Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 582
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do osób z Pragi Południe: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/229481-Zagin%C4%99%C5%82a-ma%C5%82a-bia%C5%82o-ruda-suczka-saska-k%C4%99pa"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229481-Zagin%C4%99%C5%82a-ma%C5%82a-bia%C5%82o-ruda-suczka-saska-k%C4%99pa[/URL]

Posted

Dojechałam i sie zamontowałam ale musiałam odespać stres wczorajszej podróży.Mega ścisk w pociągu, spałam 4 godziny ,bo to na ostatnią chwile różne sprawy do ogarnięcia. Psy dobrze Ja średnio.Sie człowiek przyzwyczaił że stado od rana po głowie skacze a tu cisza i nie ma przytulaków eh

Posted

Paczuszka dla małego poslana.... Ubranko wypiore i tez podesle :) ale jeszcze poczekam, bo kupiłam coś na bazarku i czekam aż do mnie dojedzie.... Moze tez sie nada.......

Posted

[quote name='black_sheep']Dżdżowniś, bo w sprawie tych kagańców, mój wujek możliwe, że pojedzie ok czwartku, piątku, to jest ktoś u Ciebie kto mu może dać je?[/QUOTE]

Kurde jest tylko czy ogarnie.Zadzwonię i pogadam.Pw z rańca wyśle do Ciebie

Magdola dzięki bardzo

Posted

Nie to poczekaj, bo mój wujek jeszcze się nie określił, tylko ma tu przyjechać zapłacić za ubezpieczenie i tak sama wywnioskowałam bo mu się kończy. Także wyślij mi nr tel na pw to Ci zadzwonię albo smsa strzelę jak coś;)

Posted

[quote name='black_sheep']Nie to poczekaj, bo mój wujek jeszcze się nie określił, tylko ma tu przyjechać zapłacić za ubezpieczenie i tak sama wywnioskowałam bo mu się kończy. Także wyślij mi nr tel na pw to Ci zadzwonię albo smsa strzelę jak coś;)[/QUOTE]

Ale do mnie czy do niańka((: ? Bo juz do chłopaczyny zadryndałam żeby je ogarnął. Jak ogarnie to wyśle ci nr jego fona i dzwoń bezpośrednio żeby zamieszania nie było.

Posted

[quote name='black_sheep']Aha, no okej, szkoda, nie będę Ci mogła pisać głupich smsów anonimowo;)[/QUOTE]

Niestety będziesz ,bo przecier Ja ci podam nr fona niańka z mojego telefonu.((:
A Tytytyty ( (: Ja wprost uwielbiam esy z których nie dość że nic nie kumam to jeszcze nie wiem komu dokladnie posyłam joby za takowe hehehehe((:

Posted

ojojojka-laskom ostatnie deszcze styki pozalewały :stupid:
BTW-nie cierpię tej pogody, psy po każdym spacerze mokre i brudne, GMOszczak pewnie ma tak samo. A przy jego łysielcu to nic fajnego
ech:roll:

Posted

Gmoszczak z bazarku będzie miał 30 zł . Prosze o nr konta i potwierdzenie wpłaty na wątku.Szkoda,że nie wiecej ,ale trudno.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229259-KONIEC-Nowe-buty-klapki-firmy-converse-15-07-22-00[/URL]

Posted (edited)

[/SIZE][COLOR="#FF0000"][/COLOR][SIZE=3][/SIZE][COLOR="#B22222"][COLOR="#FF0000"][/COLOR][/COLOR][quote name='black_sheep']Robisz mi złudną nadzieję, przecież wyślesz mi PW, bo żeby wysłać smsa, musiałabyś mieć mój numer, haha ale się zakręciłyśmy jak moje owcze włosy co najmniej;)[/QUOTE]

Fackt ( (: Czubiara ze mnie.

[quote name='agawa9']ojojojka-laskom ostatnie deszcze styki pozalewały :stupid:
BTW-nie cierpię tej pogody, psy po każdym spacerze mokre i brudne, GMOszczak pewnie ma tak samo. A przy jego łysielcu to nic fajnego
ech:roll:[/QUOTE]

Pozalewały, pogoda taka że tylko kalosze i zamułka przed TV .Psy brudne bo wszędzie błoto i prawie zero spacerów. Ale sie poprawi sie ciotka nie denerwuje (:

Edited by Dżdżowniś
Posted

[COLOR="#FF0000"][/COLOR][quote name='Javena']Gmoszczak z bazarku będzie miał 30 zł . Prosze o nr konta i potwierdzenie wpłaty na wątku.Szkoda,że nie wiecej ,ale trudno.

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/229259-KONIEC-Nowe-buty-klapki-firmy-converse-15-07-22-00[/URL][/QUOTE]

Dziękujemy (: