zuzolandia Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Witamy Sie Pomikolajkowo !!! I Gorace Buziaczki Przesylamy !!!! Quote
WinterGirl Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Ho, ho, ho... bGirl znikła tylko na momencik, podróżowałam z mikołajem... teraz jestem już w domku w ciepłych paputach blisko moich cioteczek... buziak [FONT=Comic Sans MS]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
Aga76 Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dzień dobry :loveu: Pozdrawiamy ciepło i piątkowo. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 A my pozdrawiamy sobotnio...:loveu: Też troche zapracowani, ale juz łapiemy oddech... pzdr. Quote
WinterGirl Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 HallO spadamy delikatnie jak płatki śniegu zaglądamy, najpierw nosek, główka... i już jesteśmy obok cioteczek bGirl rozpoczyna kolejny dzień leniuszka.. jeszcze w piżamce i bamboszach z kubełkiem kawuchy, powolutku literka po literce klikam kilka skromych zdań... *** teraz kieruje kroki w stronę naszych cioteczek.... miluchnej niedzieli [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
eria Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 dzień dobry Karinko w niedzielny poranek :cool3::loveu: Quote
WinterGirl Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 i ta czarna część dueciku "Pan Tadeusz" [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
Vasco Irjar Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 I my witamy i dziękujemy za odwiedzinki i miłe słowka :loveu: Quote
Chianti Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Śliczne zdjęcia :loveu: Cleo słodka! Teddy także! ;) Pozdrawiamy i o więcej zdjęć prosimy ;D Quote
WinterGirl Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Witajcie Vasco Irjar Pati_Lilly proszę usiąść wygodnie tzn wcisnąć się między Teddiego i Cleonię duecik troszkę miejsca zajmuje.... [SIZE=2]zapraszamy częściej [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][SIZE=1]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
eria Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/TEDDY/DSCN8503.jpg :loveu::loveu::loveu: jak miło Teddusia zobaczyć !!:loveu: i to jego wielkie czarne łapsko :cool3: a ja Was odwiedziłam na photobuckecie - i się rozpływam !! : http://s161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/?action=view¤t=DSCN7420.jpg Quote
Asiaczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ale nam się bgirl rozpisała!!! Super! Rzeczywiście wygląda na to, że ma więcej wolnego czasu...:lol: A ja się cieszkam, że znowu zobaczyłam fotki Czarnego potffora! Troszke niewyraźne, ela zawsze!:loveu: pzdr. Quote
WinterGirl Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 ..mój potfforek robi maślane oczka za słodycz słów.. fotaski takie mniej czy więcej (nie) wyraźne z wyników zabawy małego "diabełka" któtego i tak ILY a czas staram łapać garściami i dobrze wykorzystywać z tymi "czworonożnymi i dwunożnymi" bliskimi.... ciastkowe potworaki się tak rozleniwiły dzisiejszym dniem, że ciężko bGirl będzie namówić je na wyjście z ciepłego łóżeczka, dreptam próbować... [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
Bzikowa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ah, Wasz bannerek w podpisie jest boski! :loveu: Wielki brat Teddy też piękny.. ah ta bródka :cool3: Białasowe pozdrowienia :diabloti: Quote
a_ga.isk Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witam się ;] Dawno mnie nie było, no ale cóż cierpię ostatnio na TBC ;] http://i161.photobucket.com/albums/t201/WinterGirl___/TEDDY/DSCN8507.jpg Cudneee ^^ Pozdrawiam ;) Quote
Kasia_zg Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Witamy cioteczke Karinke i jej słodki duecik Fotusie są cudowne fajniusio zobaczyć znów te urocze pysie:loveu: Pozdrawiamy Quote
Dzaga Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Dzień dobry, coś duecik się dziś nie odzywa :hmmmm:? Quote
Pimpek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Hej !:multi: Bannerek ładny a fotki jak zwykle cudne ;) Quote
WinterGirl Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Witam ...nareszcie bGirl może zerknąc tu i tam widze moim małymi oczkami, że nasz banerek wzbudził sporo zachwytu co bardzo mnie cieszyi potfforki... Bzikowa, gassira, Pimpek & eria buzial a_ga.isk oj mamy często ten sam objaw, więc w pełni rozumiemy i czekamy na te "lepsze dni..." Dzaga potfforaki to głośne wiercipiętki, mogę pod tym zdaniem podpisać się obiema łapkami.... poraz zamknąć oczka kolejny dzionek przed nami.. mięciutkich senków [FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS][FONT=Comic Sans MS]Cleo & Ciasteczkowy POTWOREK Quote
ariss Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 czy na nowe czarno-białe fotki to my możemy liczyć?:lol: Quote
olifka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Cześć :calus: Mam nadzieje że już nas tak na długo nie opuścicie! Bardzo się cieszę że jesteście. I liczę na fotki :evil_lol: Pozdr.:loveu: Quote
eria Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 gassira napisał(a):czy na nowe czarno-białe fotki to my możemy liczyć?:lol: no właśnie !!! baaaardzo proimy o dużo pięknych czarno-białych fotek z przewagą czarnych :evil_lol: Quote
Recommended Posts