Waxy Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Powiem tak : Westie ma papiery ale podrabiane :placz::-(:crazyeye: wiem to dziwne ale to mama do odbierała te papiery nie ja bo była zima i musiałam iść z małym do samochodu. Oczywiście ja bym sprawdziła wszystko. Tatuaż? Ani śladu, po prostu Westie jest nie rasowy :placz: Ale i tak podobny :loveu: i kochany :loveu: . A jak tam wasze białe pociechy :loveu: My właśnie z lasu wróciliśmy :eviltong: Mały szalał jak... :) Na polach także byliśmy :evil_lol: Mamy nawet zdjęcie: [url]http://img517.imageshack.us/img517/6393/p1010071ql8.jpg[/url] Dajemy linkiem bo nam sie nie chce zmniejszać :razz: Lenie z nas :eviltong: [b]Emidu[/b] możesz podać link do strony :razz: ? Chciałabym zobaczyć twoją pociechę bo widzę ją tylko w awatarze :loveu: . A co u Urwiska? Dawno go tu nie widziałam :eviltong: :cool3: Quote
emidu Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Szkoda, ze podrabiane papiery, ale i tak jest śliczny. Moja stronka - jestem w trakcie aktualizowania i uczenai się co do czego, więc jest tam dosyć ubogo, ale oto adres [URL]http://emidu.fm.interia.pl/index.html[/URL] Waxy, a kiedy twoja stronka będzie? Quote
Waxy Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Jeszce nie wiemy mamy tylko szablon ale nie mamy HTML bo nie umiemy :eviltong: ale raczej na czwartek będzie :eviltong: Twój westie jest przepiękny :loveu: Strasznie mi się podoba. Skoro jesteśmy obydwie z Gdańska może się kiedyś spotkamy :eviltong: ? Gdzie dokładnie mieszkasz? Bo ja na Chełmie :razz: Quote
emidu Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Jasne:) Mieszkam nie tak daleko od Ciebie, bo na Siedlcach;) Quote
Waxy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 to może kiedyś byśmy się spotkały :razz: Nauczysz mnie coś o wystawach :razz: A tak propo ile masz lat :cool3: ? Quote
Waxy Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 dość duża różnica wiekowa :evil_lol: ja mam 12 :evil_lol: no jak papiery są podrabiane to w madisonie też organizują wystawy :razz: mogę się przecież poduczyć nie na darmo :razz: mm tylko kiedy my się spotkamy :razz: ? Quote
emidu Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 W madisonie te wystawy te nawet nei zalążek tych prawdziwych. To poprostu konkursy najakiegoś tam piesk (np. najmniejszy, największy, naj bardziej podobny do właściciela itd.) Byłąm na niej w zeszłym roku, bo chciałam sprawdzić jak Nuta będzie sie zachowywać. A spotkac sie mozemy no cóż, juz niedługo:) Wkońcu zaczynają sie zaraz wakacje:D A różnica wiekowa mi osobiście zupełnie nie przeszkadza. Jakby co to zgadamy się na gg. Quote
Waxy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Jasne :razz: a szkoda że ni taka dla ''kundelków'' chciałabym ;) Jasne zagadamy na GG. Moje w profilu :razz: A jak poszło tam w madisonie nucie :razz: ? Quote
emidu Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ta w Madisonie jest dla wszystkich piesków. Obojętnie czy nierasowe czy rasowe. W zeszłym roku tylko sie pzreszłyśmy po "ringu". Niby byłyśmy w Klasie" małych psów, ale okazoało sie, ze to własciwie konkurs na najmniejszego piseka. Tak wiec mimo, ze Nuta jest nieduża, dalej przeszedł jakiś chiński grzywacz, pomperianian, jakis kundelek, york i nie pamiętam czy jeszcze jakieś pieski. Ale zawsze można spróbować w innych konkurencjach, bo jest ich troche. Wyśle Ci pw z moim numerem gadu. Quote
Waxy Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Ja ci odesłałam ;) Nie no szkoda ale sie przyda taka lekcja :razz: A co u Sylwi i jej Urwiska? Dawno nie słyszałam nic o nich :razz: Quote
asiątko31 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 mam na imię Joanna i mieszkam we Wrocławiu. mam psa spaniela angielskiego który ma 4 lata. nie pracuje i jestem na recie wiec mam dożo czasu na mojego urwisa Maja swoje humorki ale jest taki kochany i tak potrafi mnie rozbawić i okazać swoje uczucia wdzięczność. Quote
Bzikowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No to my też się witamy :hand: Z tej strony Ania z (pod)Warszawy z 3-letnim B(e)zikiem :) Ja jestem zapracowaną liceaslistką ;) Od 3 miesięcy chodzimy też z białym na agility do warszawskiego klubu cavano :) Quote
Waxy Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No witamy oby dwie na dogomanii :razz: [b]an_bzik[/b] masz westa tak? Masz może jego zdjęcia :razz: Z jakiej hodowli? Czy chodzicie na wystawki :razz: ? Przepraszam za pytania ale lubię się dowiadywać nowych rzeczy :razz: Quote
Bzikowa Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Tak, mam westa, pisałam o tym przedstawiając się :) Ma 3 lata i jest z hodowli Grandiflora :) No właśnie ja sobie jakoś wystawy olałam i teraz tego żałuję... Bezik jest po dobrym tatusiu w końcu. I się przymierzam żeby pójscna jakąs wystawę mimo wieku mojego białego. Tylko nie wiem czy jest jeszcze sens...:cool1: Waxy, czy to nie ty się pytałaś w dziale agility czy westy się nadają? ps przepraszamy za tak późną odpowiedź ;) Quote
Waxy Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Witamy :D jest sens chodzenia na wystawy nawet w takim wieku :razz: Tak to ja się pytałam czy westy się do agility nadają :razz: Nie szkodzi że za późno :eviltong:, ważne byś spędzała tutaj jak najwięcej czasu ze swoim pieskiem :eviltong: Quote
Bzikowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 No ja właśnie nie wiem czy jest sens ZACZYNAĆ wystawy :P Ale doszłam do wniosku ze się chłopak marnuje :loveu: więc sprónujemy chyba w październku na warszawskiej krajóweczce :) Quote
Waxy Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Przyjedziemy was obejrzeć ;) Niestety mój biały przyjaciel nie jest do końca zgodny ze wzorcem jeśli mogę to powiedzieć, zbyt wydłużony pyszczek :placz: mimo że ma tylko 10 miesięcy :razz:, ale i tak jest kochanym psem :razz:. No no czekamy na zdjęcia i wydrap go tam za uszami :razz: Mój to uwielbia :eviltong: Quote
emidu Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='an_bzik']No ja właśnie nie wiem czy jest sens ZACZYNAĆ wystawy :P Ale doszłam do wniosku ze się chłopak marnuje :loveu: więc sprónujemy chyba w październku na warszawskiej krajóweczce :)[/quote] Jest jest! Ja też niedawno zaczełam, mimo, że moja sunia trzy latka juz ma;) Pierwszy malutki sukces już za nami. Quote
Bzikowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Własnie rozmawiałam dziś w ZK z panią, która powiedziała mi, żebym na jakieś laury ogromne nie liczyła bo inne psy w jego wieku są już wyćwiczone w wystawach itp. Ale kurczę, czy pies który idzie na wystawę musi umieć coś poza tym, żeby ładnie chodził i stał ? Myślę, że w 2 miesiące jestem w stanie nauczyć go ładnie stać w pozycji wystawowej przez kilkanaście sekund (bo to chyba do tego się sprowadza, jeśli sie mylę to mi powiedzcie;)) Porozmawiam jutro jeszcze z jego hodowcą bo jutro jedziemy na trymowanie :) Quote
emidu Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Myśle, ze większe znaczenie ma sposób zaprezentowania psa i sam pies. Coz tego, ze inne psy sa wystawione załuzmy od szczeniaka, ale jeśli Twój pies będzie przewyższał takie urodą i będzie jak najbardziej zblizony do ideału a śędziemu przepadnei do gustu to czemu nie. Kto wie, moze i jakąś lokate zgarniecie. Ja na większych wystawach na nic poza oceną nie licze, ale nigdy nic nie wiadomo. Quote
Incunabula Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='an_bzik']Ma 3 lata i jest z hodowli Grandiflora :)[/QUOTE] A jakie ma imię w rodowodzie? Pewnie go znam :loveu: . Quote
Bzikowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 Blaze Of Glory Grandiflora :razz: Skąd możesz znać mojego psa? :eviltong: Quote
duzebzium Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [SIZE=2]Właśnie zalogowałam sie na tej stronce :p wiec sie przedstawie :] Nazywam sie Magda :] Jestem posiadaczka dwóch suczek Westie : Fifki i Zuzi :cool3:[/SIZE] Quote
kaskaSz Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Witaj, może coś więcej o sobie i psiakach :cool3: Skąd jesteście, czym się interesujesz, skąd są Twoje psiaki? No i koniecznie zdjęcia. Fajny nick :evil_lol: Quote
Recommended Posts