Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Romek-Zamość'][FONT=Times New Roman][SIZE=4]Zadra natomiast ostatnio przeniosła się na pięterko i wygryzła mojego Ciapka z koszyczka. :-( Teraz biedny Ciapuś musi spać z nami . :evil_lol:[/SIZE][/FONT][/quote]
Delma to samo zrobiła z Parysem :mad: Widać ta sama Zamojska szkoła :diabloti:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:-(Moze ktos moze pomóc?
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=7993976#post7993976"]http://www.dogomania.pl/forum/showth...76#post7993976[/URL]

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]A ja mam znowu problem z moimi sąsiadami hodowcami, udało mi się znaleźć dom dla jednej suni, ale została jeszcze jej kumpela, która w tej chwili pozostawiona jest na łaskę wiecznie pijanego ojca hodowcy Hopdowcy wyjechali prawie dwa tygodnie temu i zostawili szczeniaka na łańcuchu przy budzie (haskiego już się pozbyli). Na całe szczęście widziałam ich jak szli ulicą z walizką i stąd wiedziałam o ich nieobecności. Nie wytrzymałam i poszłam zobaczyć jak się miewa psina, to co zobaczyłam było straszne, dosłownie szkielecik , który bardzo boi się ludzi. Chodzę teraz wieczorem i noszę jej jedzenie. Psina już się poprawiła, ale to moje dokarmianie , to nie jest rozwiązanie na stałe. Sama nie wiem co robić, najchętniej , to odwiązałam bym ją z łańcucha, przyniosła do domu i szukała kogoś na stałe. Obawiam się jednak , że „państwo” lada dzień może wrócić i oskarży mnie o kradzież psa. [/SIZE][/FONT]

Posted

A to jest ta mała za starych dobrych czasów, kiedy nie stała na łańcuchu i przychodziła do nas po jedzenie.
Nie wiem ile pies może wytrzymać bez jedzenia, ale gdybym jej nie karmiła na pewno nikt by tego nie zrobił :placz:

[IMG]http://img160.imageshack.us/img160/5764/img4024fl4.jpg[/IMG]

Posted

Niestety nie mam aktualnych jej zdjęć, ale nic od tego czasu nie urosła i jest dużo chudsza. :-(

[IMG]http://img158.imageshack.us/img158/7238/img4029lf4.jpg[/IMG]

Posted

Jedynym wyjściem bylo by zabranie jej gdzieś dalej, zeby jej "państwo" nie widzieli i udawać greka, ze się odczepiła z łańcucha i zaginęła....

Posted

[quote name='malagos']Jedynym wyjściem bylo by zabranie jej gdzieś dalej, zeby jej "państwo" nie widzieli i udawać greka, ze się odczepiła z łańcucha i zaginęła....[/quote]
Tak zrobiłam z jej koleżanką, ale ona sama wprowadziła się do nas, no i miałam dla niej dom.

Posted

witam po dłuzszej przerwie:lol:
nie przebrnę przez tyle postów, Marta mi opowiadała że ostatnie malenstwo ma domek:loveu: a Zadra na dobre się zadomowiła
z tego co czytam całkiem nieźle się ustawiła, wiedziała co robi:evil_lol: to imię to chyba nie przypadkiem dostała

tylko jak Zula i Zadra zostały to nie ma już tymczasów w Zamościu:-(
i kolejne nieszczęscie po sąsiedzku:-(

ciekawa jestem co u Brutusa?:lol:

Posted

Dawno mnie tu nie było....Co u Brutusa...własnie leży rozwalony na podlodze odpoczywa po jedzeniu.Ma podwójne zęby i wygląda z tym jak wampir :evil_lol:.Ogolnie to szalelismy na grzybach.POdczas gdy ja ciełam opienki Brutus wskakiwał mi na plecy i obserwował teren, gnojek jeden.Umie siadac,podawac łape.W sobote bylismy u Zary.Wyganiali sie hm w sumie to Zara sie wyganiala bo ona biegła za rzuconym patykiem a ten siadal czekal na nia i jak sie zblizala to robil start,przechwyt i ucieczke:D

Posted

Wspaniale, że się odezwałaś, już tęskniliśmy za Wami. To może jeszcze wkleisz jakieś zdjątko Brutusa i jego siostrzyczki. Ostatnio rozmawiałam z Panią Ady, mówiła mi że Ada szaleje za kretami. Z całego towarzystwa to tylko Bianka jest spokojna. Negra jest już po sterylce.