DiDDlina85 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 hej hej:) usciski dla psiaków i buziaki dla Ciebie:) Pozdrowionka!! Quote
WinterGirl Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='DiDDlina85']hej hej:) usciski dla psiaków i buziaki dla Ciebie:) Pozdrowionka!![/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]wzajemnie....[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]noski eskimoski[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/eu6e8ir5.jpg[/IMG][/FONT][/CENTER] Quote
olifka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER][B]tygra [/B][FONT=Comic Sans MS]miło Cię widzieć[/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]a [SIZE=1]WY[/SIZE] bez misia śpicie :eviltong:?![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]możemy się podzilić naszą armią pluszaków...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][IMG]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/something/6rtyg.jpg[/IMG][/FONT][/CENTER] [/quote] Oj ciiicho:eviltong: Ale my malutkie jesteśmy:evil_lol: Quote
kaskaSz Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Hejka! Cleo jest superaśna, ale ten Twój Ciasteczkowy Potwór to cóż to za rasa, CTR czy sznaucer, a może inny stwór, bo się dopatrzeć nie mogę...? Pozdrawiamy Kasia & Foxi Quote
WinterGirl Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [LEFT][quote name='Sznaucerka-Balbina']Oj ciiicho:eviltong: Ale my malutkie jesteśmy:evil_lol:[/quote][/LEFT] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]będziemy cichutko[/FONT] :eviltong:[/CENTER] [CENTER][B]kaskaSz[/B] [FONT=Comic Sans MS]potfforek mój to sznaucer [SIZE=5]o[/SIZE]lbrzym, [SIZE=1]chyba widać po rozmiarze XXL...[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
JIM Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 u Was jak zwykle slodko :loveu: Dawno tu nie pisalam, ale zagladam zawsze co jakis czas :loveu::loveu::loveu: banerek tez uroczy Quote
Avaloth Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 śliczna psiunia ;* będę zaglądać często :) przynajmiej się postaram :eviltong: Quote
WinterGirl Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [CENTER][B]Julix[/B] [FONT=Comic Sans MS]cieszą bGirl Twoje słowa, nasze wrota zawsze stoją otworem , wracaj do nasz szybciutko...[/FONT] [B]chester07[/B] [FONT=Comic Sans MS]witamy i trzymamy Cię za słówko :eviltong: my również będziemy pamiętać o Tobie[/FONT][/CENTER] Quote
Avaloth Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 o dzięki :) przekaże jak tyko się obudzi :eviltong: a jak mogę wiedzieć ile masz lat? ;) bardzo fajny masz banner :) kto Ci robił ? Quote
WinterGirl Posted January 6, 2008 Author Posted January 6, 2008 [quote name='chester07']o dzięki :) przekaże jak tyko się obudzi :eviltong: a jak mogę wiedzieć ile masz lat? ;) bardzo fajny masz banner :) kto Ci robił ?[/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]proszę nie straszmy[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]którą z kolei mam już osiemnastkę :eviltong::diabloti:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]mogę skrobnać PW[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
olifka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='bGirl'][CENTER][FONT=Comic Sans MS]będziemy cichutko[/FONT] :eviltong:[/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/CENTER] [/quote] I tak trzymać:evil_lol: Quote
Doginka Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A ja właśnie oglądam film o westiku z Mojego Psa:loveu::loveu::loveu:(podobno jest na faktach):razz: Quote
a_ga.isk Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [url]http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/TEDDY/DSCN8926.jpg[/url] Słoooodkie :loveu: D. też z misiem śpi ^^ Quote
basia2202 Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [COLOR=Purple][B]dziń dybry wtorkowo biało-czarni :multi: :)[/B][/COLOR] Quote
WinterGirl Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]HellO bGirl już pracusia od rana... byle do piątku... [/FONT][/CENTER] Quote
WinterGirl Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [quote name='tygra']a ja na zwolnieniu z anginką :([/quote] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]oj nie dobrze, wysyłam dużo pozytywnych fluidków[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]wracaj nam do zdrówka....ściskam[/FONT][/CENTER] Quote
Kasia Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dzień dobry w krainie biało-czarnych :loveu: Quote
ariss Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 a ja najcieplej Witam ciasteczkowego potwora:loveu: Quote
WinterGirl Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 [CENTER]haY, haY[/CENTER] [B]Kasieńko[/B] [B]gassira [/B][FONT=Comic Sans MS]potfforek merda ogonkiem w WASZĄ stronę...[/FONT] [B]Julix[/B] [FONT=Comic Sans MS]już odliczam powolutku -3-[/FONT] Quote
eria Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 ja bardzo bardzo proszę o fotki dużego czarnego :loveu::cool3: Quote
WinterGirl Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Witam lekko popołudniowo[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][B][FONT=Verdana]eria[/FONT][/B] postaram się ufocić moje potfforaki, ale nie chce obiecywać bo rzadko nocuje w domku ostatnio i wpadam tylko zaminić rzeczy... [SIZE=1](mogę ufocić innego psiaka :diabloti: ) miluchnego dzionka[/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
Recommended Posts