agusiazet Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Brutusik lubi filety z kurczaka :evil_lol: [IMG]http://img256.imageshack.us/img256/7941/img2962cd4.jpg[/IMG][/quote] I to jeszcze w dodatku z Pańskiej ręki!!! Quote
BIANKA1 Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Romek-Zamość']Ja już jestem najedzona! :diabloti: [IMG]http://img473.imageshack.us/img473/8827/img2966ek0.jpg[/IMG][/quote] Banieczka wyglada jak koala :evil_lol: Quote
Tola Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='BIANKA1']Banieczka wyglada jak koala :evil_lol:[/quote] I do tego niedługo przerosnie mamuśkę:evil_lol: Zadra - masz cudne dzieciaczki:loveu: Quote
AMIGA Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 No i proszę, nawet Brutusik zaczął coś tam szamać. A Banieczka to faktycznie banieczka! ma się te gabaryty :evil_lol: A kiedy szczonki będa do wydania? Ja już trzymam kciuki za to żeby nowy domek był najwspanialszy dla Tsukiego. On jest taki słodziaczek!!!:loveu: Quote
AZ-IWONA Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Mam dwa pytania 1. Czy Bianeczka ma stojące uszka ? czy to tylko tak w pozycji leżącej :evil_lol: Zresztą w tej pozycji to brzunio ma fantastyczne w kropeczki jak ciocia Delma :eviltong: 2. Chyba Tsuki i bianeczka maja podobną sierść, taką trochę dłuższą / puchatą /:lol: A poza tym piękne Quote
zanzara Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Brutus naprawde zaczal jesc czy to tylko fotomontaz?:evil_lol: .Kiedy on przyjedzie do mnie? Quote
Czaka Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='AZ-IWONA']Mam dwa pytania 1. Czy Bianeczka ma stojące uszka ? czy to tylko tak w pozycji leżącej :evil_lol: Zresztą w tej pozycji to brzunio ma fantastyczne w kropeczki jak ciocia Delma :eviltong: 2. Chyba Tsuki i bianeczka maja podobną sierść, taką trochę dłuższą / puchatą /:lol: A poza tym piękne[/quote] Bianeczka stojące uszka , to ma tylko w pozycji leżąco - zaczepniej, tak normalnie , to są zdecydowanie klapciate:evil_lol: . A co do futerka, to Bianka w dotyku jest taka miękko jedwabista, a Tsukuś jest bardziej kosmaty. Quote
Czaka Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='zanzara']Brutus naprawde zaczal jesc czy to tylko fotomontaz?:evil_lol: .Kiedy on przyjedzie do mnie?[/quote] To nie jest jeszcze jedzenie przez duże "J" , ale facecik stara się coś ciumkać. :lol: Ciotka bądź cierpliwa i zacznij kupować drób, bo on nic innego nie chce jeść :mad: , a że to jest kawał chłopa , to musisz zrobić zapasy. :evil_lol: Quote
zanzara Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Arystokrata prawdziwy:evil_lol: .Siostra mojego psa jadla tylko cielecinke i chude miesko wiec znam te klimaty:D.Szczeniaki rosna jak na drozdzach i mam troche obawy czy z Brutusika nie zrobi sie wielki Brutus:eviltong: .JAk myslisz on bedzie takiej wielkosci jak Zadra czy wiekszy? Quote
AZ-IWONA Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Tak , tak ZANZARA ty już hodowlę drobiu załóż. :eviltong: Nim ta małe kurczaki urosną bedzie w sam raz :diabloti: Quote
zanzara Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Kolo Lublina jest duza ferma najwyzej pojedziemy w nocy z Brutusem na szaber:evil_lol: Quote
robkowa Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='Romek-Zamość']To nie jest jeszcze jedzenie przez duże "J" , ale facecik stara się coś ciumkać. :lol: Ciotka bądź cierpliwa i zacznij kupować drób, bo on nic innego nie chce jeść :mad: , a że to jest kawał chłopa , to musisz zrobić zapasy. :evil_lol:[/quote] najważniejsze że się facet stara :lol: Quote
Czaka Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 [quote name='BIANKA1']Ile tygodni one właściwie mają ?[/quote] Dzisiaj szczeniorki skończyły pięć tygodni! :tort: Quote
Czaka Posted June 17, 2007 Author Posted June 17, 2007 Pani z Lubyczy Królewskiej otrzymała zdjęcia Tsukusia i stwierdziła, że jest piękny i już nie może go się doczekać :loveu: Quote
supergoga Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Dziwne byłoby gdyby stwierdziła inaczej. Pewnie że jest piekny. Wiadomo!!! hihihi :evil_lol: Quote
AMIGA Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Wstawać maluchy! Przecież już napewno jesteście głodne!!! Quote
Czaka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Wczoraj przenieśliśmy budkę maluchów do sadku, to ogrodzenie , które miały robiło więcej złego niż dobrego. Maluchy i tak przez nie przechodziły , ale za to miały problemy z powrotem. Z przeprowadzki młodzież jest bardzo zadowolona, Tsukuś np. upodobał sobie krzak porzeczki. Siedzi teraz w chłodku i podgryza gałązki. Reszta towarzystwa szaleje po trawie i zaczepia winkowate, które przed nimi uciekają. [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] Quote
BIANKA1 Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 5 TYGODNI :loveu: jak to zleciało :crazyeye: To mają wygody . Cały sadek wyłącznie do swojej dyspozycji :evil_lol: Quote
Fusica Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Proszę prześlijcie mi wszystkie ostatnie zdjęcia suniek do adopcji. W weekend wyadoptował się szczenior w wawy a chętni wciąż zapychają mi skrzynkę mailową. Może podrzucimy maluchy na podmiankę...:evil_lol: Quote
AZ-IWONA Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 O tak ,tak :multi: A jak Warszawa to ja mogę sprawdzać domki. ! Jestem bardzo sroga :mad: :diabloti: Quote
robkowa Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Fusica']Proszę prześlijcie mi wszystkie ostatnie zdjęcia suniek do adopcji. W weekend wyadoptował się szczenior w wawy a chętni wciąż zapychają mi skrzynkę mailową. Może podrzucimy maluchy na podmiankę...:evil_lol:[/quote] podmianka jak najbardziej :multi: :evil_lol: jeszcze dwie sunie czekają na domek Quote
Czaka Posted June 18, 2007 Author Posted June 18, 2007 A ja przed chwilą dostałam list od dziewczyny pośredniczącej w niedoszłej adopcji Tsukiego. :angryy: Jak teraz młodzież szybko dojrzewa, dziewczyna ma tylko osiemnaście lat, a ilu mądrych porad mi udzieliła. :mad: Quote
Tola Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 [quote name='Romek-Zamość']A ja przed chwilą dostałam list od dziewczyny pośredniczącej w niedoszłej adopcji Tsukiego. :angryy: Jak teraz młodzież szybko dojrzewa, dziewczyna ma tylko osiemnaście lat, a ilu mądrych porad mi udzieliła. :mad:[/quote] Dobrze ze ta adopcja ne doszła do skutku. Byłaby powtórka z Zulki:shake: Quote
AZ-IWONA Posted June 18, 2007 Posted June 18, 2007 Asiu a moze podzielisz się tymi mądrymi radami z nami :crazyeye: Quote
Recommended Posts