Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4][B]no to konto mamy!!!!!! [/B][/SIZE]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][B]Teraz rusza zbiórka dla biednego Finka!!!!!![/B][/SIZE]
[CENTER][B][SIZE=4]ALARM!![/SIZE][/B][/CENTER]
[SIZE=4][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red]NIE DAMY MU OBCIĄĆ ŁAPY! MUSI BYĆ SZANSA - NADZIEJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE]

• Replies 579
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ludzie dzieki Wam bardzo! :) :) dzwonilam wlasnie, jeszcze nic nie wiadomo co z łapką będzie. na SGGW nie mozemy dac psa, poniewaz Fundacja sie na to nie zgadza... mamy tam kilka azylowych psów i chcą, żeby wyadoptowac wszystkie z tamtad i juz nic wiecej tam nie dawac...
jak Kostek wróci z azylu to napisze czy cos nowego sie dowiedziala.
DZIEKUJE!

Posted

od rana dostaje telefony zeby nie dac uciac lapki ze bedzie kaska nawet nie wiecie jak to podnosi na duchu...mam nadzieje ze sie uda

na ta chwile psiaka jeszcze nie widzial 3 lekarz wiec czekamy mam nadzieje ze ktorys z wetow bedzie widzial jakiekolwiek swiatelko w tunelu,wszyscy wiemy ze psiak z 3 lapkami domu szybko albo i w ogole nie znajdzie wiec musimy walczyc

Posted

Kostek masz tel. do Ewki Pikulskiej? Ona urzęduje na sggw, trzeba skonsultować łapę u Sterny!!!! Jak on powie, że ciąć to trzeba będzie tak zrobić. Fundacja nie zapłaci za jego pobyt, ale może dogomaniacy sfinansują. Nóż mi się w kieszeni otworzył jak przeczytałam, że na amputację kasa będzie, a na leczenie nie :mad: Co to się porobiło... aż żal serce ściska... więcej nic nie powiem :shake:
Oczywiście do Agnieszki dodzwonić się to cud.

Jakby trzeba było go przewieźć to jeśli będę mogła to dawajcie znać (Agn. zna mój tel.) taki ładny pies, chyba ma coś z kaukaza.

Posted

jAK TO NA AMPUTACJE BEDZIE KASA A NA LECZENIE NIE?!

przeciez uzbieramy tu jakąs skarpetę! jak straci łape to bedzie miał mniejsza szanse na domek :(

Posted

asiuniap chyba zle przeczytalas - T.W. ma wyslac fax, ze dadza pieniadze ale chyba tylko na amputacje, nie leczenie bo na razie praktycznie tylko o tym sie rozmawialo (nie wiem dokladnie). ale nie mamy pieniedzy na APSIKA! on tam siedzi juz jakis miesiac i nie chca dac na niego kasy! w ogole w pewnym momencie mielismy sie decydowac czy go uspic czy nie, i gdy zdecydowalismy ze nie to przestali dawac kase na niego...
a no i zaraz bede dzwonic w sprawie Finka ale pewnie sie nie dodzwonie...

Posted

Co to za fundacja :shake::shake::shake::shake: Amputacja tak, leczenie nie??? Jakie onii mają cele? W głowie sie nie mieści... Poradzimy sobie bez fundacji! Określcie tylko koszty!!!

Posted

dobra mam juz info!
potrzebne sa pieniadze na Apsika (2240zl) bo tego fundacja nie chce zaplacic. pies jest po skomplkowanym leczeniu, a zaczlo sie od tego ze mial stara wielka przepukline. pozniej mial mocznice. dlugi pobyt w lecznicy byl nieodwracalny poniewaz mial cewnik zalozony itd. teraz ma przyszyty pęchesz do brzucha zeby mu sie tam wszystko nie rozwalalo. pojechał do domu tymczasowego (ale na serio chwilowo!) poniewaz najpierw trzeba zaplacic tamta sume... :(
ehh pogmatwane to wszystko. wstawie za momencik zdjecie Apsika jeszcze przed operacja bo tylko takie mam.
co do Finka to wlasnie Sterna zaproponował amputacje. Mają go jeszcze oglądać... ehh. A Fundacja wyslala fax - kase na jakis poczatek po prostu czy cos takiego (i nie wiemy ile nawet).

Posted

wiem juz o Apsiku, bo dzwonila do mnie Magda u której on teraz jest. zaraz mu zrobi zdjecia i mi przesle. widziala tez przy okazji Finka. powiedzieli jej ze raczej jednak będzie amputowana łapka bo to jest kwestia długiego bolesnego leczenia, lub nawet zycia psa. oczywiscie Magda powiedziala o zbiórce, ale jesli to tak ma wyglądać... ehh :(

Posted

a to Apsik jeszcze przed pierwsza operacja. niestety nie mialam zdjecia tej przepukliny :/
[IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8402/s5000282oe7.jpg[/IMG]
[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/7199/s5000285ax1.jpg[/IMG]
mam, malo widac ale jest. ta przepuklina jest tak pod ogonem prawie, tak z boku troszeczke. a psiak cudowny!