Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Gabi tak grzmociło i trzepało gradem po parapetach że nie można było spać ...ależ Ci zazdroszczę takiego snu :-o ja wyłączałam alarm samochodu 6 razy bo wył jak opętany ![/QUOTE]

Będąc rano na spacerze z Kajtkiem spotkałam taką znajomą panią od suni Diany.
Sunia jest pełnoletnia i pani się bała, że nie przeżyje tego upału w dzień, a potem tej burzy w nocy.
Ale Dianka była dzielna - nie dała się pokonać pogodzie;)
Ja nic a nic nie słyszałam:evil_lol:

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gabi79']Dokładne rozliczenie:
[SIZE=4][B]
[COLOR=#ff0000]Wpływy:
[/COLOR][/B][/SIZE][SIZE=4][B]20,- - Ewa Gonzales - 08.07.[/B][/SIZE][SIZE=4][B]
100,- - bazarek Mysza2 - 16.07.
20,- - rudakacha - 24.07.
[/B][/SIZE][SIZE=4][B]12,- Becia Lublin - za prostownicę z bazarku Beatki -[/B][/SIZE][SIZE=4][B] 29.07
50,- - dancik - 06.08.

[COLOR=#ff0000]Razem: 202,-[/COLOR]

[COLOR=#ff0000]Wydatki [/COLOR]
[/B][/SIZE][SIZE=4][B] 60,- [/B][/SIZE][SIZE=4][B]Wet (leczenie + żel uspokajający)
[/B][/SIZE][SIZE=4][B]15,- [/B][/SIZE][SIZE=4][B]Pakiet 130 ogłoszeńod CatAngel - 23.07.
[/B][/SIZE][SIZE=4][B] 5,69 -[/B][/SIZE][SIZE=4][B] saszetki 4-pak - 13.07.
[/B][/SIZE][SIZE=4][B]3,49[/B][/SIZE][SIZE=4][B] - żwirek 5kg - 14.07.
[/B][/SIZE][SIZE=4][B]5,69 - [/B][/SIZE][SIZE=4][B]saszetki 4-pak - 21.07.
13,50 - karma sucha royal - 31.07
[/B][/SIZE][SIZE=4][B]9,99 - [/B][/SIZE][SIZE=4][B]żwirek 10kg - - 05.08[/B][/SIZE].
[SIZE=4][B]20,- - [/B][/SIZE][SIZE=4][B]kuweta - 06.08.[/B][/SIZE]

[COLOR=#ff0000][B][SIZE=4]Razem: 133,36

[/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#000000][B][SIZE=4]Saldo na dzień 07.08.[/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#ff0000][B][SIZE=4] 68,64
[/SIZE][/B][/COLOR][/QUOTE]

Dzieki Gabrysiu juto wszystko uzupełnię;) teraz nie mogę się skupic...

Posted

[quote name='AgusiaP']Dzieki Gabrysiu juto wszystko uzupełnię;) teraz nie mogę się skupic...[/QUOTE]

Wiem nawet czemu....
Ja też się denerwuję jak diabli

Posted

Gabrysiu przelałam pieniążki z bazarku - 98,5zł na Tolę,potwierdź proszę na bazarku jak dojdą. :)
Trzymam nieustannie kciuki za Tolę i Kajtunia!!!!

ps.Burze podobno mają nas raczyć w najbliższym czasie często :shake:

Posted

[quote name='Beatkaa']Gabrysiu przelałam pieniążki z bazarku - 98,5zł na Tolę,potwierdź proszę na bazarku jak dojdą. :)
Trzymam nieustannie kciuki za Tolę i Kajtunia!!!!

ps.Burze podobno mają nas raczyć w najbliższym czasie często :shake:[/QUOTE]

Dzięki Beatko, potwierdzę zaraz jak tylko dojdą!!!!
Burze mi nie przeszkadzają, ale ich nie lubię ze względu na to, że wiele psiaków się boi.

[quote name='ewa gonzales'][IMG]http://supergify.pl/images/stories/SERCA%20PARY/serca.gif[/IMG]scskamy serduszkowo za Kajtunia i Tolunie[/QUOTE]

Dzięki Kochana Ewuniu

Posted

Wczoraj wpłynęło na konto Tolusi z bazarku Beatki 98,50:loveu:
Mocz Toli zbadany - wszystko ok.

Wyniki Kajtunia też w porządku, ma zaleconą w dalszym ciągu karmę EN Purina i przez kilka dni ranigast.
Odetchnęłam z ulgą.
Kupiłam ten spray, o nazwie adekwatnej do zastosowania - AKYSZEK.

Tolunia i Kajtuś pozdrawiają wszystkie cioteczki:loveu:

Posted

[quote name='Gabi79']Wczoraj wpłynęło na konto Tolusi z bazarku Beatki 98,50:loveu:
Mocz Toli zbadany - wszystko ok.

Wyniki Kajtunia też w porządku, ma zaleconą w dalszym ciągu karmę EN Purina i przez kilka dni ranigast.
Odetchnęłam z ulgą.
Kupiłam ten spray, o nazwie adekwatnej do zastosowania - AKYSZEK.

Tolunia i Kajtuś pozdrawiają wszystkie cioteczki:loveu:[/QUOTE]

Super,że już pieniazki na koncie :loveu:

I bardzo się cieszę,że u Kajtunia i Toluni dobrze,zdrówka kochani !!!!
Akyszek,dobry,stosowałam.

Posted

[quote name='Beatkaa']Super,że już pieniazki na koncie :loveu:

I bardzo się cieszę,że u Kajtunia i Toluni dobrze,zdrówka kochani !!!!
Akyszek,dobry,stosowałam.[/QUOTE]

Gabi to może lepiej będzie jak Ty będziesz księgową Toluni?:cool3:
I tak prawie wszystkie pieniązki są u Ciebie ;)
Ja mam tylko 20zł, które i tak jutro Ci prześle:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='iwonamaj']Perełka w domku, Lalunia w domku, chyba czas na Tolusię...;)[/QUOTE]

Oj byłoby wspaniale, gdyby super domek się trafił, może się ktoś odezwie, czekamy cierpliwie

Posted

a ja mam jeszcze 10,50 dla Toli z bazarku na Perełkę i Tolę, bo ciocia Asikowska kupiła grę chińczyk już po zakończeniu bazarku i zapłaciła z dużą nadwyżką.
To komu mam przelać ? Gabi czy Agusi?

Posted

[quote name='Mysza2']a ja mam jeszcze 10,50 dla Toli z bazarku na Perełkę i Tolę, bo ciocia Asikowska kupiła grę chińczyk już po zakończeniu bazarku i zapłaciła z dużą nadwyżką.
To komu mam przelać ? Gabi czy Agusi?[/QUOTE]

Ja kaskę z bazarku wysyłałam na konto Gabi,więc myślę,że do Gabrysi.

Posted

Uzgodniłam z Gabi, ze to ona będzie skarbnikiem Tolusi bo i tak wszystkie pieniążki są u niej ;)

Danusiu czy jak bedziesz miała wolną chwilkę możesz zrobic plakacik dla Tolusi skoro Laluni jest już niepotrzebny?:cool3:

Posted

[quote name='AgusiaP']Uzgodniłam z Gabi, ze to ona będzie skarbnikiem Tolusi bo i tak wszystkie pieniążki są u niej ;)

Danusiu czy jak bedziesz miała wolną chwilkę możesz zrobic plakacik dla Tolusi skoro Laluni jest już niepotrzebny?:cool3:[/QUOTE]
Oczywiście Agusia że zrobię choć trochę to może potrwać bo jak mówiłam jestem teraz akurat zawalona mocno tyrą ….ale może będę miała jakiś chwilowy luz to wtedy urobię tylko przydał by mi się tekst jaki ma być na tym plakacie no i jakieś ładne zdjęcia Toli w dużej rozdzielczości ...no ale to zależy jak duży ma być to plakat ...czy wielkości A4 ( tak jak np. blok rysunkowy dla dzieci ) czy ma być większy ?
Ps. Kurde ! Ale się ciesze z tego domku Lali ...jestem wniebowzięta można by rzec :) Rydel śpiewał" W życiu piękne są tylko chwile ..." i to jest właśnie taka chwila :)

Posted

Gabi przelałam Ci na Tolę 10,50 (końcówkę z bazarku)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228182-Rozliczam-Ekspresowy-przedurlopowy-dla-Per%C5%82y-i-kociczka-do-08-07-2012-godz-22-00[/url]
pomniejszone o 5 zł (Twoje zakupy na ostatnim bazarku) więc nic mi nie płać za maselniczkę:)
Potwierdź na wątku bazarkowym jak dojdą, Ja zapisuję że wpłynęło od Ciebie 5 zł