Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Prześliczne są :loveu: a huszczynka nie jaśnieje? aż mnie znowu naszła ochota na szczury, nigdy nie miałam ale kiedyś długo za mną chodziły :cool3:
a jak z zapaszkami? np taka mama narzeka? kurcze chomikom to można i pół roku nie sprzątać jak np przesiewa im się często piasek, przy myszach już była jazda ale nie mogę sobie wyobrazić szczurzego smrodku :D

Posted

Haszczynka zjaśniała i to sporo, w sumie ciągle jaśnieje ;)
7-8tyg

6 miesięcy :D

Dla mnie- dwa różne szczury :p

Pipi też trochę kolorek zmienia, wcześniej kruczoczarna, teraz zaczyna lekko brązowieć ;)

Co do zapachu- jest i to dość znaczący :p
po tygodniu już tak czuć, że trzeba zmieniać żwirek (no chyba że szczurki załatwiają się wyłącznie do kuwetki, wtedy wystarczy tam wymienić).
Szczurzy mocz baaardzo daje... Bipi w dodatku często jak biega po mnie zostawia kropelki moczu (znaczy mnie?) i nawet po przetarciu czuć ten zapaszek.
Idzie się jednak przyzwyczaić :P

Posted

Potwierdzam, że żyjemy :D
Chico ma się nawet dobrze chociaż zarasta masakrycznie :P
Dziś wieczorkiem pobiegał trochę przy rowerze więc staramy się korzystać z wakacji :D
Jakoś w przyszłym tygodniu wybierzemy się do fryzjera (w końcu :D).
Zdjęcia jakieś fajniejsze będą zapewne po moim powrocie z Włoch, jak już się dorobię nowego obiektywu :D

Posted

To dobrze, żyjecie :D
My właśnie przestaliśmy biegac przy rowerze - za gorąąąąco. A ja jestem zbyt dużym leniem, by o 5-6 robić psu trening.
Miłego wypadu.

• 2 weeks later...
Posted

Los lubi płatać figle i...jestem już w domu :diabloti:
Z pracy nic nie wyszło, w poniedziałek rano po przyjeździe poszłam do roboty, szef był niezadowolony że języka nie znam :shake:
Miał się zastanowić co dalej i się odezwać za jakieś 2-3dni.
W niedziele facet miał zawał, nie przeżył :shake:
Z roboty nici.
Raz byłam sprzątać w jakimś domu, 3h i 30euro w kieszeni.
Następnym razem zmywałam wieczorem gary za co dostałam 20euro.
I tak, miałam wrócić z kupą kasy a wróciłam na minusie :P
Niemniej jednak miałam fajne wakacje, 3 tyg w Toskanii :loveu:
Może i nie wyszło tak jak chciałam ale nie żałuję :D
To co przeżyłam, zobaczyłam- warto było ;)
Z chęcią wróciłabym tam jeszcze albo w ogóle została :loveu:
Widok z okna:

Jak ktoś będzie chciał to wstawię jeszcze parę fotek ;)
A może ktoś chętny do pooglądania Chica w lepszym wydaniu (to co Angieł wstawiła, masakra :diabloti:)?
Już pan trochę zarósł i wg mnie wygląda cudownie :loveu:

Posted

Kurcze szkoda,że z pracy nici w ogóle jaka historia :roll: Ale dobrze,że nie żałujesz bo jednak 3 tygodnie w takim otoczeniu to jest coś,czekam na fotki! :loveu:

Posted

Podobno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) szkoda,że plany się nie powiodły ale tym sposobem może jakoś szybciej uda nam się umówić z Wami na spacer :evil_lol:

Posted

[quote name='Agata_Roki']Podobno nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ;) szkoda,że plany się nie powiodły ale tym sposobem może jakoś szybciej uda nam się umówić z Wami na spacer :evil_lol:[/QUOTE]
Wybieracie się na dcdc w Wawie :diabloti:?