Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malgoska']tak, ale ktoś by musiał jechać po Trufelkę i potem ją odwieźć;[/QUOTE]

Wiem, niestety:(
Takie akcje to rzadkość, a i tak niewiele psów znajduje na nich domy, więc miejmy nadzieję, że Trufelce uda się w tradycyjny sposób;)

Posted

po powrocie z urlopu wpadam ze szczęściarka odwiedzić Trufle i szczeny nam opadły z wrażenia:) wątek pędzi i ta popularność Trufli:):)Hihi, oj domku przyjdz!!!

Dziewczyny
jak poszły bazarki???

Posted

[quote name='Marta72']po powrocie z urlopu wpadam ze szczęściarka odwiedzić Trufle i szczeny nam opadły z wrażenia:) wątek pędzi i ta popularność Trufli:):)Hihi, oj domku przyjdz!!!

Dziewczyny
jak poszły bazarki???[/QUOTE]
Bardzo dobrze. :lol: Napisałam PW :lol: Dziękujemy za fajne ciuszki ale w czym będziesz teraz chodzić ?:shake:

Posted

[quote name='Marta72']po powrocie z urlopu wpadam ze szczęściarka odwiedzić Trufle i szczeny nam opadły z wrażenia:) wątek pędzi i ta popularność Trufli:):)Hihi, oj domku przyjdz!!!

Dziewczyny
jak poszły bazarki???[/QUOTE]

bazarki super
mój jeszcze w trakcie rozliczania
jak wakacje się udały??? Tobie i Szczęściarze??
[quote name='barb']Bardzo dobrze. :lol: Napisałam PW :lol: Dziękujemy za fajne ciuszki ale w czym będziesz teraz chodzić ?:shake:[/QUOTE]

właśnie
w czym???

Posted

wakacje cudne
bardzo się cieszę,że zaryzykowałam i pojechałyśmy obie:)
sunia zachowywała się wspaniale i podczas podróży, w ośrodku, nad morzem
rewelacyjny pies!!!
pokochała morze jak jaj pani ;)
nie zdecydowała się na pływanie, ale chętnie właziła w fale gryząc je i dając się wymasować tu i ówdzie:) z wielkim urokiem odpoczywała też w cieniu wydmy podczas gdy pańcia łapała brąz:)
a ile komplementów się nasłuchała, jaka to ona ładna i grzeczna :loveu:

Posted

[quote name='wojtuś']W ten ciepły, słoneczny, przedłużony weekend pozdrowienia dla Was i dla naszych psiaków :)[/QUOTE]

kto ma przedłużony ten ma przedłużony....................:(

Posted

[quote name='Marta72']wakacje cudne
bardzo się cieszę,że zaryzykowałam i pojechałyśmy obie:)
sunia zachowywała się wspaniale i podczas podróży, w ośrodku, nad morzem
rewelacyjny pies!!!
pokochała morze jak jaj pani ;)
nie zdecydowała się na pływanie, ale chętnie właziła w fale gryząc je i dając się wymasować tu i ówdzie:) z wielkim urokiem odpoczywała też w cieniu wydmy podczas gdy pańcia łapała brąz:)
a ile komplementów się nasłuchała, jaka to ona ładna i grzeczna :loveu:[/QUOTE] Pycha się to czyta:):):) I dodam, że Leoś się znalazł:)