Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Malgoska']8.46?
środek nocy jak na niedziele[/QUOTE]
o matko, no to już mi się pomyliło, bo na dogomanii dziś siedziałam do 4:30, a później pobudka o 7:30, więc wybacz moje roztargnienie;)

Posted

Malgoska, czekam jeszcze na 1 wpłatę z bazarku, przelać Ci jutro to co zostało już wpłacone a po powrocie resztę, czy wolisz wszystko razem?

Posted

coś z mojego notatnika na początek tygodnia:
"Dla człowieka największym błogosławieństwem jest wolność osobista.
Dla Psa jest to dno rozpaczy"
William Lyon Phillips

Dlatego Trufelko kochana szukamy Ci domu i Ty będziesz miała dom!!

Posted

[quote name='Malgoska']i nie spadaj niech ktoś Cię zobaczy[/QUOTE]
Trufla ma 1136 wejść na tablicy i 12 razy odsłaniany telefon. Nikt nie dzwonił ?

Posted

[quote name='barb']Trufla ma 1136 wejść na tablicy i 12 razy odsłaniany telefon. Nikt nie dzwonił ?[/QUOTE]

Właśnie dlatego ta tablica jest taka wkurzająca;) Moje zwierzaki też mają kilkaset odsłon, kilka/kilkanaście odsłon telefonu i nikt nie dzwoni:/

Posted

[quote name='asiuniab']a gdzieś w okolicy nie są organizowane jakieś marsze czy spotakania z bezdomniakami, może to by coś dało???[/QUOTE]

bywają ale Trufelka chyba na żadnym nie była

Posted

[quote name='asiuniab']a gdzieś w okolicy nie są organizowane jakieś marsze czy spotakania z bezdomniakami, może to by coś dało???[/QUOTE]

Był w tę niedzielę, pisałam o nim.
Mojej Brenusi (tfu, tfu, nie chcę zapeszać ) się chyba udało i w poniedziałek wyrusza do nowego domku.

Posted

[quote name='paula_t']Był w tę niedzielę, pisałam o nim.
Mojej Brenusi (tfu, tfu, nie chcę zapeszać ) się chyba udało i w poniedziałek wyrusza do nowego domku.[/QUOTE]
A to super :)

I Trufelka domek też znajdzie :)

Posted

[quote name='paula_t']Był w tę niedzielę, pisałam o nim.
Mojej Brenusi (tfu, tfu, nie chcę zapeszać ) się chyba udało i w poniedziałek wyrusza do nowego domku.[/QUOTE]

tak, ale ktoś by musiał jechać po Trufelkę i potem ją odwieźć;