Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Hhurra dla nowego domku :multi:

No tak wszyscy mają portreciki z urodzinowej imprezki tylko Bianeczkę ululaliście i biedaczka padła :mad:[/quote]

Iwonko ona padła z głodu :evil_lol:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3]Poza tym Bianka wdała się w ciotkę Delmę, bo jest psem grzebiąco- kopiącym.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3]Dzisiaj rozkopywała kretowisko. [/SIZE][/FONT]

Posted

Jssssu ale Ciotki sie rozpisałyście przez weekend ??? Miałam co poczytać :evil_lol:
Bardzo się cieszę, ze zgłosił się domek po suńkę. A jeśli chodzi o allegro to nie wiadomo z jakiego powodu, ludy zaczynają dzwonić jak aukcja się kończy...
I jeszcze jedno... Mam chętnych na konusowatego szczeniora. Baaardzo fajny domek (znam osobiście) ale oni uparli się na samczyka :shake: Dzisiaj zaczynam kampanię reklamową naszych suń (obiecam że zapłacę za sterylkę).

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin, a przede wszystkim kochających państwa dla małych szczylików :loveu:
Alpina dlaczego wyzywasz mnie od wrednych ciotek :eviltong: :crazyeye:[/quote]

Już Ty dobrze wiesz, dlaczego :x
A szczeniory to - sto procent-popadały z przepicia...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ale najlepsza wiadomość to ta o domku... :laola:

Posted

Proszę mi tu nie rozpijać Tsukusia - bo nałogiem zostanie. Ma być porządnym chłopaszkiem.
A donmki na pewno zabiorą i ta ostatnia małą sunieczke - spoko, jeszcze się okaże że zabraknie.
My tez teraz mamy od Lusi jedną mała niepodziankę w schronisku - więc znam ból, choć nasze ślepe jeszcze.

Malce - hopkamy po chatki.
Tsukus - cioteczki z Poznania przesyłają życzonka dla ciebie maluszku i dla rodzeństwa. A dla mamci gratulacje z okazji dobrego wychowania takiej gromadki.

Posted

[quote name='Fusica']I jeszcze jedno... Mam chętnych na konusowatego szczeniora. Baaardzo fajny domek (znam osobiście) ale oni uparli się na samczyka :shake: Dzisiaj zaczynam kampanię reklamową naszych suń (obiecam że zapłacę za sterylkę).[/quote]

To głupio cytować samą siebie...
Domek nie zdecydował się na suńkę. Jadą dzisiaj po malucha z Mszczonowa.

Posted

Niestety szanowne cioteczki teraz w czasie pracy nie mam szansy zaglądać na dogo, dopiero w domu mogę cosik naskrobać. Czekam teraz na gości, wieczorem napiszę coś więcej.

Posted

Nie martwcie się , napewno wszystkie znajdą domki . Są śliczne i kochane . Takie maleńkie bąble .:loveu: Może troszkę potrwa , ale na 100 % wszystkie będą miały kochające domki .

Posted

jest chyba poważna oferta z forum zamojskiego, nie chcę się cieszyć zbyt przedwcześnie, co by nie zapeszyć, zaraz wysyłam zdjęcia tej dziewczynie i napiszę by kontaktowała się z Wami

[URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=100&w=65170423&a=65198245[/URL]

Posted

Czyli [B]Salunia[/B] ma już zaklepany domek? A gdzie, gdzie? Czy może u tego starszego małżeństwa? Huuuraaa!
Jak tak dalej pójdzie to i Zadra może robić za szczeniaka - myślę, że spokojnie można by ją było komuś "wetknąć" w tłumie chętnych...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Bianeczke to zostawcie sobie :cool3:[/quote]

U nas Zadra jest na tymczasie, a Ty nam chcesz jeszcze zostawić Bianeczkę?!