Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No cóż, tak to bywa z psiakami, wtedy kiedy kochane i zadbane mogłyby jeszcze pożyć niespodziewanie odchodzą. Pustka po każdej z nich jest ogromna.
Czy Bajeczka była u Babci z Sonią ?

ladyahia napisał(a):
Niestety nie na wsi Bianeczko, były u mojej mamy w innej dzielnicy Warszawy :smile:

No to dałam plamę, ja zawsze na wakacje jeździłam do babci na wieś i jakoś tak włączył mi się ten tryb myślenia :evil_lol:

• Replies 369
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nasza babcia mieszka w mieście niestety:-( tak jak my. Szczęście że i my i babcia mieszkamy przy lesie i nie są skazane na spacery po bruku między blokami. A u babci były razem:-)razem jak wszędzie. Osobno to one tracą chęci do życia. Jakiś miesiąc temu Bajka złamała pazur,a że leciała krew myślałam że coś z łapą,na ręce i do lekarza a Sonia została w domu. Bajka wróciła z opatrunkiem po 15 min. a tak się cieszyły i witały jakby się po roku zobaczyły ;-)

Posted

A tak w ogóle to strasznie fajne z nich psiaki :-) Sonia nauczyła Bajkę wszystkich glupot i psot;-) Bajce już dawno wyrosły różki;-) i to wcale nie jest taki grzeczny charakterek jak kiedyś. Jedna nakręca drugą :-)

Posted

[quote name='ladyahia']A tak w ogóle to strasznie fajne z nich psiaki Sonia nauczyła Bajkę wszystkich glupot i psot Bajce już dawno wyrosły różki i to wcale nie jest taki grzeczny charakterek jak kiedyś. Jedna nakręca drugą [/QUOTE]

No to piknie! A taki był aniołeczek!:)
Całuski dla Was, Kochane! :)

Posted

[quote name='ladyahia']A tak w ogóle to strasznie fajne z nich psiaki :-) Sonia nauczyła Bajkę wszystkich glupot i psot;-) Bajce już dawno wyrosły różki;-) i to wcale nie jest taki grzeczny charakterek jak kiedyś. Jedna nakręca drugą :-)[/QUOTE]

Lubię takie diabełki:diabloti:

Moja nowa sunia - Lufka jest taka grzeczna, jakby jej nie było. Mam nadzieję że z czasem rozbryka się tak samo jak Bajeczka.

Posted

Oj rozbryka się :-) Bajeczka też była taka ciepła kluska. Tylko że Sonia nigdy nie była aniołkiem, a to co jedna wymyśli to druga robi. No i mam teraz dwa niegrzeczne, rozpuszczone psy ;-) nawet już słuch tak samo wybiórczy jak u Soni. Ale ile to radości ;-)

• 2 weeks later...
Posted

Moje maluchy dziś pojechały znów do babci na 10 dni. Oj jak się cieszyły na babcię i dziadka :-) Babcia zaraz nakarmiła mięchem, dziadek przekupił herbatnikami na deser :-) Bajka już się tam czuje jak u siebie, nawet na mnie nie spojrzała :-( najadly się, pobawiły z dziadkiem i poszły spać do babcinego łożka, a mi się już tęskni za nimi:-( żeby Sonia była grzeczniejsza to pojechałyby nad morze, a przez nią Bajka ma plecy, bo ją można wszędzie wziąć,ale tęskni za Sonią i jest smutna

• 2 weeks later...
Posted

Strasznie się stęskniłam za moimi małymi jak były u dziadków, a teraz już moje stadko śpi, a Bajeczka jak zawsze obok mnie, przytulona :-) ululana do snu drapaniem za uszkiem i po brzuszku :-)

• 1 month later...
Posted

Ależ ten czas leci ... :) świętujecie ?
wspaniała sunia się Wam trafiła a Bajeczce się trafił wspaniały dom !!!
najlepszego dla Was wszystkich i jeszcze wielu takich wspólnych rocznic życzę :loveu:
głaski dla obu sunieczek :lol:

• 1 month later...
Posted

ladyahia napisał(a):
Dziewczyny czy wiecie jak wstawiać filmiki? Mam takie śmieszne jak Bajka ogląda tv i jak się bawi z Sonią, a nie mogę sobie poradzić i nie mam jak się pochwalić :-(

Kochana!
Musisz nacisnąć znaczek taśmy filmowej w górnym menu postu.
Tam gdzie są literki, rozmiary czy kolorki pisma.
Jeśli tego nie widzisz to najedź, nie naciskając, myszką na każdy obrazek.
Po sekundzie pojawi się info co to jest np. dodaj obrazek, wstaw link czy dodaj film.
Powodzenia i czekamy na filmik.
:) :) :)

• 2 weeks later...
Posted

Eee już tak próbowałam :-( tyle że z telefonu i nie wychodzi,ale spróbujemy wgrac do komputera, jak się nie uda to wyśle te filmiki do Dif albo Bianki - jak pozwolą :-) Dziewczyny były na szczepieniach i Bajka waży.... 8,20. Ale nasza doktorka powiedziała że nie wygląda na tyle :-) i że jest bardzo ładna, błyszczy się i jest szczęśliwa:-) i że nie każdy musi być szczupły :-) Trochę mnie pocieszyla bo jak Bajka staneła na ta wagę to myslałam że popsuta ...

Posted

ladyahia napisał(a):
Eee już tak próbowałam :-( tyle że z telefonu i nie wychodzi,ale spróbujemy wgrac do komputera, jak się nie uda to wyśle te filmiki do Dif albo Bianki - jak pozwolą :-) Dziewczyny były na szczepieniach i Bajka waży.... 8,20. Ale nasza doktorka powiedziała że nie wygląda na tyle :-) i że jest bardzo ładna, błyszczy się i jest szczęśliwa:-) i że nie każdy musi być szczupły :-) Trochę mnie pocieszyla bo jak Bajka staneła na ta wagę to myslałam że popsuta ...

Aaaa z telefonu. To nie wiem. Albo nie pamiętam! ;)
Całuski dla Ciebie i dla grooobej Bajeczki! I dla tej małej wrzaskliwej Iskiereczki również.

• 1 month later...
Posted

W zeszłym roku był wyjazd w góry, ale już w tym Bajeczka bieże udział w przygotowaniach do świat :-) ucieszyła się że jej ładne drzewko wyrosło samo w pokoju, zaniosła sobie wszystkie kostki pod choinkę i sprobowała wszystkich świątecznych dań :-) lubi święta :-)

• 3 weeks later...