anetta Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ale super galeryjka :biggrina: Milo sie czyta i oglada ;) Pozdrowienia od jamnisi 13-latki :eviltong: Smyranko dla Tobiaszka :p :roflt: ciezki dzien mial hahahah http://img181.imageshack.us/img181/1503/img3281bi5.jpg Zmniejsz zdjecia do 500x500. Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='anetta']Ale super galeryjka :biggrina: Milo sie czyta i oglada ;) Pozdrowienia od jamnisi 13-latki :eviltong: Smyranko dla Tobiaszka :p :roflt: ciezki dzien mial hahahah http://img181.imageshack.us/img181/1503/img3281bi5.jpg Zmniejsz zdjecia do 500x500. A dzięki, dzięki Tobiasz również pozdrawia twoją jamnisie :););) Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 kolejne zdjęcia Tobiasza :) Ale mi ten mój pancio zawinął uszy :D Ale ja tak lubie:loveu::loveu: Filozoff:cool1::cool1: Quote
Asia_M Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Wujaszek, masz taką bluzę jak mój brat, hehehe Tobi jak zwykle piękny i pięknie pozuje. Gdzie on się z tym plecaczkiem wybiera? Do szkoły? :lol: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Asia_M napisał(a):Wujaszek, masz taką bluzę jak mój brat, hehehe Tobi jak zwykle piękny i pięknie pozuje. Gdzie on się z tym plecaczkiem wybiera? Do szkoły? :lol: hehehe... ta zielona Addidasa??? :D A to mój plecak cioteczko :D Tobi jest taki mądry, że nie potrzebna mu szkoła:D :evil_lol::evil_lol: Quote
Asia_M Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 matusz5 napisał(a):hehehe... ta zielona Addidasa??? :D A to mój plecak cioteczko :D Tobi jest taki mądry, że nie potrzebna mu szkoła:D :evil_lol::evil_lol: Myślałam, że może chodzi tam nauczać, a w plecaku nosi kartkówki studentów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Asia_M napisał(a):Myślałam, że może chodzi tam nauczać, a w plecaku nosi kartkówki studentów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: tak właśnie tak :D :P robi bardzo dużo kartkówek, bo nie uczą sie w ogóle ci dzisiejsi studenci !! :evil_lol::evil_lol: Quote
Asia_M Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 matusz5 napisał(a):tak właśnie tak :D :P robi bardzo dużo kartkówek, bo nie uczą sie w ogóle ci dzisiejsi studenci !! :evil_lol::evil_lol: Czy to jakiś osobisty przytyk?:cool1: hehehehehe, No fakt nie uczę się zbyt dużo, bo na dogo przesiaduję:lol: Ciekawe jak to z Tobą będzie Wujaszku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Ci będzie robił kartkówki Tobiaszek! Oj będzie!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 i kolejne foteczki :D :):) Uśmiechnij się do mnie tak jak ja uśmiecham się do Ciebie ;) :) ooooaaAaa :evil_lol::evil_lol: Quote
milena182 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 hej masz przepieknego jamniczka,faktycznie wyglada jak 2latek.moj w tym wieku tez nie mial wogole siwych włosków:diabloti:milo poznac chlopaka ktory lubi dlugie zminiaturyzowane dobki:eviltong: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 [quote name='milena182']hej masz przepieknego jamniczka,faktycznie wyglada jak 2latek.moj w tym wieku tez nie mial wogole siwych włosków:diabloti:milo poznac chlopaka ktory lubi dlugie zminiaturyzowane dobki:eviltong: ja je kocham ! :) a najbardziej swojego Tobiaszka :):loveu::loveu: i jego córeczkę Nukę:loveu::loveu: Quote
Matusz Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Nachste Bilden herr Tobiasz :D :eviltong::eviltong: Quote
milena182 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 no kurde ty to nie zalujesz tych zdjec,ja jak daje to po jednym z kazdego psow:diabloti::razz: Quote
Asia_M Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Z Tobiaszka jest straszna pięknota :) Mógłby na wystawach startować:lol: Quote
Viz Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Heh, Tobi śliczny jest ;) Mojego Teddy'ego też dostałam jak miałam 12 lat. Aktualnie Teddy ma 5 lat. ;):loveu: Zalicza się do grona sportowych jamników. :evil_lol: Oprócz Teddka mieszka ze mną jeszcze piękniś, rodowodowy długowłosy miniaturowy jamniś Lupo. :loveu: http://img162.imageshack.us/img162/6569/p1010048xi0.jpg W każdym razie witamy w gronie jamnikomaniaków. ;) Quote
AMIŚKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Matusz mam do Ciebie wielka prosbę. W schronie w SUwałkach jest jamnik http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3833842#post3833842 Bardzo chcemy mu pomóc ale to bardzo daleko od nas:lol: Może Ty mógłbyś cos zadzialać?? BNardzo proszę:lol: Quote
Matusz Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='AMIŚKA'] Matusz mam do Ciebie wielka prosbę. W schronie w SUwałkach jest jamnik http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3833842#post3833842 Bardzo chcemy mu pomóc ale to bardzo daleko od nas:lol: Może Ty mógłbyś cos zadzialać?? BNardzo proszę:lol: ok, zobacze co się da zrobić AMIŚKA :) Quote
Asia_M Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Szkoda Wujaszku, że Twoi Rodzice nie chcą się zgodzić na więcej psiaków:-( . Widac że Tobiaszowi przydałby się towarzysz. Pewnie nudzi się jak Ty jesteś w szkole :eviltong: Quote
Matusz Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Asia_M napisał(a):Szkoda Wujaszku, że Twoi Rodzice nie chcą się zgodzić na więcej psiaków:-( . Widac że Tobiaszowi przydałby się towarzysz. Pewnie nudzi się jak Ty jesteś w szkole :eviltong: nom szkoda....:shake::shake: no ale nic nie zrobisz.... już nie mogę sie doczekać kiedy wybuduję swój własny dom ! wtedy to będzie zwierzyniec :evil_lol::lol: Quote
Coffee&Nera Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Piękny... Cudowny ! Wytarmos... O ile moge zapytac ile on ma? Latek badź miesiecy? I czy mogłabym go sobie dać na pulpitek :D bo mój własny Ares już mi sie znudził na nim :P Naprawde Tobi jest cudowny... chciałabym go poznać osobiscie :D Pozdrawiam- Aneta i Ares :D Quote
Matusz Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Nerul napisał(a):Piękny... Cudowny ! Wytarmos... O ile moge zapytac ile on ma? Latek badź miesiecy? I czy mogłabym go sobie dać na pulpitek :D bo mój własny Ares już mi sie znudził na nim :P Naprawde Tobi jest cudowny... chciałabym go poznać osobiscie :D Pozdrawiam- Aneta i Ares :D możesz sobie go wziąć na pulpit :) pewnie i tak to już zrobiłas??;> :eviltong::eviltong: a Tobiasz ma 6 lat :) a skad jestes ?? jak z Ostródy to zapraszam do poznania :D Quote
Coffee&Nera Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ja z Rzeszowa xD gratis niepelnoletnia no to wiesz... rodzina sie nigdy by niezgodziła :P Moze jak sobie kupie malucha na wyprzedazy to sie doturlam... Ale serio już psiak na pulpicie... Widze ze ludzie sa tutaj bardzo mili... troche sie bałam ze mnie niezaakceptujecie. Mnie i Aresa :p Quote
Matusz Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Nerul napisał(a):Ja z Rzeszowa xD gratis niepelnoletnia no to wiesz... rodzina sie nigdy by niezgodziła :P Moze jak sobie kupie malucha na wyprzedazy to sie doturlam... Ale serio już psiak na pulpicie... Widze ze ludzie sa tutaj bardzo mili... troche sie bałam ze mnie niezaakceptujecie. Mnie i Aresa :p no to tochę masz daleko :D hehehe... rzut beretem i jestes:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jak widzisz nie gryziemy :D :) Pozdrów Areska :) a przy okazji to wejdź na ten wątek - też Aresa z schroniska w Ostródzie:-( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2758987#post2758987 Quote
Recommended Posts