Czaka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Hhurra dla nowego domku :multi: No tak wszyscy mają portreciki z urodzinowej imprezki tylko Bianeczkę ululaliście i biedaczka padła :mad:[/quote] Iwonko ona padła z głodu :evil_lol: Quote
AZ-IWONA Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 Tak z głodu na imprezce !!!!!?????:shake: Przecież widziałam miski między nogami tych glutków :crazyeye: Quote
Czaka Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3]Poza tym Bianka wdała się w ciotkę Delmę, bo jest psem grzebiąco- kopiącym.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]Dzisiaj rozkopywała kretowisko. [/SIZE][/FONT] Quote
BIANKA1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czyli jeszcze tylko jedna dziewczyna zostaje ? Jak to Wam idzie migusiem :loveu: Quote
Fusica Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Jssssu ale Ciotki sie rozpisałyście przez weekend ??? Miałam co poczytać :evil_lol: Bardzo się cieszę, ze zgłosił się domek po suńkę. A jeśli chodzi o allegro to nie wiadomo z jakiego powodu, ludy zaczynają dzwonić jak aukcja się kończy... I jeszcze jedno... Mam chętnych na konusowatego szczeniora. Baaardzo fajny domek (znam osobiście) ale oni uparli się na samczyka :shake: Dzisiaj zaczynam kampanię reklamową naszych suń (obiecam że zapłacę za sterylkę). Quote
Alpina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin, a przede wszystkim kochających państwa dla małych szczylików :loveu: Alpina dlaczego wyzywasz mnie od wrednych ciotek :eviltong: :crazyeye:[/quote] Już Ty dobrze wiesz, dlaczego :x A szczeniory to - sto procent-popadały z przepicia...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale najlepsza wiadomość to ta o domku... :laola: Quote
robkowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='martaa2']Cos cisza po imprezce urodzinowej;)[/quote] pewnie na kacu wszyscy:evil_lol: Quote
supergoga Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Proszę mi tu nie rozpijać Tsukusia - bo nałogiem zostanie. Ma być porządnym chłopaszkiem. A donmki na pewno zabiorą i ta ostatnia małą sunieczke - spoko, jeszcze się okaże że zabraknie. My tez teraz mamy od Lusi jedną mała niepodziankę w schronisku - więc znam ból, choć nasze ślepe jeszcze. Malce - hopkamy po chatki. Tsukus - cioteczki z Poznania przesyłają życzonka dla ciebie maluszku i dla rodzeństwa. A dla mamci gratulacje z okazji dobrego wychowania takiej gromadki. Quote
Fusica Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 [quote name='Fusica']I jeszcze jedno... Mam chętnych na konusowatego szczeniora. Baaardzo fajny domek (znam osobiście) ale oni uparli się na samczyka :shake: Dzisiaj zaczynam kampanię reklamową naszych suń (obiecam że zapłacę za sterylkę).[/quote] To głupio cytować samą siebie... Domek nie zdecydował się na suńkę. Jadą dzisiaj po malucha z Mszczonowa. Quote
Czaka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Niestety szanowne cioteczki teraz w czasie pracy nie mam szansy zaglądać na dogo, dopiero w domu mogę cosik naskrobać. Czekam teraz na gości, wieczorem napiszę coś więcej. Quote
BIANKA1 Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Nie martwcie się , napewno wszystkie znajdą domki . Są śliczne i kochane . Takie maleńkie bąble .:loveu: Może troszkę potrwa , ale na 100 % wszystkie będą miały kochające domki . Quote
Czaka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 No i już po odwiedzinach. Jeszcze tylko Bianeczka szuka domku. Quote
AZ-IWONA Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Moje kochane maleństwo :loveu: Takie samotne:placz: Quote
robkowa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 jest chyba poważna oferta z forum zamojskiego, nie chcę się cieszyć zbyt przedwcześnie, co by nie zapeszyć, zaraz wysyłam zdjęcia tej dziewczynie i napiszę by kontaktowała się z Wami [URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=100&w=65170423&a=65198245[/URL] Quote
Alpina Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Czyli [B]Salunia[/B] ma już zaklepany domek? A gdzie, gdzie? Czy może u tego starszego małżeństwa? Huuuraaa! Jak tak dalej pójdzie to i Zadra może robić za szczeniaka - myślę, że spokojnie można by ją było komuś "wetknąć" w tłumie chętnych...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Czaka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='BIANKA1']Bianeczke to zostawcie sobie :cool3:[/quote] U nas Zadra jest na tymczasie, a Ty nam chcesz jeszcze zostawić Bianeczkę?! Quote
Czaka Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Tak, tak :multi:[/quote] Bo jak przyjadę do tej Warszawki :mad: :diabloti: Quote
Recommended Posts