Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Brutusik lubi filety z kurczaka :evil_lol:

[IMG]http://img256.imageshack.us/img256/7941/img2962cd4.jpg[/IMG][/quote]

I to jeszcze w dodatku z Pańskiej ręki!!!

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Romek-Zamość']Ja już jestem najedzona! :diabloti:

[IMG]http://img473.imageshack.us/img473/8827/img2966ek0.jpg[/IMG][/quote]
Banieczka wyglada jak koala :evil_lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Banieczka wyglada jak koala :evil_lol:[/quote]
I do tego niedługo przerosnie mamuśkę:evil_lol:
Zadra - masz cudne dzieciaczki:loveu:

Posted

No i proszę, nawet Brutusik zaczął coś tam szamać. A Banieczka to faktycznie banieczka! ma się te gabaryty :evil_lol:
A kiedy szczonki będa do wydania? Ja już trzymam kciuki za to żeby nowy domek był najwspanialszy dla Tsukiego. On jest taki słodziaczek!!!:loveu:

Posted

Mam dwa pytania
1. Czy Bianeczka ma stojące uszka ? czy to tylko tak w pozycji leżącej :evil_lol:
Zresztą w tej pozycji to brzunio ma fantastyczne w kropeczki jak
ciocia Delma :eviltong:
2. Chyba Tsuki i bianeczka maja podobną sierść, taką trochę dłuższą /
puchatą /:lol:

A poza tym piękne

Posted

[quote name='AZ-IWONA']Mam dwa pytania
1. Czy Bianeczka ma stojące uszka ? czy to tylko tak w pozycji leżącej :evil_lol:
Zresztą w tej pozycji to brzunio ma fantastyczne w kropeczki jak
ciocia Delma :eviltong:
2. Chyba Tsuki i bianeczka maja podobną sierść, taką trochę dłuższą /
puchatą /:lol:

A poza tym piękne[/quote]

Bianeczka stojące uszka , to ma tylko w pozycji leżąco - zaczepniej, tak normalnie , to są zdecydowanie klapciate:evil_lol: .
A co do futerka, to Bianka w dotyku jest taka miękko jedwabista, a Tsukuś jest bardziej kosmaty.

Posted

[quote name='zanzara']Brutus naprawde zaczal jesc czy to tylko fotomontaz?:evil_lol: .Kiedy on przyjedzie do mnie?[/quote]

To nie jest jeszcze jedzenie przez duże "J" , ale facecik stara się coś ciumkać. :lol:
Ciotka bądź cierpliwa i zacznij kupować drób, bo on nic innego nie chce jeść :mad: , a że to jest kawał chłopa , to musisz zrobić zapasy. :evil_lol:

Posted

Arystokrata prawdziwy:evil_lol: .Siostra mojego psa jadla tylko cielecinke i chude miesko wiec znam te klimaty:D.Szczeniaki rosna jak na drozdzach i mam troche obawy czy z Brutusika nie zrobi sie wielki Brutus:eviltong: .JAk myslisz on bedzie takiej wielkosci jak Zadra czy wiekszy?

Posted

[quote name='Romek-Zamość']To nie jest jeszcze jedzenie przez duże "J" , ale facecik stara się coś ciumkać. :lol:
Ciotka bądź cierpliwa i zacznij kupować drób, bo on nic innego nie chce jeść :mad: , a że to jest kawał chłopa , to musisz zrobić zapasy. :evil_lol:[/quote]

najważniejsze że się facet stara :lol:

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Wczoraj przenieśliśmy budkę maluchów do sadku, to ogrodzenie , które miały robiło więcej złego niż dobrego. Maluchy i tak przez nie przechodziły , ale za to miały problemy z powrotem. Z przeprowadzki młodzież jest bardzo zadowolona, Tsukuś np. upodobał sobie krzak porzeczki. Siedzi teraz w chłodku i podgryza gałązki. Reszta towarzystwa szaleje po trawie i zaczepia winkowate, które przed nimi uciekają. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4] [/SIZE][/FONT]

Posted

Proszę prześlijcie mi wszystkie ostatnie zdjęcia suniek do adopcji. W weekend wyadoptował się szczenior w wawy a chętni wciąż zapychają mi skrzynkę mailową. Może podrzucimy maluchy na podmiankę...:evil_lol:

Posted

[quote name='Fusica']Proszę prześlijcie mi wszystkie ostatnie zdjęcia suniek do adopcji. W weekend wyadoptował się szczenior w wawy a chętni wciąż zapychają mi skrzynkę mailową. Może podrzucimy maluchy na podmiankę...:evil_lol:[/quote]

podmianka jak najbardziej :multi: :evil_lol:
jeszcze dwie sunie czekają na domek

Posted

A ja przed chwilą dostałam list od dziewczyny pośredniczącej w niedoszłej adopcji Tsukiego. :angryy:
Jak teraz młodzież szybko dojrzewa, dziewczyna ma tylko osiemnaście lat, a ilu mądrych porad mi udzieliła. :mad:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']A ja przed chwilą dostałam list od dziewczyny pośredniczącej w niedoszłej adopcji Tsukiego. :angryy:
Jak teraz młodzież szybko dojrzewa, dziewczyna ma tylko osiemnaście lat, a ilu mądrych porad mi udzieliła. :mad:[/quote]
Dobrze ze ta adopcja ne doszła do skutku. Byłaby powtórka z Zulki:shake: