Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam już adres, ale nie podam publicznie :razz: To jest Gdańsk Oliwa.

Mam też nr do pani Marty, koleżanki pana Maxa, która jest w Polsce i do której można dzwonić, aby z nią pojechać obejrzeć Abi. Oto on: 507 312 265. Ja już nie jestem do niczego potrzebna, Niufka kontaktuj się bezpośrednio z panią Martą i jedź oglądać suczkę ;)

Posted

Niunię chce przygarnąć ta pani od starszego doga (i nie tylko, znajomi też, ale już mają swoje dwa olbrzymy). Na razie tylko tyle. Przed chwilą dostałam wiadomość. Zadzwonię jutro rano po dokładniejsze wieści.

Posted

Do mnie też dzwoniła osoba, która jest zainteresowana wynajęciem mieszkania i kontaktowała się z bratem właściciela niufci. Po tym telefonie od razu zadzwoniłam do Gdańska. Sytuacja jest niezmienna. Abiśka cały czas jest w starym domu, ponieważ pies przyszłej pani wciąż zaraża i weterynarz odradził brania dziewczyny w tej chwili.
Suczka mieszka ze studentem (nie jest non stop sama). Brat właściciela mieszka piętro nad suczką. Codziennie osobiście ją wyprowadza na spacer i osobiście ją karmi oraz daje lekarstwa, więc sytuacja nie jest dramatyczna i niunia może jeszcze pobyć kilka dni w starym miejscu.
Ogłoszenie o wynajmie mieszkania z psem jest nieaktualne, ponieważ suka już ma pewny dom.

• 2 months later...
Posted

Nie wiem, to Niufka organizowała dom. Na początku Abi nie mogła tam iść, bo suka z tego domu chorowała, a co było potem, to trudno mi powiedzieć.

iwop napisał(a):
boże dlaczego została uśpiona?

Myślę, że wiek w połączeniu ze stanem zdrowia...

Posted

O matko! To teraz się zburaczyłam ze złości. Mieszkam na Mazurach, nie monitorowałam tej adopcji bezpośrednio. Mnie powiedziano, że suczka już jest w nowym domu. Uwierzyłam :( Zaraz dzwonię do tych ludzi. Szkoda, że nic nie wiedziałam wcześniej. ;(

Posted

10 lat dla psa to wcale nie tak duzo:angryy: Moja onka tez ma reumatyzm i bierze rimadyl i co tez powinnam ja zabic?

ech... tyle mówi się o niebezpiecznych rasach a ludzie to najgorsze bestie!:oops:

Posted

iwop napisał(a):
10 lat dla psa to wcale nie tak duzo:angryy: Moja onka tez ma reumatyzm i bierze rimadyl i co tez powinnam ja zabic?

ech... tyle mówi się o niebezpiecznych rasach a ludzie to najgorsze bestie!:oops:

10 lat dla niufka to jednak sporo. :-(
Nie zmienia to faktu, że też jestem niesamowicie zaskoczona, bo z moich informacji wynikało, że już została adoptowana.:shake: