Nilsson Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Poszedł do moich znajomych:lol:.Ich córka chodziła dziennie z nim na spacery(pomagała mi) i się w nim zakochała:loveu:,a potem reszta rodziny.Spał pierwszą noc w nowym domku.Nad ranem przyszedł do sypialni i Pani pozwoliła mu się w nogach położyć.Był szczęśliwy.Jak będę miała nowe zdjęcia to wstawię.A i jeszcze ;przed adopcją nie zwracał uwagi na kota a po adopcji go pogonił:evil_lol: ale Pani mówiła że z tym problemem sobie poradzi.;) Quote
malawaszka Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 ale cudownie!!!!!! tyle się biedak naczekał a teraz proszę - własnego kota do ganiania ma nawet :multi: Quote
sybil Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 Szerk, Ty Szczęściarzu, powodzenia :Cool!::ylsuper::bigcool: Quote
Onaa Posted July 27, 2012 Posted July 27, 2012 Czytam i nie wierzę :) :) :) ! Czekam na zdjęcia z nowego domku. Wspaniale ! Quote
Zofija Posted July 29, 2012 Author Posted July 29, 2012 Super, super, super!!!!! Nilsson Ty to masz nosa do psiaków, oprócz Czesława:diabloti: Quote
Nilsson Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Zofija napisał(a):Super, super, super!!!!! Nilsson Ty to masz nosa do psiaków, oprócz Czesława:diabloti: Przepraszam bardzo,CZESŁAWA sobie nie wybierałam:eviltong:,tylko mi go wybrano a ja nie mając wyjścia:shake: zgodziłam się:-( Quote
Recommended Posts