Jump to content
Dogomania

Przegubowo - Ruda galeria zdjęciowa Tobiasza :-) 15.02.2001-10.09.2013 [*]

Recommended Posts

• Replies 15.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Asia_M napisał(a):
Wujaszek, masz taką bluzę jak mój brat, hehehe

Tobi jak zwykle piękny i pięknie pozuje. Gdzie on się z tym plecaczkiem wybiera? Do szkoły? :lol:

hehehe... ta zielona Addidasa??? :D

A to mój plecak cioteczko :D Tobi jest taki mądry, że nie potrzebna mu szkoła:D :evil_lol::evil_lol:

Posted

matusz5 napisał(a):
hehehe... ta zielona Addidasa??? :D

A to mój plecak cioteczko :D Tobi jest taki mądry, że nie potrzebna mu szkoła:D :evil_lol::evil_lol:

Myślałam, że może chodzi tam nauczać, a w plecaku nosi kartkówki studentów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Asia_M napisał(a):
Myślałam, że może chodzi tam nauczać, a w plecaku nosi kartkówki studentów :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

tak właśnie tak :D :P robi bardzo dużo kartkówek, bo nie uczą sie w ogóle ci dzisiejsi studenci !! :evil_lol::evil_lol:

Posted

matusz5 napisał(a):
tak właśnie tak :D :P robi bardzo dużo kartkówek, bo nie uczą sie w ogóle ci dzisiejsi studenci !! :evil_lol::evil_lol:

Czy to jakiś osobisty przytyk?:cool1: hehehehehe, No fakt nie uczę się zbyt dużo, bo na dogo przesiaduję:lol: Ciekawe jak to z Tobą będzie Wujaszku:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ale Ci będzie robił kartkówki Tobiaszek! Oj będzie!!!:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

hej masz przepieknego jamniczka,faktycznie wyglada jak 2latek.moj w tym wieku tez nie mial wogole siwych włosków:diabloti:milo poznac chlopaka ktory lubi dlugie zminiaturyzowane dobki:eviltong:

Posted

[quote name='milena182']hej masz przepieknego jamniczka,faktycznie wyglada jak 2latek.moj w tym wieku tez nie mial wogole siwych włosków:diabloti:milo poznac chlopaka ktory lubi dlugie zminiaturyzowane dobki:eviltong:

ja je kocham ! :) a najbardziej swojego Tobiaszka :):loveu::loveu: i jego córeczkę Nukę:loveu::loveu:

Posted

Szkoda Wujaszku, że Twoi Rodzice nie chcą się zgodzić na więcej psiaków:-( . Widac że Tobiaszowi przydałby się towarzysz. Pewnie nudzi się jak Ty jesteś w szkole :eviltong:

Posted

Asia_M napisał(a):
Szkoda Wujaszku, że Twoi Rodzice nie chcą się zgodzić na więcej psiaków:-( . Widac że Tobiaszowi przydałby się towarzysz. Pewnie nudzi się jak Ty jesteś w szkole :eviltong:

nom szkoda....:shake::shake: no ale nic nie zrobisz.... już nie mogę sie doczekać kiedy wybuduję swój własny dom ! wtedy to będzie zwierzyniec :evil_lol::lol:

Posted

Piękny... Cudowny ! Wytarmos... O ile moge zapytac ile on ma? Latek badź miesiecy? I czy mogłabym go sobie dać na pulpitek :D bo mój własny Ares już mi sie znudził na nim :P Naprawde Tobi jest cudowny... chciałabym go poznać osobiscie :D Pozdrawiam- Aneta i Ares :D

Posted

Nerul napisał(a):
Piękny... Cudowny ! Wytarmos... O ile moge zapytac ile on ma? Latek badź miesiecy? I czy mogłabym go sobie dać na pulpitek :D bo mój własny Ares już mi sie znudził na nim :P Naprawde Tobi jest cudowny... chciałabym go poznać osobiscie :D Pozdrawiam- Aneta i Ares :D

możesz sobie go wziąć na pulpit :) pewnie i tak to już zrobiłas??;> :eviltong::eviltong:

a Tobiasz ma 6 lat :) a skad jestes ?? jak z Ostródy to zapraszam do poznania :D

Posted

Ja z Rzeszowa xD gratis niepelnoletnia no to wiesz... rodzina sie nigdy by niezgodziła :P Moze jak sobie kupie malucha na wyprzedazy to sie doturlam... Ale serio już psiak na pulpicie... Widze ze ludzie sa tutaj bardzo mili... troche sie bałam ze mnie niezaakceptujecie. Mnie i Aresa :p

Posted

Nerul napisał(a):
Ja z Rzeszowa xD gratis niepelnoletnia no to wiesz... rodzina sie nigdy by niezgodziła :P Moze jak sobie kupie malucha na wyprzedazy to sie doturlam... Ale serio już psiak na pulpicie... Widze ze ludzie sa tutaj bardzo mili... troche sie bałam ze mnie niezaakceptujecie. Mnie i Aresa :p

no to tochę masz daleko :D hehehe... rzut beretem i jestes:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

jak widzisz nie gryziemy :D :) Pozdrów Areska :)

a przy okazji to wejdź na ten wątek - też Aresa z schroniska w Ostródzie:-(

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2758987#post2758987