Alpina Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bardzo proszę! [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]1. Piesek córki Supergogi (z krótkimi skarpetkami) - TSUKI [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]2. Piesek Magdy ( długie skarpetki) – BRUTUS[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]3. Łaciata suczka Alpiny – SALI[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]4. Brązowa suczka Supergogi – MAXI[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]5. Czarna suczka Agusi – NEGRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]6. Łaciata suczka Gosi – ADELKA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]7. Biała suczka Iwonki – bez imienia :-( [/SIZE][/FONT][/quote] A gdzie numer konta bo zdaje się "zapomniałeś" napisać....:cool1: Proszę o PW z tym numerem...Nie wygłupiajcie się... Quote
supergoga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ciesze się, że mamy chrześniaków. Poprosze o konto - chcemy wysłać podarunki o mateczek chrzestnych. A propos - moja córka ma nick na dogo - Opal, więc możesz nim też operować. Będzie szybciej. I oczywiście juz jakieś kobinacje o przywiezieniu do nas jakiegoś chrzesniaka tu słyszałam - i szukaniu domu u nas. Mam nadzieję, że to tylko na dziś, choć...kto wie. W każdym razie jak tylko otworzą oczka poprosze o osobne fotki każdego i zaraz im machne piękne ogłoszenia. Wczesniej nie ma co, bo nawet jak domki się znajdą i niby zrobia rezerwacje - to przez 2 m-ce połowa się wykruszy, wexmie innego psa albo sie odmyśli, albo znajdzie jakąś biedę, albo zapomni. Ale mi tych albo wyszło. Czekam na konto dla naszych bąbelków: Maxi i Tsuki. Quote
Tola Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cioteczki, jestescie wspaniałe:lol: Maluchy wczoraj przyszły na świat a juz wszystkie mają Was i piękne imiona:loveu: To chyba najszybsze adopcje na dogo;) Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3]Z całego serca dziękuję za chęć dofinansowania zadziorowych maluchów , ale naprawdę w tej chwili nie ma takiej potrzeby. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3]Agusiu jeśli chcesz to oczywiście podam Ci adres na pw [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=3], ale zastanów się Ty i tak tyle robisz dla tych wszystkich psiaków. [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Romku, robię, bo sprawia mi to niewymowną radość, że mogę coś zrobić i jaki taki spokój, że coś próbuję zrobić, ale sam wiesz, że to wszystko kropla w morzu potrzeb. A dla Zadziorki chciałam kupić tylko karmę dla małych mamusiek (jeśli się przyda) i jakiś gadżecik dla małej Negry, taki symboliczny prezencik!!! Na powitanie na tym Bożym świecie! Te małe są takie cudne, że nie można ich nie kochać! Quote
Alpina Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [IMG]http://tola.allegro.pl/tmppics/15/09/52/fd625b347757c82aa68b7599b228699b[/IMG][B]Gosiapk [/B] "moja" ta widoczna to [B]SALI[/B] a Twoja [B]ADELKA[/B] chwilowo zniknęła...:lol::lol::lol: Żebyś wiedziała która Twoja...;)[IMG]http://tola.allegro.pl/tmppics/14/18/39/e64c3e6f56fc611ad2eabf10091a4613[/IMG] Quote
AZ-IWONA Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bardzo proszę! [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]1. Piesek Opal (z krótkimi skarpetkami) - TSUKI [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]2. Piesek Magdy ( długie skarpetki) – BRUTUS[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]3. Łaciata suczka Alpiny – SALI[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]4. Brązowa suczka Supergogi – MAXI[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]5. Czarna suczka Agusi – NEGRA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]6. Łaciata suczka Gosi – ADELKA[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]7. Biała suczka Iwonki – bez imienia :-( [/SIZE][/FONT][/quote] Już jest :multi: BIANCA lub MILKA ale stawiam na BIANCĘ / może lepiej BIANKA /;) ROMEK - KONTO :mad: bo przyjadę i całe wino wypiję i bedę musiała zostać do wytrzeźwienia a nie wiem czy to tak się szybko stanie ?????? Quote
Tola Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ja proponuje spotkanie wszystkich mateczek. Wtedy dopiero będzie trzezwienie:evil_lol: Quote
agusiazet Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 [quote name='martaa2']Ja proponuje spotkanie wszystkich mateczek. Wtedy dopiero będzie trzezwienie:evil_lol:[/quote] SUPER POMYSŁ!!! Takie pseudo chrzciny! Quote
supergoga Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nosz takie spotkano byłoby cudem, ale ode mnie to szmat drogi niestety. Ale konto prosimy albo chociaz adres - to wyślemy mały podarek dla naszych dwóch dzieciaczków. I prosze się nie ociągać!!! Quote
robkowa Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Właśnie też tak teraz myślałam o ogłoszeniach że chyba narazie nie ma co bo do momentu oddania połowa się rozmyśli albo znajdzie innego, w każdym razie fryzjerkę narazie poinformowałam o możliwości przygarnięcia jednego z 7 cudów a nóż widelec może ktoś ze znajomych albo klientek będzie chciał Ja też poproszę o numer konta, co prawda tylko na drobny upominek bo chcę wspomóc fundację Felis z naszych Kresów, Kasia ma teraz pod opieką 70 kotów po wiosennym wysypie:-( ale zawsze na jakiś drobiazg będzie jak podrośnie :lol: To kiedy pseudo chrzciny? :lol: Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3] [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Drogie Matki Chrzestne! [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Uważamy, że pomysł spotkania się jest wyśmienity, oczywiście zapraszamy do nas. :multi: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Domek jest spory więc się wszyscy pomieścimy, razem z Waszymi pociechami. :razz: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Może nie mamy tylu łóżek, ale przy dobrej imprezie to nie jest żaden problem. :cool3: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Naprawdę bardzo serdecznie zapraszamy!!! [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4]Poza tą zbiorową imprezą , zapraszamy również bez okazji, jeżeli zapędzicie się w nasze strony. :lol: [/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=4] [/SIZE][/FONT] Quote
Czaka Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Dobrze Iwonko, już idę powiedzieć Twojej Bianeczce, że już nie jest bezimienna. Quote
BIANKA1 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Dzieci pewnie słodko śpią :lol: Będzie wesoło jak troszkę podrosną :evil_lol: Quote
agusiazet Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Oj, będzie się działo, jak małe otworzą oczka i zaczną się rozłazić po całym domu. A jak inne psy zareagowały na ten zadziorny przychówek? Quote
Czaka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Nasza psiarnia jest pozytywnie nastawiona, tzn. suki pękają z ciekawości, a Ciapka , to wcale nie interesuje. Wczoraj pokazałam Myszy jedną kruszynkę, to zabrała się za wylizywanie. Myślę, że jak towarzystwo podrośnie , to wszystkim da do wiwatu.[/SIZE][/FONT] [SIZE=4][FONT=Times New Roman] Zadrusia jest wspaniałą matką, cały czas siedzi z maluchami i je pielęgnuje. Poza tym jeszcze bardziej otworzyła się do nas. Dzisiaj rano przywitała mnie takimi radosnymi podskokami i nastawiła się na mizianko. Teraz zrobił się z niej taki malutki , zgrabniutki pieseczek. [/FONT][/SIZE] Quote
agusiazet Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A ja tu mamusi dietę odchudzającą chciałam zaaplikować!!! Quote
Czaka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [FONT=Times New Roman]A my jej na kilka dni zmniejszyliśmy racje żywnościowe. :oops: Teraz wciskamy w nią ile się da. :lol: [/FONT] Quote
Gosiapk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Alpina'][B]Gosiapk [/B]"moja" ta widoczna to [B]SALI[/B] a Twoja [B]ADELKA[/B] chwilowo zniknęła...:lol::lol::lol: Żebyś wiedziała która Twoja...;)[IMG]http://tola.allegro.pl/tmppics/14/18/39/e64c3e6f56fc611ad2eabf10091a4613[/IMG][/quote] :crazyeye: Jak to zniknęła :???: Coś Ty mi tu zrobiła z Adelunią moją?:mad: Quote
Gosiapk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='AZ-IWONA']ROMEK - KONTO :mad: bo przyjadę i całe wino wypiję i bedę musiała zostać do wytrzeźwienia a nie wiem czy to tak się szybko stanie ??????[/quote] Romek, ja bym się głęboko zastanowiła czy tojest dobry interes :eviltong: Quote
Gosiapk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='Romek-Zamość'] [FONT=Arial][SIZE=4]Domek jest spory więc się wszyscy pomieścimy, razem z Waszymi pociechami. :razz: [/SIZE][/FONT] [/quote] Wiem że masz wielkie serce Romek, ale ja nie jestem pewna, czy chciałbyś gościć moich siedem córeczek psich. :lol: Quote
Gosiapk Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 [quote name='agusiazet']A ja tu mamusi dietę odchudzającą chciałam zaaplikować!!![/quote] A ja jeszcze Romka obsztorcowałam za brzuch Zadry :oops: :lol: Quote
Czaka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 AZ-Iwona to zaproszenie w nasze skromne progi ma już od dawna, oczywiście razam z kochanym TZ-em, Delmą i Parysem. :lol: Poza tym zaproszenie na imprezkę dogomaniacką jest jak najbardziej aktualne! :cool3: Quote
Czaka Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 [quote name='Gosiapk']Wiem że masz wielkie serce Romek, ale ja nie jestem pewna, czy chciałbyś gościć moich siedem córeczek psich. :lol:[/quote] Gosia w tej chwili mamy 12 psów , więc Twoje 7 też przeżyjemy :lol: Quote
Recommended Posts