bianka0 Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 No cóż, tak to bywa z psiakami, wtedy kiedy kochane i zadbane mogłyby jeszcze pożyć niespodziewanie odchodzą. Pustka po każdej z nich jest ogromna. Czy Bajeczka była u Babci z Sonią ? ladyahia napisał(a):Niestety nie na wsi Bianeczko, były u mojej mamy w innej dzielnicy Warszawy :smile: No to dałam plamę, ja zawsze na wakacje jeździłam do babci na wieś i jakoś tak włączył mi się ten tryb myślenia :evil_lol: Quote
ladyahia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Nasza babcia mieszka w mieście niestety:-( tak jak my. Szczęście że i my i babcia mieszkamy przy lesie i nie są skazane na spacery po bruku między blokami. A u babci były razem:-)razem jak wszędzie. Osobno to one tracą chęci do życia. Jakiś miesiąc temu Bajka złamała pazur,a że leciała krew myślałam że coś z łapą,na ręce i do lekarza a Sonia została w domu. Bajka wróciła z opatrunkiem po 15 min. a tak się cieszyły i witały jakby się po roku zobaczyły ;-) Quote
ladyahia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 A tak w ogóle to strasznie fajne z nich psiaki :-) Sonia nauczyła Bajkę wszystkich glupot i psot;-) Bajce już dawno wyrosły różki;-) i to wcale nie jest taki grzeczny charakterek jak kiedyś. Jedna nakręca drugą :-) Quote
Hotel KADIF Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='ladyahia']A tak w ogóle to strasznie fajne z nich psiaki Sonia nauczyła Bajkę wszystkich glupot i psot Bajce już dawno wyrosły różki i to wcale nie jest taki grzeczny charakterek jak kiedyś. Jedna nakręca drugą [/QUOTE] No to piknie! A taki był aniołeczek!:) Całuski dla Was, Kochane! :) Quote
bianka0 Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='ladyahia']A tak w ogóle to strasznie fajne z nich psiaki :-) Sonia nauczyła Bajkę wszystkich glupot i psot;-) Bajce już dawno wyrosły różki;-) i to wcale nie jest taki grzeczny charakterek jak kiedyś. Jedna nakręca drugą :-)[/QUOTE] Lubię takie diabełki:diabloti: Moja nowa sunia - Lufka jest taka grzeczna, jakby jej nie było. Mam nadzieję że z czasem rozbryka się tak samo jak Bajeczka. Quote
ladyahia Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Oj rozbryka się :-) Bajeczka też była taka ciepła kluska. Tylko że Sonia nigdy nie była aniołkiem, a to co jedna wymyśli to druga robi. No i mam teraz dwa niegrzeczne, rozpuszczone psy ;-) nawet już słuch tak samo wybiórczy jak u Soni. Ale ile to radości ;-) Quote
ladyahia Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 Difcia a Ty kiedy nas odwiedzisz i zobaczysz Bajeczke w nowym wcieleniu??? Quote
ladyahia Posted July 30, 2013 Posted July 30, 2013 Moje maluchy dziś pojechały znów do babci na 10 dni. Oj jak się cieszyły na babcię i dziadka :-) Babcia zaraz nakarmiła mięchem, dziadek przekupił herbatnikami na deser :-) Bajka już się tam czuje jak u siebie, nawet na mnie nie spojrzała :-( najadly się, pobawiły z dziadkiem i poszły spać do babcinego łożka, a mi się już tęskni za nimi:-( żeby Sonia była grzeczniejsza to pojechałyby nad morze, a przez nią Bajka ma plecy, bo ją można wszędzie wziąć,ale tęskni za Sonią i jest smutna Quote
ladyahia Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Po wakacjach u dziadków obie się odchudzaja:-) Sonia to niejadek, ale jak Bajeczka odmawia obiadu to chyba babcia nieźle musiała je przekarmić :-S Quote
ladyahia Posted August 12, 2013 Posted August 12, 2013 Strasznie się stęskniłam za moimi małymi jak były u dziadków, a teraz już moje stadko śpi, a Bajeczka jak zawsze obok mnie, przytulona :-) ululana do snu drapaniem za uszkiem i po brzuszku :-) Quote
ladyahia Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 Dziś mija rok jak Bajeczka jest z nami :-) :-):-) Quote
Toska1 Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 Ależ ten czas leci ... :) świętujecie ? wspaniała sunia się Wam trafiła a Bajeczce się trafił wspaniały dom !!! najlepszego dla Was wszystkich i jeszcze wielu takich wspólnych rocznic życzę :loveu: głaski dla obu sunieczek :lol: Quote
ladyahia Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Dziękujemy :-) Bajeczka to samo szczeście. Tak ją kocham że czasem się zastanawiam czy jej nie urodziłam :-):-):-) Quote
ladyahia Posted October 26, 2013 Posted October 26, 2013 Dziewczyny czy wiecie jak wstawiać filmiki? Mam takie śmieszne jak Bajka ogląda tv i jak się bawi z Sonią, a nie mogę sobie poradzić i nie mam jak się pochwalić :-( Quote
Hotel KADIF Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 ladyahia napisał(a):Dziewczyny czy wiecie jak wstawiać filmiki? Mam takie śmieszne jak Bajka ogląda tv i jak się bawi z Sonią, a nie mogę sobie poradzić i nie mam jak się pochwalić :-( Kochana! Musisz nacisnąć znaczek taśmy filmowej w górnym menu postu. Tam gdzie są literki, rozmiary czy kolorki pisma. Jeśli tego nie widzisz to najedź, nie naciskając, myszką na każdy obrazek. Po sekundzie pojawi się info co to jest np. dodaj obrazek, wstaw link czy dodaj film. Powodzenia i czekamy na filmik. :) :) :) Quote
ladyahia Posted November 10, 2013 Posted November 10, 2013 Eee już tak próbowałam :-( tyle że z telefonu i nie wychodzi,ale spróbujemy wgrac do komputera, jak się nie uda to wyśle te filmiki do Dif albo Bianki - jak pozwolą :-) Dziewczyny były na szczepieniach i Bajka waży.... 8,20. Ale nasza doktorka powiedziała że nie wygląda na tyle :-) i że jest bardzo ładna, błyszczy się i jest szczęśliwa:-) i że nie każdy musi być szczupły :-) Trochę mnie pocieszyla bo jak Bajka staneła na ta wagę to myslałam że popsuta ... Quote
Hotel KADIF Posted November 11, 2013 Posted November 11, 2013 ladyahia napisał(a):Eee już tak próbowałam :-( tyle że z telefonu i nie wychodzi,ale spróbujemy wgrac do komputera, jak się nie uda to wyśle te filmiki do Dif albo Bianki - jak pozwolą :-) Dziewczyny były na szczepieniach i Bajka waży.... 8,20. Ale nasza doktorka powiedziała że nie wygląda na tyle :-) i że jest bardzo ładna, błyszczy się i jest szczęśliwa:-) i że nie każdy musi być szczupły :-) Trochę mnie pocieszyla bo jak Bajka staneła na ta wagę to myslałam że popsuta ... Aaaa z telefonu. To nie wiem. Albo nie pamiętam! ;) Całuski dla Ciebie i dla grooobej Bajeczki! I dla tej małej wrzaskliwej Iskiereczki również. Quote
ladyahia Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 W zeszłym roku był wyjazd w góry, ale już w tym Bajeczka bieże udział w przygotowaniach do świat :-) ucieszyła się że jej ładne drzewko wyrosło samo w pokoju, zaniosła sobie wszystkie kostki pod choinkę i sprobowała wszystkich świątecznych dań :-) lubi święta :-) Quote
bianka0 Posted December 23, 2013 Author Posted December 23, 2013 Dawno nie zaglądałam do Bajeczki, przepraszam. Baaaardzo proszę o chociaż jedno jej zdjęcie. Quote
ladyahia Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Wesołych Świąt Bianeczko :-) Podaj mi jeszcze raz swojego maila bo do dogomanii nie mam siły -wyślę Tobie nie jedno zdjęcie i filmiki z Bajeczką :-) Quote
bianka0 Posted December 25, 2013 Author Posted December 25, 2013 Ja również życzę WESOŁYCH ŚWIĄT dla całej rodzinki.:iloveyou: Mój mail [email protected] Quote
ladyahia Posted January 14, 2014 Posted January 14, 2014 Bianeczka? Doszły zdjęcia? Bo zapomniałam Cię uprdzić że wysłałam z pożyczonego adresu :-) Buziak? Quote
bianka0 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Ladyahio doszły, ale nie potrafię ich nawet otworzyć. Przesłałam córce na maila, może ona sobie z nimi poradzi jak znajdzie dla matki chwilkę czasu. Quote
bianka0 Posted January 14, 2014 Author Posted January 14, 2014 Jednak udało mi się samej :evil_lol: Quote
Recommended Posts