paula_t Posted August 13, 2013 Posted August 13, 2013 [quote name='Malgoska']tak, ale ktoś by musiał jechać po Trufelkę i potem ją odwieźć;[/QUOTE] Wiem, niestety:( Takie akcje to rzadkość, a i tak niewiele psów znajduje na nich domy, więc miejmy nadzieję, że Trufelce uda się w tradycyjny sposób;) Quote
halszka Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 odwiedzam dziewczynkę w ten chłodny poranek:) Quote
Malgoska Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 [quote name='halszka']odwiedzam dziewczynkę w ten chłodny poranek:)[/QUOTE] i jaaaaaaaaaaa Quote
Marycha35 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 [URL="http://up.programosy.pl/foto/stz.jpg"][IMG]http://up.programosy.pl/foto/stz.jpg[/IMG][/URL] Quote
iwoniam Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 sliczne [quote name='Malgoska'][IMG]http://imageshack.us/a/img11/3511/glwf.jpg[/IMG][/QUOTE] :) :) Quote
iwoniam Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 ja niedawno wy-adoptowałam trójłapkę shih tzu - tzn, jeszcze ma 4, ale jedna niewładna i prawdop do amputacji Quote
iwoniam Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 mam nadzieje, że shih tzu zaginiony domek znajdzie... Quote
wojtuś Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 I ja trzymam kciuki aby maluch się odnalazł.. Quote
Marta72 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 po powrocie z urlopu wpadam ze szczęściarka odwiedzić Trufle i szczeny nam opadły z wrażenia:) wątek pędzi i ta popularność Trufli:):)Hihi, oj domku przyjdz!!! Dziewczyny jak poszły bazarki??? Quote
Marycha35 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Dzięki Ludkowie za kciukanie za zaginionego:) Oby się odnalazł!!! Quote
barb Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 [quote name='Marta72']po powrocie z urlopu wpadam ze szczęściarka odwiedzić Trufle i szczeny nam opadły z wrażenia:) wątek pędzi i ta popularność Trufli:):)Hihi, oj domku przyjdz!!! Dziewczyny jak poszły bazarki???[/QUOTE] Bardzo dobrze. :lol: Napisałam PW :lol: Dziękujemy za fajne ciuszki ale w czym będziesz teraz chodzić ?:shake: Quote
Malgoska Posted August 15, 2013 Author Posted August 15, 2013 [quote name='Marta72']po powrocie z urlopu wpadam ze szczęściarka odwiedzić Trufle i szczeny nam opadły z wrażenia:) wątek pędzi i ta popularność Trufli:):)Hihi, oj domku przyjdz!!! Dziewczyny jak poszły bazarki???[/QUOTE] bazarki super mój jeszcze w trakcie rozliczania jak wakacje się udały??? Tobie i Szczęściarze?? [quote name='barb']Bardzo dobrze. :lol: Napisałam PW :lol: Dziękujemy za fajne ciuszki ale w czym będziesz teraz chodzić ?:shake:[/QUOTE] właśnie w czym??? Quote
Marta72 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 wakacje cudne bardzo się cieszę,że zaryzykowałam i pojechałyśmy obie:) sunia zachowywała się wspaniale i podczas podróży, w ośrodku, nad morzem rewelacyjny pies!!! pokochała morze jak jaj pani ;) nie zdecydowała się na pływanie, ale chętnie właziła w fale gryząc je i dając się wymasować tu i ówdzie:) z wielkim urokiem odpoczywała też w cieniu wydmy podczas gdy pańcia łapała brąz:) a ile komplementów się nasłuchała, jaka to ona ładna i grzeczna :loveu: Quote
wojtuś Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Oj Marto, jakie cudowne wiadomości z Waszego urlopu nad morzem :) Szczęściara musiała być zachwycona :loveu: Pozdrowienia ;) Quote
inka33 Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Mizianki półsierpniowe dla Trufki! :glaszcze: Pozdrowienia dla "Lakusi". :) Quote
wojtuś Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 W ten ciepły, słoneczny, przedłużony weekend pozdrowienia dla Was i dla naszych psiaków :) Quote
Malgoska Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 [quote name='wojtuś']W ten ciepły, słoneczny, przedłużony weekend pozdrowienia dla Was i dla naszych psiaków :)[/QUOTE] kto ma przedłużony ten ma przedłużony....................:( Quote
Marycha35 Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='Marta72']wakacje cudne bardzo się cieszę,że zaryzykowałam i pojechałyśmy obie:) sunia zachowywała się wspaniale i podczas podróży, w ośrodku, nad morzem rewelacyjny pies!!! pokochała morze jak jaj pani ;) nie zdecydowała się na pływanie, ale chętnie właziła w fale gryząc je i dając się wymasować tu i ówdzie:) z wielkim urokiem odpoczywała też w cieniu wydmy podczas gdy pańcia łapała brąz:) a ile komplementów się nasłuchała, jaka to ona ładna i grzeczna :loveu:[/QUOTE] Pycha się to czyta:):):) I dodam, że Leoś się znalazł:) Quote
Recommended Posts