Vectra Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Aleks89 napisał(a):No więc nie dajcie umrzeć mojemu blogaskowi:loveu: nie kuś losu :diabloti: bo będziesz błagał jak Kamcia by przestać :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Aleks89 napisał(a):Mało wyraźnie napisałem?:cool3: to ja mało wyraźnie czytam :eviltong: Quote
Vectra Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Aleks89 napisał(a):Wytrymujecie mnie?:lol: ale by ci to nawet frajdy nie sprawiło :shake: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Olusiek Olusiek.... już wkrótce będzie we wiosce rybackiej zwanej Gdynia :loveu: Quote
Amber Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Tydzień bez Aleczka na dogo :mdleje: Twój harem pousycha (dosłownie ;) ) z tęsknoty :placz: Quote
jonQuilla Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 miał bana, nie było go kupę czasu więc wytrzymamy te kilka dni :) :diabloti: Oluś ale ze mną będziesz ma łączach czy tego chcesz czy nie ... nadal mam darmowe xD Quote
Aleks89 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 O nie ,nie chce.Nie zmuszaj mnie:lol: Quote
jonQuilla Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 przestań! :) kobiecie w stanie błogosławionym się nie odmawia niczego! :evil_lol: Quote
Amber Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Ale jak Aleczek miał bana to ja się nie udzielałam jeszcze na dogo więc nie pamiętam jak było ;) Czarne to były czasy... Ale potem nadszedł ON, jak mesjasz... i uratował naszą posuchę :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 :evil_lol: przed banem było ciekawie...do tego stopnia że razem dostaliśmy bana z tym że ja na 3 miesiące tylko :evil_lol: Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='jonQuilla']:evil_lol: przed banem było ciekawie...do tego stopnia że razem dostaliśmy bana z tym że ja na 3 miesiące tylko :evil_lol:[/QUOTE] ja tez wtedy bana dostałam przez te sama osobe ale za cos innego niz Wy :eviltong: Quote
jonQuilla Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='dOgLoV']ja tez wtedy bana dostałam przez te sama osobe ale za cos innego niz Wy :eviltong:[/QUOTE] radosne lata dogo.... banowanko :loveu: Quote
Vectra Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 ale teraz nie ma donosicieli , chyba :diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='Vectra']ale teraz nie ma donosicieli , chyba :diabloti:[/QUOTE] wierzysz że zrezygnował donosiciel do końca? Quote
łamAga Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='jonQuilla']radosne lata dogo.... banowanko :loveu:[/QUOTE] dokładnie :evil_lol: [quote name='Vectra']ale teraz nie ma donosicieli , chyba :diabloti:[/QUOTE] CHYBA ! Quote
Vectra Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='jonQuilla']wierzysz że zrezygnował donosiciel do końca?[/QUOTE] wiara umiera ostatnia :evil_lol: jak komuś się nie podoba , może po prostu nie czytać ;) Quote
jonQuilla Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 dokładnie, szczególnie że tylko w tym temacie jest sodoma i gomora zatem łatwo uniknąć zniesmaczenia :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 zapewne w kuluarach zniesmaczenie fruwa jak gołębica :diabloti: ale polska to taki naród , o rzeczach normalnych , codziennych to tabu ... ale komuś dupe za plecami obrobić to siuuuper , tabu niet ... a już o sexie to zaraz bee Quote
jonQuilla Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 zmienimy to! ;) zaczynamy od zmiany nastawienia dogomaniaków ;) tak rzadko na dogo bywałam ostatnimi czasy ale jak wczułam temat seksu to jestem codziennym gościem :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 Kiedyś z Atką dostaliśmy też razem bana:lol:Na jej prosbę wkleiłem foty pudelka którego miała na dt...i za to ban Quote
Vectra Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 [quote name='jonQuilla']zmienimy to! ;) zaczynamy od zmiany nastawienia dogomaniaków ;) tak rzadko na dogo bywałam ostatnimi czasy ale jak wczułam temat seksu to jestem codziennym gościem :evil_lol:[/QUOTE] jestem ZA , by młodzież umiała otwarcie rozmawiać na takie tematy , a nie szeptać z rumieńcami na licach :diabloti: Quote
Recommended Posts