Yona Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Wiesz sonica?... To może prześlij mi te fotki, a ja je wstawię... Też chciałabym zobaczyć tego... demolatora? demolownika? demolokarnisza? Szczerze mówiąc już się podłamywać zaczęłam, jak pomyślałam, że za swoje upodobania do demolowania wyleci na ten białkowaty pyś... :mad: Quote
Hala Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 ciotka Yona nieco lepiej pomilczy.............. :cool1: Quote
Yona Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='Hala']ciotka Yona nieco lepiej pomilczy.............. :cool1: :lol: Bo niby Hala mnie kopytkiem wierzgnie?... :evil_lol: Ja tam się nie boję tej eksmisji... Wszak sonica powiedziała, że go już nie odda :loveu: Quote
Hala Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 kiedy ciotka Yona mnie zaszczyci nr gg? :razz: Quote
Yona Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Hala napisał(a):kiedy ciotka Yona mnie zaszczyci nr gg? :razz: No to chyba sobie wreszcie założę :) Choć ostatnio zastanawiam się (z powodu wolnego czasu), czy to na emeryturze nie będzie :evil_lol: Quote
Neigh Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Yona ma upodobania do ogłaszania psów demolujących, co nie Hala:-) ?:diabloti: Quote
Yona Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Otóż oświadczam, że z psów demolujących, to ogłaszałam tylko pewne dwie husky i Białka :) No niestety, nie wiem, co Wy tam w tych Obornikach robicie z psami :cool3: Quote
sonica Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='sonica'] to dzisiejsze jak się Panowie bawili Quote
sonica Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 jedno wstawiłam i reszty nie mogę nie wiem co znów źle robię:( więc oddaje zdjęcia w ręce dobrej duszyczki:) Quote
sonica Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 a jak można nie kochać tego gnoja popatrzcie tylko na niego?:) jak zdjęcie czy nie jest słodki taki cielaczek:) Quote
Hakita Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Widzę, że miłość :loveu::loveu::loveu: kwitnie...:cool3: Cieszę się niezmiernie, że wszystko zaczęło się układać...:loveu: Niestety ostatnie dni mnie nie rozpieszczały i nadal tego nie robią...:placz::placz::placz: Quote
Hakita Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 [quote name='sonica']Hakita co się dzieje? Na początku zmartwiłam się Waszą sytuacją, czy Białek będzie musiał wrócić do schronu... Naprawdę Milenko, spędzało mi to sen z powiek, bo w pewnym sensie Was rozumiałam, ale nie wyobrażałam sobie by Białek musiał wrócić do schronu... Niezmiernie się cieszę, że wszystko jest dobrze...:loveu: Następnie mój Przyjaciel musi oddać psa...:placz: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102440 A dziś...:placz: Pies, dla którego szukaliśmy bardzo długo domku, któremu uratowaliśmy życie kilka miesięcy temu i chcieliśmy pomoć jednej dziewczynie wyleczyć się z choroby, błagała o tego psa... Dziś zadzwoniła, że chce go oddać...:placz: bo ona sobie nie radzi (to nie jest sytuacja analogiczna do Białka - zupełnie coś innego), ona nie chce sobie poradzić i pomóc...:angryy: Po prostu chce oddać psa...:placz: Ponad 2 miesiące walczyliśmy by ten pies nie trafił do schroniska...:shake: To długa historia i nie mogę pisać o tym na forum... Quote
Hala Posted January 4, 2008 Author Posted January 4, 2008 Przejrzałam troszke watek i stwierdzam, ze tęsknie za psiakami. Czy ktoś jutro się wybiera do schronu? Tak sobie myslę, że mogłabym w pierwszym poście wątku wstawiać zdjećia psów, które sa jeszcze w schronie. A moze w drugim, te które znalazły dom. A w trzecim, te co odeszły za TM. Wtedy byłby wgląd na piewszej stronie w to co sie dzieje w schronie. Nie trzeba by się przekopywać przez wątek. Quote
xxxx52 Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Hakita-co za niedpowiedzialni ludzie a w tym przypadku ta dziewczyna!!!! Nabawila sie ,a teraz ma dosc, tak ja to widze .Co to znaczy sobie nie radzi?:angryy:Jak sie bierze psa nalezy sie liczyc z obowiazkami szkodami,rezygnacjymi ,kosztami,a nie oddac psa ktory juz sie przyzwyczail,przywiazal,juz znalazl cieply kacik ,a teraz musi isc precz:mad::mad: jaka to milosniczka zwierzat co che psa narazic na schronisko!! ja jestem w adopcjach bardzo wymagajaca ,krytyczna,i chociaz by ktos prosil wyzywal mam swoje kryteria poczas adopcji i byle kto nie dostanie tych najukochanszych niestety niechcianych niedocenionych zwierzat Czy ta bezmyslana paniusia nie zdaje sobie sprawe ,na co go naraza,czy nie wiedziala wczesniej przed adopcja:shake: jestem prawdziwie wsciekla na takie puste ,ograniczone osoby!!! mam tylko duza nadzieje ,ze chociaz tym ptasim mozdzkiem pomysli i przetrzyma pieska do czasu jak sie znadjdzie nowych opiekunow i nie odda sie go do schroniska!!:placz:Pies ten NIE MOZE trafic do schroniska spowrotem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nalezy mu oszczedzic nastepnej tragedi :placz::placz:(moze ta dziewczyna moj watek przeczytac ,moge jeszcze wiecej napisac ) Quote
sonica Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 xxxx52 - no aż sama nie mogę w to uwierzyć ale muszę przyznać, że po raz pierwszy zgadzam się z Twoją opinią. Piesek nie może trafić z powrotem do schroniska!! Quote
Hakita Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 xxxx52, bardzo długo zastanawiałyśmy się nad tą adopcją, tym bardziej że to pies znajdka i żeby nie trafił do schronu, bardzo długo szukałyśmy dla niego domu. Między 2, a 3 miesiące. Decyzję o tej adopcji podejmowały aż 4 osoby... No nic takie życie... Ponoć z psem są problemy, nie chce wychodzić na spacery i nie chce jeść od czasu, kiedy jakaś petarda wybuchła koło niej. Niestety nie wiem, czy to wszystko prawda...:shake: Nie mogę więcej tu pisać, nie chcę by ta dziewczyna to widziała... To niczego nie zmieni, bo psa i tak chcemy odebrać, a nie chciałabym żeby pogorszyło całą sprawę... Mogę Was tylko zapewnić, że robimy wszystko by pies nie trafił do schroniska, tak jak wtedy, kiedy ją znalazłyśmy... I szukamy na szybko jakiegoś cierpliwego i spokojnego DT, żeby pomógł psu, jeżeli faktycznie są z nim problemy... Jak już pies będzie bezpieczny, to napiszemy na jego wątku, który od dawien dawna poszedł w zapomnienie... Halinko, pomysł jest fajny. Tylko tak sobie myślę, trochę ciężki w realizacji... Ciężko będzie w jednym poście umieszczać wszystkie psy. Może pozakładać oddzielne wątki??? Oborniki - psy do adopcji, psy w nowych domach i psy za TM??? :cool3: Quote
Yorija Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 A ja jestem za posprzątaniem. Niech choć po jednym zdjęciu psiaka w pierwszych postach i link do wątku. Jak szukałam zdjęć Kozaka to przebicie się prze to wszystko jest koszmarne łamane przez upiorne. Quote
sonica Posted January 4, 2008 Posted January 4, 2008 Ja też jestem za tym żeby uprzątnąć tak tyci tyci. Możemy się wzorować na fundacji niechciane i zapomniane oni właśnie tak mają. zwierzęta do adopcji zdjęcie link do wątku niuńki w nowych domkach zdjęcie plus link itd itp Quote
Recommended Posts