała a potem zawiozę ją do Figu.

Posted

ewu napisał(a):
Ja ją przywiozę z Pszczyny i poproszę Jolę żeby Blunię przenocowała a potem zawiozę ją do Figu.

Kochana jesteś - mam nadzieję, że Figu będzie jechała....

Posted

A kontaktował się ktoś z Figu ?
Z tego co czytałam na fb, to dziewczyna, która chce przygarnąć Blunię ma problemy (psiak Jej mamy za TM:-() i wyjeżdża 100km za Warszawę, musiałaby wiedzieć wcześniej kiedy będzie ewentualny transport Bluni ?

Posted (edited)

AtaO napisał(a):
A kontaktował się ktoś z Figu ?
Z tego co czytałam na fb, to dziewczyna, która chce przygarnąć Blunię ma problemy (psiak Jej mamy za TM:-() i wyjeżdża 100km za Warszawę, musiałaby wiedzieć wcześniej kiedy będzie ewentualny transport Bluni ?

Jestem w stałym kontakcie z Aleksandrą, wszystko pod kontrolą :)

Edited by Lobaria
Posted

[quote name='Lobaria']Trzeba jak najszybciej wyciągnąć małą z punktu i transport do Wawy!!!!
Tak jak obiecałam , zabiorę ją , tylko czy ktoś dzwonił do Figu?

Posted

ewu napisał(a):
Tak jak obiecałam , zabiorę ją , tylko czy ktoś dzwonił do Figu?

Dziś będę dzwonić, ale Ona co 2 tyg jeździ w niedzielę i to w nocy, a dt nie ma samochodu...
Poza tym Figu nie wjeżdża do samej Wawy - kto sunię odbierze spad Wawy ok. 24 -tej w nocy?
Magda z Piaseczna na urlopie i nie pomoże.

Posted

ewu napisał(a):
Pociągi są ale albo 6 godzin jazdy albo bardzo drogie. W ostateczności pojadę pociągiem:)

Kochana jesteś...
A Faguniem też jechałam 6 godz w jedna stronę
Szukam transportu na fb, ale na razie cisza...

Posted

Figu NIE jedzie teraz do Warszawy:(

Ale dowiedziałam się o promocji weekendowej na bilety

[TABLE="class: tb1"]
[TR="class: trl"]
[TD]Bilet Podróżnika
[/TD]
[TD]69 zł (2 kl.), 99 zł (1 kl.)[/TD]
[TD]TLK[/TD]
[TD]Dowolna liczba przejazdów w weekend
[/TD]
[/TR]