Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bardzo proszę! [/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]1. Piesek córki Supergogi (z krótkimi skarpetkami) - TSUKI [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]2. Piesek Magdy ( długie skarpetki) – BRUTUS[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]3. Łaciata suczka Alpiny – SALI[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]4. Brązowa suczka Supergogi – MAXI[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]5. Czarna suczka Agusi – NEGRA[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]6. Łaciata suczka Gosi – ADELKA[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]7. Biała suczka Iwonki – bez imienia :-( [/SIZE][/FONT][/quote]
A gdzie numer konta bo zdaje się "zapomniałeś" napisać....:cool1: Proszę o PW z tym numerem...Nie wygłupiajcie się...

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciesze się, że mamy chrześniaków.
Poprosze o konto - chcemy wysłać podarunki o mateczek chrzestnych.
A propos - moja córka ma nick na dogo - Opal, więc możesz nim też operować. Będzie szybciej.
I oczywiście juz jakieś kobinacje o przywiezieniu do nas jakiegoś chrzesniaka tu słyszałam - i szukaniu domu u nas. Mam nadzieję, że to tylko na dziś, choć...kto wie. W każdym razie jak tylko otworzą oczka poprosze o osobne fotki każdego i zaraz im machne piękne ogłoszenia. Wczesniej nie ma co, bo nawet jak domki się znajdą i niby zrobia rezerwacje - to przez 2 m-ce połowa się wykruszy, wexmie innego psa albo sie odmyśli, albo znajdzie jakąś biedę, albo zapomni.
Ale mi tych albo wyszło.

Czekam na konto dla naszych bąbelków: Maxi i Tsuki.

Posted

Cioteczki, jestescie wspaniałe:lol: Maluchy wczoraj przyszły na świat a juz wszystkie mają Was i piękne imiona:loveu: To chyba najszybsze adopcje na dogo;)

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3]Z całego serca dziękuję za chęć dofinansowania zadziorowych maluchów , ale naprawdę w tej chwili nie ma takiej potrzeby. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3]Agusiu jeśli chcesz to oczywiście podam Ci adres na pw [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3], ale zastanów się Ty i tak tyle robisz dla tych wszystkich psiaków. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]

Posted

Romku, robię, bo sprawia mi to niewymowną radość, że mogę coś zrobić i jaki taki spokój, że coś próbuję zrobić, ale sam wiesz, że to wszystko kropla w morzu potrzeb. A dla Zadziorki chciałam kupić tylko karmę dla małych mamusiek (jeśli się przyda) i jakiś gadżecik dla małej Negry, taki symboliczny prezencik!!! Na powitanie na tym Bożym świecie! Te małe są takie cudne, że nie można ich nie kochać!

Posted

[IMG]http://tola.allegro.pl/tmppics/15/09/52/fd625b347757c82aa68b7599b228699b[/IMG][B]Gosiapk [/B] "moja" ta widoczna to [B]SALI[/B] a Twoja [B]ADELKA[/B] chwilowo zniknęła...:lol::lol::lol: Żebyś wiedziała która Twoja...;)[IMG]http://tola.allegro.pl/tmppics/14/18/39/e64c3e6f56fc611ad2eabf10091a4613[/IMG]

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bardzo proszę! [/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]1. Piesek Opal (z krótkimi skarpetkami) - TSUKI [/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]2. Piesek Magdy ( długie skarpetki) – BRUTUS[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]3. Łaciata suczka Alpiny – SALI[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]4. Brązowa suczka Supergogi – MAXI[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]5. Czarna suczka Agusi – NEGRA[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]6. Łaciata suczka Gosi – ADELKA[/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman][SIZE=4]7. Biała suczka Iwonki – bez imienia :-( [/SIZE][/FONT][/quote]
Już jest :multi: BIANCA lub MILKA ale stawiam na BIANCĘ / może lepiej BIANKA /;)
ROMEK - KONTO :mad: bo przyjadę i całe wino wypiję i bedę musiała zostać do wytrzeźwienia a nie wiem czy to tak się szybko stanie ??????

Posted

Nosz takie spotkano byłoby cudem, ale ode mnie to szmat drogi niestety.
Ale konto prosimy albo chociaz adres - to wyślemy mały podarek dla naszych dwóch dzieciaczków. I prosze się nie ociągać!!!

Posted

Właśnie też tak teraz myślałam o ogłoszeniach że chyba narazie nie ma co bo do momentu oddania połowa się rozmyśli albo znajdzie innego, w każdym razie fryzjerkę narazie poinformowałam o możliwości przygarnięcia jednego z 7 cudów a nóż widelec może ktoś ze znajomych albo klientek będzie chciał

Ja też poproszę o numer konta, co prawda tylko na drobny upominek bo chcę wspomóc fundację Felis z naszych Kresów, Kasia ma teraz pod opieką 70 kotów po wiosennym wysypie:-( ale zawsze na jakiś drobiazg będzie jak podrośnie :lol:

To kiedy pseudo chrzciny? :lol:

Posted

[FONT=Arial][SIZE=4]Drogie Matki Chrzestne! [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Uważamy, że pomysł spotkania się jest wyśmienity, oczywiście zapraszamy do nas. :multi: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Domek jest spory więc się wszyscy pomieścimy, razem z Waszymi pociechami. :razz: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Może nie mamy tylu łóżek, ale przy dobrej imprezie to nie jest żaden problem. :cool3: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Naprawdę bardzo serdecznie zapraszamy!!! [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4]Poza tą zbiorową imprezą , zapraszamy również bez okazji, jeżeli zapędzicie się w nasze strony. :lol: [/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=4] [/SIZE][/FONT]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]Nasza psiarnia jest pozytywnie nastawiona, tzn. suki pękają z ciekawości, a Ciapka , to wcale nie interesuje. Wczoraj pokazałam Myszy jedną kruszynkę, to zabrała się za wylizywanie. Myślę, że jak towarzystwo podrośnie , to wszystkim da do wiwatu.[/SIZE][/FONT]
[SIZE=4][FONT=Times New Roman] Zadrusia jest wspaniałą matką, cały czas siedzi z maluchami i je pielęgnuje. Poza tym jeszcze bardziej otworzyła się do nas. Dzisiaj rano przywitała mnie takimi radosnymi podskokami i nastawiła się na mizianko. Teraz zrobił się z niej taki malutki , zgrabniutki pieseczek. [/FONT][/SIZE]

Posted

[FONT=Times New Roman]A my jej na kilka dni zmniejszyliśmy racje żywnościowe. :oops: Teraz wciskamy w nią ile się da. :lol: [/FONT]

Posted

[quote name='Alpina'][B]Gosiapk [/B]"moja" ta widoczna to [B]SALI[/B] a Twoja [B]ADELKA[/B] chwilowo zniknęła...:lol::lol::lol: Żebyś wiedziała która Twoja...;)[IMG]http://tola.allegro.pl/tmppics/14/18/39/e64c3e6f56fc611ad2eabf10091a4613[/IMG][/quote]
:crazyeye: Jak to zniknęła :???:

Coś Ty mi tu zrobiła z Adelunią moją?:mad:

Posted

[quote name='AZ-IWONA']ROMEK - KONTO :mad: bo przyjadę i całe wino wypiję i bedę musiała zostać do wytrzeźwienia a nie wiem czy to tak się szybko stanie ??????[/quote]
Romek, ja bym się głęboko zastanowiła czy tojest dobry interes :eviltong:

Posted

[quote name='Romek-Zamość']
[FONT=Arial][SIZE=4]Domek jest spory więc się wszyscy pomieścimy, razem z Waszymi pociechami. :razz: [/SIZE][/FONT]
[/quote]
Wiem że masz wielkie serce Romek, ale ja nie jestem pewna, czy chciałbyś gościć moich siedem córeczek psich. :lol:

Posted

AZ-Iwona to zaproszenie w nasze skromne progi ma już od dawna, oczywiście razam z kochanym TZ-em, Delmą i Parysem. :lol:
Poza tym zaproszenie na imprezkę dogomaniacką jest jak najbardziej aktualne! :cool3:

Posted

[quote name='Gosiapk']Wiem że masz wielkie serce Romek, ale ja nie jestem pewna, czy chciałbyś gościć moich siedem córeczek psich. :lol:[/quote]

Gosia w tej chwili mamy 12 psów , więc Twoje 7 też przeżyjemy :lol: