.Agata. Posted June 30, 2014 Posted June 30, 2014 Prześliczne są :loveu: a huszczynka nie jaśnieje? aż mnie znowu naszła ochota na szczury, nigdy nie miałam ale kiedyś długo za mną chodziły :cool3: a jak z zapaszkami? np taka mama narzeka? kurcze chomikom to można i pół roku nie sprzątać jak np przesiewa im się często piasek, przy myszach już była jazda ale nie mogę sobie wyobrazić szczurzego smrodku :D Quote
Aleksandrossa Posted July 1, 2014 Author Posted July 1, 2014 Haszczynka zjaśniała i to sporo, w sumie ciągle jaśnieje ;) 7-8tyg 6 miesięcy :D Dla mnie- dwa różne szczury :p Pipi też trochę kolorek zmienia, wcześniej kruczoczarna, teraz zaczyna lekko brązowieć ;) Co do zapachu- jest i to dość znaczący :p po tygodniu już tak czuć, że trzeba zmieniać żwirek (no chyba że szczurki załatwiają się wyłącznie do kuwetki, wtedy wystarczy tam wymienić). Szczurzy mocz baaardzo daje... Bipi w dodatku często jak biega po mnie zostawia kropelki moczu (znaczy mnie?) i nawet po przetarciu czuć ten zapaszek. Idzie się jednak przyzwyczaić :P Quote
Cockermaniaczka Posted July 1, 2014 Posted July 1, 2014 Dlatego ja jednak scurow miec nie bede...To sikanie wszedzie mnie wnerwialo :eviltong: Szczury trzeba kochac i juz... Piekne sa twoje ogonki :loveu: Poogladac za to lubie :lol: Quote
Aleksandrossa Posted July 5, 2014 Author Posted July 5, 2014 Potwierdzam, że żyjemy :D Chico ma się nawet dobrze chociaż zarasta masakrycznie :P Dziś wieczorkiem pobiegał trochę przy rowerze więc staramy się korzystać z wakacji :D Jakoś w przyszłym tygodniu wybierzemy się do fryzjera (w końcu :D). Zdjęcia jakieś fajniejsze będą zapewne po moim powrocie z Włoch, jak już się dorobię nowego obiektywu :D Quote
Ty$ka Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 To dobrze, żyjecie :D My właśnie przestaliśmy biegac przy rowerze - za gorąąąąco. A ja jestem zbyt dużym leniem, by o 5-6 robić psu trening. Miłego wypadu. Quote
Aleksandrossa Posted July 10, 2014 Author Posted July 10, 2014 pudel jutro do fryzjera idzie :diabloti: Quote
.Agata. Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Pudel do fryzjera, kto by pomyślał :evil_lol: Mam nadzieję,że na krótko, czekam na zdjęcia :D Quote
angineuuka Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 chyba się nie doczekacie, bo Ola z rana wyjeżdża :) Quote
Molowe Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Udanego wyjazdu Ola,wracaj cała i zdrowa! :loveu: Quote
Luzia Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Fryzura fajna, ale ta kredka... :diabloti: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10468087_786691651353592_6712465809868066065_n.jpg Quote
dagg Posted July 23, 2014 Posted July 23, 2014 [quote name='Luzia']Fryzura fajna, ale ta kredka... :diabloti: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10468087_786691651353592_6712465809868066065_n.jpg Ja mówię szminka :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Los lubi płatać figle i...jestem już w domu :diabloti: Z pracy nic nie wyszło, w poniedziałek rano po przyjeździe poszłam do roboty, szef był niezadowolony że języka nie znam :shake: Miał się zastanowić co dalej i się odezwać za jakieś 2-3dni. W niedziele facet miał zawał, nie przeżył :shake: Z roboty nici. Raz byłam sprzątać w jakimś domu, 3h i 30euro w kieszeni. Następnym razem zmywałam wieczorem gary za co dostałam 20euro. I tak, miałam wrócić z kupą kasy a wróciłam na minusie :P Niemniej jednak miałam fajne wakacje, 3 tyg w Toskanii :loveu: Może i nie wyszło tak jak chciałam ale nie żałuję :D To co przeżyłam, zobaczyłam- warto było ;) Z chęcią wróciłabym tam jeszcze albo w ogóle została :loveu: Widok z okna: Jak ktoś będzie chciał to wstawię jeszcze parę fotek ;) A może ktoś chętny do pooglądania Chica w lepszym wydaniu (to co Angieł wstawiła, masakra :diabloti:)? Już pan trochę zarósł i wg mnie wygląda cudownie :loveu: Quote
Illusion Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 Wow, ale historia :-o. Wrzuć więcej fotek! ;) Quote
Aleksandrossa Posted August 6, 2014 Author Posted August 6, 2014 Póki co macie wypłosza na szybkiego :diabloti: Czyż nie wygląda uroczo :loveu:? Quote
angineuuka Posted August 6, 2014 Posted August 6, 2014 W niedziele facet miał zawał, nie przeżył omg, serio? :o Quote
Molowe Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Kurcze szkoda,że z pracy nici w ogóle jaka historia :roll: Ale dobrze,że nie żałujesz bo jednak 3 tygodnie w takim otoczeniu to jest coś,czekam na fotki! :loveu: Quote
.Agata. Posted August 7, 2014 Posted August 7, 2014 Podobno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) szkoda,że plany się nie powiodły ale tym sposobem może jakoś szybciej uda nam się umówić z Wami na spacer :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted August 7, 2014 Author Posted August 7, 2014 [quote name='Agata_Roki']Podobno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) szkoda,że plany się nie powiodły ale tym sposobem może jakoś szybciej uda nam się umówić z Wami na spacer :evil_lol:[/QUOTE] Wybieracie się na dcdc w Wawie :diabloti:? Quote
Recommended Posts